- 24 Ocak 2023
- 169
- 67
- 18
- 28
- Konu Sahibi ribozoming
-
Valla bence haklısın bide sizin ki eklemiş ben olsam bende sinir olurdum. Geri silmesini söyleSevgilimle 24 yasındayız. Çok yakın arkadaşının kafesi var ve devamlı oraya gider. Arkadaşının kardeşi de abisinin kafesinde çalışıyor. 19 yaşında. Erkek arkadaşım cümle arasında kızın lafı geçtiği zaman küçük birinden bahseder gibi anlatır. Allah var bir şey hissettiğini de düşünmüyorum ama beni soğutan kız instagramını yeni açmış 30 kişiyi ya takip ediyor ya etmiyor.sadece profil resmi var paylaşım bile yok. Ne ara hesabı açtığını gördün ne ara ekledin. 3 5 arkadaş çok yakınlardır daha hiçbiriyle kız takiplesmemisken abi olarak benimkinin takip etmesi sinirimi bozdu. Sana ne yani? Napacaksınız beraber dedikodu mu? Haksız mıyım gözümde küçük düşüyor sorsam abartıyorsun der. Abartıyor muyum?
Deme şöyle kalbine inecek konu sahibinin.Ne abisi ? Sevgiliniz kızın abisinin arkadaşı olabilir ancak kızın abisi değil.
Birbirlerini takip etmeleri normal ancak ortada bir kan bağı yok ve onlar da abi-kardeş değiller. Ancak arkadaş olabilirler.
2 yıldır ne deseniz aynen öyle yapan, bir dediğinizi iki etmeyen erkek arkadaşınız, sizinde tanıdığı birini ekledi diye, bu kadar çabuk değerinin gözünüzde düştüğünü, boş insan olduğunu, hatta midenizin bulandığını bilse keşke... Onu seviyor musunuz bilmiyorum ama burdan bakınca sağladığı konforu seviyorsunuz gibi görünüyor.İnan ben ne dersem aynen o şekilde yapar. 2 yıldır ilk defa bunu gördüm ve birine müdahale ediyorum kendi kafamda. (Ona söylemedim bile)
Sağolsun bir dediğimi de iki etmedi şimdiye kadar ben sadece bu şekilde gözümde değersizleştiği için bir başlık açtım.
AbartıyorsunuzSevgilimle 24 yasındayız. Çok yakın arkadaşının kafesi var ve devamlı oraya gider. Arkadaşının kardeşi de abisinin kafesinde çalışıyor. 19 yaşında. Erkek arkadaşım cümle arasında kızın lafı geçtiği zaman küçük birinden bahseder gibi anlatır. Allah var bir şey hissettiğini de düşünmüyorum ama beni soğutan kız instagramını yeni açmış 30 kişiyi ya takip ediyor ya etmiyor.sadece profil resmi var paylaşım bile yok. Ne ara hesabı açtığını gördün ne ara ekledin. 3 5 arkadaş çok yakınlardır daha hiçbiriyle kız takiplesmemisken abi olarak benimkinin takip etmesi sinirimi bozdu. Sana ne yani? Napacaksınız beraber dedikodu mu? Haksız mıyım gözümde küçük düşüyor sorsam abartıyorsun der. Abartıyor muyum?
Arkadaşının kardeşine değil herhangi birine bile art niyet besleyeceğini düşünmüyorum. Ama olay şu yani sana ne arkadaşının kardeşinin instagramından? Sen bir erkeksin yani ne bileyim ölmezsin eklemezsen cok mu lazım kız henüz yeni açmış direkt istek göndermek bana cok saçma geldi ve gözümde değeri düştü bomboş islerde
Kimse sosyal medya hesabına birilerini arkadaşsız kaldığı için eklemiyor. Yoldan geçen herhangi birini de eklememiş tanıyıp konuştuğu bir insan bana çok normal geldi.
Herseyi boyle incik cincik incelemek sizi yormuyo mu? Enerjinizi daha faydali seylere yonlendirin bence.Sevgilimle 24 yasındayız. Çok yakın arkadaşının kafesi var ve devamlı oraya gider. Arkadaşının kardeşi de abisinin kafesinde çalışıyor. 19 yaşında. Erkek arkadaşım cümle arasında kızın lafı geçtiği zaman küçük birinden bahseder gibi anlatır. Allah var bir şey hissettiğini de düşünmüyorum ama beni soğutan kız instagramını yeni açmış 30 kişiyi ya takip ediyor ya etmiyor.sadece profil resmi var paylaşım bile yok. Ne ara hesabı açtığını gördün ne ara ekledin. 3 5 arkadaş çok yakınlardır daha hiçbiriyle kız takiplesmemisken abi olarak benimkinin takip etmesi sinirimi bozdu. Sana ne yani? Napacaksınız beraber dedikodu mu? Haksız mıyım gözümde küçük düşüyor sorsam abartıyorsun der. Abartıyor muyum?
