- 7 Mart 2013
- 6.717
- 20.089
- 548
- Konu Sahibi ribozoming
-
ilişkim varken herhangi bir arkadaşımın abisini anlamsızca takip ettiğim bir sosyal medya hesabım yok. Kendi lise üniversite arkadaşlarım akrabalarım bunun dısında ilim sanat camiası evet. Ha önceden kalan var mıdır belki vardır ama 2 senedir sevgilimle birlikteysem 2 senedir de herhangi bir karşı cinsime (iş vs dısında) asla istek atmadım. Bana ne abi? Bana ne yani
Kendi instagramım olmadığı için onunkini kullanıyorum ortak arkadaşlarımızı vs görmek amaçlı. Bir sorun da yaşamadık hiç
sanmam. Biterse de o dönem güzel yol arkadaşlığı yapmıştık derim. İlişkimizde 2 büyük kriz yaşadık o zamanlarda bitmeyen ilişki bu saatten sonra zor biter.Amaaan o yollardan bizde geçtik. 24 yaşındaki sevgilimle böyle büyük büyük laflar ederdik. Geçti gitti. O yaşta kaç kişi aynı adamla hayat arkadaşı kalmayı başarmış ona bakmak lazım.
vardı 1 senedir kapattım. Ayrıca sosyal medya sadece instagramdan ibaret değil halen Twitter’da aynı tarz sayfaları takip ediyorum.Hesabınız yoksa nasıl listeniz bilim, ilim, sanat camiasından oluşuyor? Eğer erkek arkadaşınızın hesabını kastediyorsanız ben de ne alaka diyebilirdim. Demek ki samimi olmuşlar da takip isteği atmış.
Ayrıca abi kardeş demeyi de bırakın. Abi kardeş değiller.
Tedavilik bir durum. Senin çok mu kendine katacak hobin var. Saatlerdir burada aynı şeyi yazıyorsun. Sizi duyun da uzay bilim kurulunda çalışiyor zanneder. Küçücük kıza itamlar vss boş biri bence sevgisiz birisiniz ve arkadaşınız,sevgilinizin yerinde olsam sizi uzaklastirirdim kendimden resmen negatif birisinizBulandı iştegözümdeki değeri gidiyor. Abi benim sevgilimin alakasız yere kızları ciddiyim kıskançlık değil ona bir şey katmayacak işi hobisi vs ile ortak noktası olmadıktan sonra onu bunu ekleyecek boş vakti olmamalı. Anlatamıyorum kendimiii
Ama kumara varHımm düşüncelerin ilişki dinamiğinin yada ilişki yaşama biçiminin soğunulan noktaların bir yaşı mı oluyormuş. Evet arkadaşım benim sevgilim işine yaramayacak insanlarla muhatap olamaz bitti. Bana göre,bence,benim sevgilim.
Katkısı olmayan insana verebilecek bir gram enerjim yokbenim yoksa onun da olmayacak. Seviyorsa böyle. Yani ben de durumlar böyle :) teşekkür ederim umarım en az ben kadar ultra genel kültürlü olur dileyen herkes
O onun zaafı onun bileceği iş. Kazanan da o kaybeden de. Şuan desteğini alıyor ve çaba gösteriyor. Ben onun yanındayım. Hatalar insanlar için var kendisine tecrübe oldu genç yaşında. Bundan sonra tekrarlarsa o zaman düşünülürAma kumara var
İnanılmaz kendinle çelişen ve fikirleri birbirinden farklı çalışan birisiniz.. uzaktan okuyunca gerçekten pasif agresif psikolojik destek almaya ihtiyacı olan biri izlenimi veriyorsunuz. Toksik bir ilişki, sevgiliniz sizi bırakmaz tabi ultra bilgili ve aydın sevgilisi hep yanında onu deli gibi kıskanıyor ve maddi destek de bulunuyor. Üzgünüm ama biraz daha aydınlanmaya ihtiyacin varO onun zaafı onun bileceği iş. Kazanan da o kaybeden de. Şuan desteğini alıyor ve çaba gösteriyor. Ben onun yanındayım. Hatalar insanlar için var kendisine tecrübe oldu genç yaşında. Bundan sonra tekrarlarsa o zaman düşünülür
İşte bu konuda da bu şekilde düşünmelisin diğer türlüsü seni aşarEvet kızarım sinirlenirim ama daha da bir şey diyemem çünkü kendi yaptı kendi tercihi bu kadar basit.
Size kötü bir haberim var.Ne demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.
Tedavilik bir durum. Senin çok mu kendine katacak hobin var. Saatlerdir burada aynı şeyi yazıyorsun. Sizi duyun da uzay bilim kurulunda çalışiyor zanneder. Küçücük kıza itamlar vss boş biri bence sevgisiz birisiniz ve arkadaşınız,sevgilinizin yerinde olsam sizi uzaklastirirdim kendimden resmen negatif birisiniz
Ndndjeudh of güldüm. Bana da komik geldi o söylediğinde de güldüm hatta abartma diyeyanımdaydı hep şimdi biraz uzaklaştı ailesine işlerinin başına gitti 2 3 günde bir geliyor ama pek alışık değiliz işte ayrı kalmaya. Hassas balık burcum benim
Kumar kendi bileceği iş ama kimi ekleyeceği sizin bileceğiniz iş miO onun zaafı onun bileceği iş. Kazanan da o kaybeden de. Şuan desteğini alıyor ve çaba gösteriyor. Ben onun yanındayım. Hatalar insanlar için var kendisine tecrübe oldu genç yaşında. Bundan sonra tekrarlarsa o zaman düşünülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?