Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Bu adam niye ağlıyor sürekli ya? Adam full dişil enerji. Hemen koyuyor muslukları.
Kumar, aralarında geçen para muhabbeti üstüne bu ağlayıp, sizlamalar, 19 yaşındaki kızı küçük görüyor, kendileri daha büyük ve olgunmuş gibi.
Size bıraktım konu sahibini ve olağanüstü aşkını.

Bana bırakma.

Sürekli derken?
Ağlayıp duruyor işte, başı sıkışınca ağlıyor bu. Kocam yapsa soğurum buz gibi olurum böyle, erkek adam ne o öyle zır zır zır. Altı üstü hastaneye gitmiş ayak üstü muayene olmuşsunuz. Sanki ameliyata aldılar.

Daha büyüğüz 5 yaş kadar?
Şuradaki yorumlarin, sevgilinle ilgili yazilanlar, yazdıkların tam ergen işi ama istersen 15 yaş yaş büyük ol kimlikte,bir önemi yok.
İlişkini öveceksin diye yazdıkların hele aynen çok büyüksünüz,ben gıpta ettim yaşadığın aşkın büyüklüğüne. Herkeste ikna olur umarim sen de vaktini burada harcamamis olursun.

Sen gerçekten sevilmemissen bu konu sahibinin sucu değil katip

bu konu ne ara 11 sayfa oldu ya? kk hanımları yine formunda maşallah. benc sorun edecek bir şey yok. eşimin kimleri takip ettiğine bakmam bile. önerilenlerde çıkınca eklemiştir. başka türlü bir güven sorununuz varsa o ayrı

Ne demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.
Tamam.

Ne demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.
Sevgiline de hayat arkadaşım demezsin ay
Bir arkadaşım üniversitede sevgilisine kocam Kocacım derdi evli olmadığı halde dalga geçerdik siz de diyorsunuzdur kesin

Sen gerçekten sevilmemissen bu konu sahibinin sucu değil katip
Yarın hamile kalırsa görücem, adam kaç kontrolüne gelebilecek acaba? Sürekli kadının peşine düşemez ya iş güçten? Ah gençlik. Bana komik geliyor ne bileyim, yaşlılıktan heralde.

Yarın hamile kalırsa görücem, adam kaç kontrolüne gelebilecek acaba? Sürekli kadının peşine düşemez ya iş güçten? Ah gençlik. Bana komik geliyor ne bileyim, yaşlılıktan heralde.
Bana da komik geldi halbuki ay ne büyük aşk dememiz gerekiyordu konu sahibine göre.

Sayfayı açalı 1 ay olmuş henüz. 2 başlık açmışım.
Sevgiline de hayat arkadaşım demezsin ay
Bir arkadaşım üniversitede sevgilisine kocam Kocacım derdi evli olmadığı halde dalga geçerdik siz de diyorsunuzdur kesin
cringe geliyor. Kocam değil? Evet ama hayat arkadaşım. Bilmediğimiz bir şehirde sadece biz vardık ikimiz. Benim peşimden geldi. Ve evet benim kocam değil hayat arkadaşım oldu. Ağladığımda güldüğümde üzüldüğümde sinirlendiğimde yanımda sadece o vardı dostlarım ve ailem uzaktayken. Ve ciddi anlamda yanımda. Bazen sevgili bazen anne baba kadar

Kdkdkdmddh bundan bunaldıgına nasıl kanaat getirdin. Adam hastanede 10 dakikalık randevum varken yarın yanımda olamayacağı için gözyaşı akıtıyordu dün en son konuştuğumuzda :)
Ay soğuyacaksan buna soğu konu sahibi.
Sevgilim yada kocam istediği tanıdığıyla takipleşir. Ezik gibi çetele tutmam. Bilmem de takipçi listesini bana ne? Hele ortak hesap kullananlar kendime güvenin yok kocama saygım yok diyorlar özetle o da ayrı bir eziklik. Bunlardan rahatsızlık duyacağına böyle her şeye gözyaşı döken adamdan duy. En sevmediğim şey ne deseler sulugöz erkek derim

Bana da komik geldi halbuki ay ne büyük aşk dememiz gerekiyordu konu sahibine göre.
Yoo bunu nerden çıkardın bana da aşırı komik gelen ve abartmaaa dediğim bir şeydi bu. ama hassasiyetleri var napabilirim. Neden vaov büyük aşk dedirteyim? Sene 2023 ayaklarımın üzerinde duran bir kadınım elimle ilmek ilmek bir şehire geldim düzenimi kurdum. Beni hastaneye gitmek mi korkutacak? Mantıklı düsünürse onu da korkutmayacak ama konu sevgi olunca mantık devre dışı oluyor

Amaaan o yollardan bizde geçtik. 24 yaşındaki sevgilimle böyle büyük büyük laflar ederdik. Geçti gitti. O yaşta kaç kişi aynı adamla hayat arkadaşı kalmayı başarmış ona bakmak lazım.

Her şeye gözyaşı döktüğünü kim söyledi arkadaşım? Dışardan görsen bu mu dersin? Benimle ilgili hassasiyetleri farklı. İlişkimizin başından beri yanımdaydı bir tık uzaklaştı içine sinmiyor. Gözleri dolacaksa benim için dolsun canımın ici sevgiliminnn

Midem bulandı falan dediğinize göre sevgilinizin başka bir amaçla eklediğini düşünmüşsünüz. Ve gelin dürüst olun, kıskanmışsınız. Konu öyle bilim sanat değil.

Sürekli sevgilime ne katacak demişsiniz ama belli ki sevgiliniz bunu pek de umursamıyor. Hem belki de kızın varlığı sadece neşe katıyordur, kim bilir?

Bu arada abisi falan da değil. Aralarında ki yaş da çok az. Gayet de arkadaşlık edebilirler.

Uzaktan hastalıklı bir kıskançliginiz var gibi duruyor. Bir sakın olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…