Değeri düştüğü falan yok aksine kıymetleniyor, erkekler de bir süre sonra bu kadar kaçacak gibi sarılıp sarmalamanızdan hem sıkılıyor hem de bi yerleri kalkıyor haberiniz olsun. Bunları bu kadar nimetten hissettirmeyin uğraşırsınız valla. O toto bi kalktı mı zor iniyor.Ben gereksiz buldum. Gönül koyulacak bir konu değil kız eklese amenna derim. Bizimki geri dönmüş ben sevmiyorum bu tarz şeyler. Sebepsiz ve gereksiz geliyor bana. Gözümde değeri düşüyor anlamsız şekilde. Hani böyle saçma sapan seylere vakti olan boş biri gibi gelmeye başlıyor
Kızı ben de tanıyorum daha önce gittiğimde bak bu x kişisi diye tanıştırmıştı. Tatlı kendi halinde bir kız. Kızdan yana hiç sıkıntım yok işinde işini yapıyor sakin bir kız.Ekleyebilir büyütüp karpuz kabuğunu hatırlatmanıza gerek yok.
Ayrıca, kız 19 yaşında erkek arkadaşınız 24 gayette arkadaş olabilirler.
Erkek arkadaşıniz sizin korkunuzdan kız küçük küçük diye bahsediyor herhalde..
Aşık demiyorum zatenama anlamsızzzz iyilik meleği olmasın ona mı kaldı o kızı açmak.
ilişkim varken herhangi bir arkadaşımın abisini anlamsızca takip ettiğim bir sosyal medya hesabım yok. Kendi lise üniversite arkadaşlarım akrabalarım bunun dısında ilim sanat camiası evet. Ha önceden kalan var mıdır belki vardır ama 2 senedir sevgilimle birlikteysem 2 senedir de herhangi bir karşı cinsime (iş vs dısında) asla istek atmadım. Bana ne abi? Bana ne yani
İnstagram hesabınız var mı yok mu anlamadım ben.Bu gözlem altında olmak değil ki. Gecenin köründe kızdan istek geldi. Bildirime tıklayınca bizimkinin zaten onu takip ettiğini gördüm özel bir çabam olmadı yani. Kendi instagramım olmadığı için onunkini kullanıyorum ortak arkadaşlarımızı vs görmek amaçlı. Bir
Yani ona böyle bir durumu belli eder miyim etmem. Çünkü bendeki kıskançlık değil cümleye döksem kıskançlık sanacak.Değeri düştüğü falan yok aksine kıymetleniyor, erkekler de bir süre sonra bu kadar kaçacak gibi sarılıp sarmalamanızdan hem sıkılıyor hem de bi yerleri kalkıyor haberiniz olsun. Bunları bu kadar nimetten hissettirmeyin uğraşırsınız valla. O toto bi kalktı mı zor iniyor.
Aslında vardı ama 1 buçuk senedir donuk vaziyette.İnstagram hesabınız var mı yok mu anlamadım ben.
Sadece instagram diye genellenemez,kullandığım Twitter vs aynı şekilde yapmadım. Genel olarak sosyal medyada bu tarz şeylerden uzak durdum. Yani bunun için uzak durayım çabam olmadı direkt aklıma gelmedi yani. Onun da aklına gelmesin işteİnstagram hesabınız var mı yok mu anlamadım
Hanımefendi sevgiliniz 24 yaşında ve o yaşta erkekler nasıl desem, bugün evlenecemmm der yarın bi bakmışsınız mıyır mıyır ağzında geveliyor. Bi de bakmışsınız gözler dışarı kaymış. Sanırım son bakışın ürünü bu konu da. Zaten nerdeyse ergenlikten çıkınca sevgili olmuşsunuz, zamane erkekleri doymadan evlenmekten korkuyor artık. Çok kız geldi sizin gibi böyle. O yüzden ben herkes gibi kefil olamayacağım sevgilinize. Ama şunu söyleyebilirim, kafanızda idealize etmeyin çok fazla. Gençsiniz, halen içiniz çok saf, halen temiz bakıyorsunuz evet bu konuya rağmen. Aramızdaki +10 yaşı dikkate alın, o +10 da sevgiliniz gibi o kadar çok tip gördüm ki sizin gibi o kadar çok kız gördüm ki, inanın sizin yaşadıklarınızı herkes yaşadı ve malesef özel değilsiniz. Kendiniz için yapacağınız en iyi şey fazladan değer vermemek, idealize etmemek, toto kaldırıcı eylemlerden uzak durmak, biraz rahatlamak olacaktır. Yoksa o genç adamı mümkün yok yerinde tutamazsınız. Böyle bunlar, siz bunların pis nefsini bilmiyorsunuz.Hahahahane zaman evleneceğiniz anksiyeteleri geçiren sevgilim gruptan ayrıldı
