Çok uzuluyorum

Bir dahami son olsun.zaten anneme diycem konusu çıkarsa başkalarının yanında ivunursen ben aldım ettim diye oracıkta soylucem taksitlerin ben ödüyorum diye diycem

Ya karşısına geçip burda a kattığın gibi anlatıcan annene yada böyle kendi kendini doldurup üzmüceksin.Bencede eşine anlatma .Eğer susarsan hayatın boyunca böyle olucak.

Hava atmayi seviyorlar keske uzduklerini de gorebilseler bu saatten sonra degismezler ama yerinizde olsam bir daha odemem onlarn yapmasi gereken birseyi yapmam. Bizde de tam tersi kaynanam lar boyledir nisanda esimin aldiklarini ailecek bolusup taktilar bana ki esimle beraber almistik para ondan cikti kinada nikahta yine ayni ben kaynanamdan daha bir igne gormedim ovunmesi yada yapariz ederiz demesi de yok ama insan bekliyor her ikisindende

Öyle olsaydı böyle olsaydı deseydim demeseydim kabul etseydim etmeseydim... Uzar gider düşündükçe üzülürsünüz. Ya geçmişi karıştırmadan eşinize bundan sonrası için destek istediğinizi uygun bir şekilde anlatacaksınız. Ya da daha fazla kenara atmaya çalışacaksınız. Ve annenizin birinin yanında övünmesine fırsat vermeden eşinizin fedakar oluşundan bugüne kadar herşeyinizi kendinizin yapmasından kv ve kayınpederinizin gerçek ana baba gibi davranmasından şükrederek annenizin önünü keseceksiniz Bugüne kadar olan olmuş geçmişi geri getiremeyeceğinize göre bundan sonra aynı hataları yapmayın

Ben okadar zor durumdayim diyorum hiç dinlemiyolar bile.halifa Alican diye attı sikiladi annem şuan bir odama mecbur almam gerekli öle dursun boşver diyorlar

Ben okadar zor durumdayim diyorum hiç dinlemiyolar bile.halifa Alican diye attı sikiladi annem şuan bir odama mecbur almam gerekli öle dursun boşver diyorlar
Çok kızdım ya. Yeter ezdirmeyin kendinizi. Ayrıca eşinizde bunları bilmediği için ne isteseler yapıyordur. E ona da yazık değil mi?

Odemiyecegim ama odenmediginde adam benim kapima dayanacak.insanin anası babası yaparsa nasıl düşüneceğini şaşırdım artık.elimde bir tane çocuğuma çıkan gram vardı ensonunda onu bozdurdum bunuda biliyorlar ama umurları değil.esime söyleyemem artık gerçekten çok ayıp olur

Ne değişik bir aileniz varmış.Bu kadar tolere etmeyin herşeyi sizde canım.Hem güvendirdin,hem ortada bıraktın ödeme yapmadın,bir de ben aldım deyip geziyorsun ortada,nasıl böyle olabiliyorsun aklım almıyor,diye söyleyin annenize.Siz seslenmedikçe,pişkinliğe devam etmişler baksanıza.Senin ipinle kuyuya inilmezmiş deyin.

Çok kızdım ya. Yeter ezdirmeyin kendinizi. Ayrıca eşinizde bunları bilmediği için ne isteseler yapıyordur. E ona da yazık değil mi?
Tabi canım eşim hala yapıyor onlara bazen enayi durumunda hissediyorum kebdimi annem oğullarından bişey görmemiştir eşimden gordugu kadar

Baştan dedim anneme bak benim durumum yok öncekiler gibi yapacaksan hiç alma dite .yok yapmam etmem dedi.keske inanmasaydim.aldiklarimda hayalimdekilee değil aslında.esim alsaydı çok daha güzelini alırdı.alirkende hep en ucuzuna kaçtı.vede iki camda eksik var onlar öle perdesiz duruyor

Şimdilik bu taktiği yapıyorum zaten dinlemiyolar bile konuyu değiştiriyorlar daha çok sinir oluyorum gidesim bile gelmiyor orays

Annenize açık açık söyleyin, ilk 3 taksidi kendi birikimim ile ödedim ama bitti, halı-perde ücretini sen ödeyeceğim diyordun geri kalan taksitleri öder misin diye..

Şimdilik bu taktiği yapıyorum zaten dinlemiyolar bile konuyu değiştiriyorlar daha çok sinir oluyorum gidesim bile gelmiyor orays
Tabii ki gitmeyin evlerine. Evinize gelmek isterse de borcu ödemeden gelme diyin.

Benim anlamadığım şey, madem bütçeniz elverişli değil, madem sıkıntı çekeceksiniz neden bu kadar borcun altına giriyorsunuz.
Bütçenize göre bir ev alsanız daha iyi olmaz mıydı?

Ya ben sizide hatalı buldum
Kac yıllık anneniz daha öncede yapmıs biliyorsunuz ne diye tekrar kendinizi borca sürüklüyorsunuz ki
Eşinizede aileniz ile mahcup olmak istemiyorsunuz ok anlıyorum ama maddi durumları yok yoksa almak istiyorlar ama ben müsade etmedim diyip cevirebilirdiniz konuyu
Veya madem anneniz aldı halıcı geldiginde ödemeye anne ödeme icin geldiler param yok sana yönlendiriyorum diyip üc taksidide ödemeyecektiniz
Simdi eşinize ben ödedim ben yaptım demeyin
Sıkısmılar biz ödeyecegiz mecbur diyin

Madem anneniz ben alıcam demiş annenizin üzerin yapsaydınız taksitleri onun adı imzası olsaydı muhatabı siz olmazdınız neden kendi üzerine aldınız ki hediye sonuçta onun üzerine olmalı. Bundan sonra ödemeyin anne eşim de bu ay sıkışık sen aldın bu perdeleri bana ama taksitleri ben ödüyorum sen öde bundan sonra de. Bozulursa da bozulsun millete hava atıyor ya benim annem de öyle valla sabrediyorum işte

Adamin muhattabi siz olmasaydiniz keske.
Mecbur ödeyecekti.

Cok gereksiz muhabbetler ya odemeyecekse ortaya boyle laf atmasin. Belki eskileri uydurup almayacaktiniz. Ben ev aldigimizda cok cok uymasa da 2 seneye yakin eski perdelerimi taktim. Idare etti.

Bütün evin eşyasını neden degistirdiniz ?

Gidip taksidi isteyin , kaç kaldı ?

Kefil olmadiktn snra kimse kapinizi calamazki kefilde olmayin boyle seylerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…