Çok uzun bir durum ama yardımlarınıza ihtiyacım var aşık oldumda ben :)

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Öncelikle merhaba kızlar, benim çok büyük bi sıkıntım var size danışmak istedim, şimdi durum şöyle; benim çok ama çok hoşlandığım bir çocuk var o aklıma gelince karnım ağrıyor o derece heycanlanıyorum o derece aşığım yani, önceden aynı okula gidiyorduk benden 2 yaş büyük 1 üst sınıfıma gidiyordu başlarda çok önemsemezdim onu pek aklıma gelmezdi ama bizi züdüğünü fark ederdim çok yakın bir arkadaşım vardı (hala en yakın arkadaşım) çocukla dalga geçerdik biraz şişmandı ama çekiciydi sonra ben çocuğa aşık olmaya başladım arkadaşımada söyleyemedim dalga geçtiğim çocuğa aşık oldum diye neyse sonra çocuk acayip bakıyordu bize ara ara yoğunlaştı ilgim ara ara azaldı daha sonra ben sürekli olarak onu takip ettim arkadaşlarına sordum sosyal paylaşım sitelerdin takip ettim ne biriyle çıkıyor nede hoşladıığı bir kıza rastladım o kadar yani :) sonra çocuk en yakın arkadaşımı eklemiş bir sosyal paylaşım sitesinden ve ben şok oldum senelerce bana baktığını bana aşık olduğunu düşüdüğüm çocuk en yakın arkadaşıma bakıyormuş meğer neyse sonra bende ekledim tabi ama kabuul etmedi ne en yakın arkadaşıma ilgi gösterdi (eklemek haric) nede bişey söyledi acayip garip bir durum sokakda ne zaman görsem (bizim mahallede oturuyor) bakıyor acayip hemde ama ne ekliyor ne selam veriyor ne birşey ben çözemedim bu çocuğa ne yapmalıyım bilmiyorum çocuk gittikçe daha bir yakışıllı oldu sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum şu aralar tekrar ekledim ama kabul etmedi ve bir kızla fotosu var kız benden güzel değil yani çok çirkinde değil ama çok güzel olmasamda kendimi beğenmesemde benden çirkin olduğunu döyleyebilirim oturdum ağladım geçen gün işte 3 sene peşinden koştum ekledim kabul etmedi ilk zamanlar oda benim peşimden koşmuştu ne oldu acaba fikrimi değişti beni çekici bulmamayamı bşladı bilmiyorum bir gariplik var bu durumda ????

$ask-diyeti-olur-mu.webp

Ve hala ilişki durumu yok yazıyor hem kızın hemde onun profilinde aynı fotoğraf var birbirlerini önemsedikleri belli ama ne anlamda bilmiyorum arkadaştan öte olsa ilişki durumunu var yapardı diye düşünüyorum en azında neyse zaten sorun o değil sorun bana dik dik bakıpda neden ekleyince kabul etmemesi ilk adımı ben atıp birde yani niye niye niye ??? offffffff kafayı yiyeceğim ? :( :(

durumdan anladığım kadarıyla lise 2 ye flan gidiyorsun canım seninle başta ilgilenmiş olabilir ama bundan emin misin?sana olan bakışlarını her zaman benden hoşlanıyor olarak yorumlaman doğru olmaz çünkü herkes herkese bakıyor direk söylemediği sürece anlayamazsın zaten benim anladığım kadarıyla sende ona çok bakıyorsun ki onun sana bakmasını bu da tetikliyor güzellik olayına gelince bu işlerin cidden güzellikle ilgisi yok tamamen çekim meselesi zaten eklediği fotoğraftaki kız sevgilisi diye bir zorunlulukta yok.sana daha yakışıklı gelmesin gelince ona kafayı iyice takmandan kaynaklanıyor elde edemedikçe daha çekici geliyor işte insan doğası.iyisi mi daha fazla üsteleme şu an sana zor gelebilir ama doğru olan bu senin ekleme talebini red ederek bir tepki göstermiş zaten.

Haklı olabilirsiniz ben sadece anlamadım yani ilk baştada zaten arkadaşlarım söyledi bakıyor sana diye o zaman bende dikkat etmeye başladım, sonradan reddetmesi biraz garip geldi ama hergün değişiyoruz aslında... Kırıldım biraz sonuşt akaç yıllık bakışmamız var (:D) dost olarakda ekleyebilirdi ... :(

belki sonrasından korktuğu için kabul etmedi ekleme talebini bilemiyorum insanlar çok dengesiz.

Back
X