T tommyandgrace nin kocası aklıma geldi.Bu onun kötü huyu. Adam malı kazanırken yanında mıydım? Hayır. Evet kızarım sinirlenirim ama daha da bir şey diyemem çünkü kendi yaptı kendi tercihi bu kadar basit. Bugün kaybeder yarın 2 katını yapar kendisi ticaretle uğraşıyor. Kafası da zehir gibiAma bunu bir daha tekrarlarsa affeder miyim asla. Ayrıca katıksız kötü birisin dostum kalbine su serp azıcık
Sevgilimin benden önceki hayatı çok hızlıydı. Ben de sahitim arkadasları da. Ailesi bu yüzden de sever beni benimle tanıştıktan sonra biraz daha duruldu. Bir tık obsesif biriyim istediğim gibi olmazsa bir şeyler ben de ona yaka silktiririm. Benimle gurur duyar her davetine onunla katılmamı ister. Yani dediğiniz gibi biri olsa ben çok da istemediğim halde beni herkese gösterme kaygısı olur muydu bilmiyorum. Bu bahsettiğim kıza bile mekana girdiğim an bak x kişisi bu benim kız arkadaşım diye tanıştırmıştı. Ama dediğiniz gibi erkek sonuçta. Umarım dediğiniz gibi çıkmaz ama çıkarsa da umarım çabuk görürüm oracıkta uzaklaşırım ondan. Görüşlerinizi dikkate alacağım. Ona da söylemeyi düşünmüyordum zaten söylememek için buraya yazdım. Söyledikten sonra olan şeylerin kıymeti de olmaz zaten. Teşekkür ederim :)Hanımefendi sevgiliniz 24 yaşında ve o yaşta erkekler nasıl desem, bugün evlenecemmm der yarın bi bakmışsınız mıyır mıyır ağzında geveliyor. Bi de bakmışsınız gözler dışarı kaymış. Sanırım son bakışın ürünü bu konu da. Zaten nerdeyse ergenlikten çıkınca sevgili olmuşsunuz, zamane erkekleri doymadan evlenmekten korkuyor artık. Çok kız geldi sizin gibi böyle. O yüzden ben herkes gibi kefil olamayacağım sevgilinize. Ama şunu söyleyebilirim, kafanızda idealize etmeyin çok fazla. Gençsiniz, halen içiniz çok saf, halen temiz bakıyorsunuz evet bu konuya rağmen. Aramızdaki +10 yaşı dikkate alın, o +10 da sevgiliniz gibi o kadar çok tip gördüm ki sizin gibi o kadar çok kız gördüm ki, inanın sizin yaşadıklarınızı herkes yaşadı ve malesef özel değilsiniz. Kendiniz için yapacağınız en iyi şey fazladan değer vermemek, idealize etmemek, toto kaldırıcı eylemlerden uzak durmak, biraz rahatlamak olacaktır. Yoksa o genç adamı mümkün yok yerinde tutamazsınız. Böyle bunlar, siz bunların pis nefsini bilmiyorsunuz.
Zor gün değil ki bu. Kendi düşen ağlamaz. Siz zor anında yanında olursunuz, onun gözü açılınca kırdığı ilk şey bastonu olur, siz yani. Hem 24 yaşında genç adam kaybettiğinin 2 katı kazanacak, paralarla oynayacak ticareti nasıl yapıyor? Babasının parası var desenize şuna. Yanmışsınız siz, farkındasınız, bütün hırsımı nerden alsam nerden alsam derken bi tane safinaz kızı kestirmişsiniz gözünüze.Arkadaşım biz onun kavgasının savaşını da verdik. Bu onun zaafı kendisi ticaretle uğraşıyor parayla oynamayı seviyor evet ben asla bilmiyordum ama bunu yaptı diye zor gününde yanında olmazsam ne anlamı kalacak? Evet tekrarı olursa asla affedilmez ama şu aşamada pişmanlığını da görüyorum karınca gibi çalışmasını da. Kendi kazandığı paranın kaybını ben düşünemeyeceğim nasıl bu yaşına kadar bu kadar iş bağladıysa yine yapar. Ben onun sevgilisi olarak motive ederim ama benzeri bir durumda da silerim bu kadar basit. Paralarla oynayan bir adama kumar sana ne katıyor demek biraz komik olabilir inan o muhabbetlerden hiç anlamam ama gözü benden başkasını görmeyen adama ortak noktan olmayan insanlar sana ne katıyor diye bariz bir şekilde sorulabilir. Biri zaafı,biri alakası olmayanı hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?