- 29 Mayıs 2021
- 14.368
- 93.482
- 548
- 36
- Konu Sahibi ribozoming
-
Kumar, aralarında geçen para muhabbeti üstüne bu ağlayıp, sizlamalar, 19 yaşındaki kızı küçük görüyor, kendileri daha büyük ve olgunmuş gibi.Bu adam niye ağlıyor sürekli ya? Adam full dişil enerji. Hemen koyuyor muslukları.
Sürekli derken?Bu adam niye ağlıyor sürekli ya? Adam full dişil enerji. Hemen koyuyor muslukları.
Bana bırakma.Kumar, aralarında geçen para muhabbeti üstüne bu ağlayıp, sizlamalar, 19 yaşındaki kızı küçük görüyor, kendileri daha büyük ve olgunmuş gibi.
Size bıraktım konu sahibini ve olağanüstü aşkını.
Daha büyüğüz 5 yaş kadar?Kumar, aralarında geçen para muhabbeti üstüne bu ağlayıp, sizlamalar, 19 yaşındaki kızı küçük görüyor, kendileri daha büyük ve olgunmuş gibi.
Size bıraktım konu sahibini ve olağanüstü aşkını.
Ağlayıp duruyor işte, başı sıkışınca ağlıyor bu. Kocam yapsa soğurum buz gibi olurum böyle, erkek adam ne o öyle zır zır zır. Altı üstü hastaneye gitmiş ayak üstü muayene olmuşsunuz. Sanki ameliyata aldılar.Sürekli derken?
Şuradaki yorumlarin, sevgilinle ilgili yazilanlar, yazdıkların tam ergen işi ama istersen 15 yaş yaş büyük ol kimlikte,bir önemi yok.Daha büyüğüz 5 yaş kadar?
Sen gerçekten sevilmemissen bu konu sahibinin sucu değil katipAğlayıp duruyor işte, başı sıkışınca ağlıyor bu. Kocam yapsa soğurum buz gibi olurum böyle, erkek adam ne o öyle zır zır zır. Altı üstü hastaneye gitmiş ayak üstü muayene olmuşsunuz. Sanki ameliyata aldılar.
Tamam.Ne demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.
Sevgiline de hayat arkadaşım demezsin ayNe demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.
Yarın hamile kalırsa görücem, adam kaç kontrolüne gelebilecek acaba? Sürekli kadının peşine düşemez ya iş güçten? Ah gençlik. Bana komik geliyor ne bileyim, yaşlılıktan heralde.Sen gerçekten sevilmemissen bu konu sahibinin sucu değil katip
Bana da komik geldi halbuki ay ne büyük aşk dememiz gerekiyordu konu sahibine göre.Yarın hamile kalırsa görücem, adam kaç kontrolüne gelebilecek acaba? Sürekli kadının peşine düşemez ya iş güçten? Ah gençlik. Bana komik geliyor ne bileyim, yaşlılıktan heralde.
Sayfayı açalı 1 ay olmuş henüz. 2 başlık açmışım.Şuradaki yorumlarin, sevgilinle ilgili yazilanlar, yazdıkların tam ergen işi ama istersen 15 yaş yaş büyük ol kimlikte,bir önemi yok.
İlişkini öveceksin diye yazdıkların heleaynen çok büyüksünüz,ben gıpta ettim yaşadığın aşkın büyüklüğüne. Herkeste ikna olur umarim sen de vaktini burada harcamamis olursun.
cringe geliyor. Kocam değil? Evet ama hayat arkadaşım. Bilmediğimiz bir şehirde sadece biz vardık ikimiz. Benim peşimden geldi. Ve evet benim kocam değil hayat arkadaşım oldu. Ağladığımda güldüğümde üzüldüğümde sinirlendiğimde yanımda sadece o vardı dostlarım ve ailem uzaktayken. Ve ciddi anlamda yanımda. Bazen sevgili bazen anne baba kadarSevgiline de hayat arkadaşım demezsin ay
Bir arkadaşım üniversitede sevgilisine kocam Kocacım derdi evli olmadığı halde dalga geçerdik siz de diyorsunuzdur kesin
Ay soğuyacaksan buna soğu konu sahibi.Kdkdkdmddh bundan bunaldıgına nasıl kanaat getirdin. Adam hastanede 10 dakikalık randevum varken yarın yanımda olamayacağı için gözyaşı akıtıyordu dün en son konuştuğumuzda :)
Yoo bunu nerden çıkardın bana da aşırı komik gelen ve abartmaaa dediğim bir şeydi bu.Bana da komik geldi halbuki ay ne büyük aşk dememiz gerekiyordu konu sahibine göre.
Amaaan o yollardan bizde geçtik. 24 yaşındaki sevgilimle böyle büyük büyük laflar ederdik. Geçti gitti. O yaşta kaç kişi aynı adamla hayat arkadaşı kalmayı başarmış ona bakmak lazım.Sayfayı açalı 1 ay olmuş henüz. 2 başlık açmışım.
cringe geliyor. Kocam değil? Evet ama hayat arkadaşım. Bilmediğimiz bir şehirde sadece biz vardık ikimiz. Benim peşimden geldi. Ve evet benim kocam değil hayat arkadaşım oldu. Ağladığımda güldüğümde üzüldüğümde sinirlendiğimde yanımda sadece o vardı dostlarım ve ailem uzaktayken. Ve ciddi anlamda yanımda. Bazen sevgili bazen anne baba kadar
Her şeye gözyaşı döktüğünü kim söyledi arkadaşım? Dışardan görsen bu mu dersin? Benimle ilgili hassasiyetleri farklı. İlişkimizin başından beri yanımdaydı bir tık uzaklaştı içine sinmiyor. Gözleri dolacaksa benim için dolsun canımın ici sevgiliminnnAy soğuyacaksan buna soğu konu sahibi.
Sevgilim yada kocam istediği tanıdığıyla takipleşir. Ezik gibi çetele tutmam. Bilmem de takipçi listesini bana ne? Hele ortak hesap kullananlarkendime güvenin yok kocama saygım yok diyorlar özetle o da ayrı bir eziklik. Bunlardan rahatsızlık duyacağına böyle her şeye gözyaşı döken adamdan duy. En sevmediğim şey ne deseler sulugöz erkek derim
Uzaktan hastalıklı bir kıskançliginiz var gibi duruyor. Bir sakın olunArkadaşının kardeşine değil herhangi birine bile art niyet besleyeceğini düşünmüyorum. Ama olay şu yani sana ne arkadaşının kardeşinin instagramından? Sen bir erkeksin yani ne bileyim ölmezsin eklemezsen cok mu lazım kız henüz yeni açmış direkt istek göndermek bana cok saçma geldi ve gözümde değeri düştü bomboş islerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?