- 27 Şubat 2023
- 578
- 554
- 33
- Konu Sahibi ribozoming
-
Hayır hayır kızla hiçbir derdim yok. Kız napabilir üniversitenin yaz tatilinde ailesine yardımcı olma derdinde. İnanın o kız yada kapının önündeki başka kız olsa yine farketmeyecekti benim için.Zor gün değil ki bu. Kendi düşen ağlamaz. Siz zor anında yanında olursunuz, onun gözü açılınca kırdığı ilk şey bastonu olur, siz yani. Hem 24 yaşında genç adam kaybettiğinin 2 katı kazanacak, paralarla oynayacak ticareti nasıl yapıyor? Babasının parası var desenize şuna. Yanmışsınız siz, farkındasınız, bütün hırsımı nerden alsam nerden alsam derken bi tane safinaz kızı kestirmişsiniz gözünüze.
AminnnAllah' ım çocuklarımızı bu tip toksit ilişkilerden koru, karşılarına aklı başında, anlayışlı ve iyi insanlar çıkar yarabbim
Onerilenlerde çıkmıştır x Instagram açtı diye otomatik mesaj gelmiştir. Ayıp olmasın diye takip etmistir. Senin soguyasin varmış.Sevgilimle 24 yasındayız. Çok yakın arkadaşının kafesi var ve devamlı oraya gider. Arkadaşının kardeşi de abisinin kafesinde çalışıyor. 19 yaşında. Erkek arkadaşım cümle arasında kızın lafı geçtiği zaman küçük birinden bahseder gibi anlatır. Allah var bir şey hissettiğini de düşünmüyorum ama beni soğutan kız instagramını yeni açmış 30 kişiyi ya takip ediyor ya etmiyor.sadece profil resmi var paylaşım bile yok. Ne ara hesabı açtığını gördün ne ara ekledin. 3 5 arkadaş çok yakınlardır daha hiçbiriyle kız takiplesmemisken abi olarak benimkinin takip etmesi sinirimi bozdu. Sana ne yani? Napacaksınız beraber dedikodu mu? Haksız mıyım gözümde küçük düşüyor sorsam abartıyorsun der. Abartıyor muyum?
Niye ayıp olsun ya. Kız takip etse bu dönmese amenna. Ama böyle bir şeyin ayıbı mı olur. Tabi ki soğumadımOnerilenlerde çıkmıştır x Instagram açtı diye otomatik mesaj gelmiştir. Ayıp olmasın diye takip etmistir. Senin soguyasin varmış.
Bir şeyler anlatabildiğime sevindim. Lakin belki ailesi onayladı diye size bu kadar sarıldı size aşk kelebeğiniz, bi düşünün ailesi sevmese sizi yanında ne kadar tutardı? Ailesi sizi sevmese şövalyeniz sizin için savaşır mıydı? Şu an daha çok siz onun için savaşıyorsunuz, hale yola gelsin diye anası uğraşmamıştır bu kadar. Ki uğraşmamış belli, ne istese önüne koymuşlar, serkeş yaşamış bu güne kadar. Annesinden rol çalarsanız sizi annesi beller. E karıya da ihtiyaç var? Erkek annesi olarak gördüğü kadını romantik sevemiyor. Gençlikten göremiyorsunuz, tehlikedesiniz.Sevgilimin benden önceki hayatı çok hızlıydı. Ben de sahitim arkadasları da. Ailesi bu yüzden de sever beni benimle tanıştıktan sonra biraz daha duruldu. Bir tık obsesif biriyim istediğim gibi olmazsa bir şeyler ben de ona yaka silktiririm. Benimle gurur duyar her davetine onunla katılmamı ister. Yani dediğiniz gibi biri olsa ben çok da istemediğim halde beni herkese gösterme kaygısı olur muydu bilmiyorum. Bu bahsettiğim kıza bile mekana girdiğim an bak x kişisi bu benim kız arkadaşım diye tanıştırmıştı. Ama dediğiniz gibi erkek sonuçta. Umarım dediğiniz gibi çıkmaz ama çıkarsa da umarım çabuk görürüm oracıkta uzaklaşırım ondan. Görüşlerinizi dikkate alacağım. Ona da söylemeyi düşünmüyordum zaten söylememek için buraya yazdım. Söyledikten sonra olan şeylerin kıymeti de olmaz zaten. Teşekkür ederim :)
Önceki konun ortada olmasa inandırabilirsin beli birkaç kişiyi ama cidden çok komik şu gördüğüm ilgi, koşulsuz sevgi lafların. Kendi kendini kandır tabi.Bana ne kattığını söylesem sen de aşık olursun tek bir kelime daha sormaruh emiciyimmn toksiğim böyle fırsatım ve şartlarım var çünkü. Sırtımın yere gelmeyeceği kadar gördüğüm bir ilgi ve koşulsuz sevgi var. Şanslıyım ve bunun farkındayım egoysa da altı boş değil dopdolu bir ego
Miden bulanıyor ama sogumadin. benim midemi bulandıran yemeği bile canım istemiyor. Gözü senden başkasını görmüyorsa eklesin sanane ne bu ozguvensizlik ya da ona karşı güvensizlik bir karar ver. Senden başkasını görür mü gormez mi ?Niye ayıp olsun ya. Kız takip etse bu dönmese amenna. Ama böyle bir şeyin ayıbı mı olur. Tabi ki soğumadım
Fakir olsa sevmezdiÖnceki konun ortada olmasa inandırabilirsin beli birkaç kişiyi ama cidden çok komik şu gördüğüm ilgi, koşulsuz sevgi lafların. Kendi kendini kandır tabi.
Çok aşk maşallah.
Artı adam bundan bunalmış ve bence o kızla olur gibiAşırı sinirli ve takıntılı bir hissiyat aldım sizden, dilerseniz sevgilinizi alüminyum folyoya sarıp saklayın..
Önceki konun ortada olmasa inandırabilirsin beli birkaç kişiyi ama cidden çok komik şu gördüğüm ilgi, koşulsuz sevgi lafların. Kendi kendini kandır tabi.
Çok aşk maşallah.
Yani üzülecek misin bilmiyorum ama öyle görünüyor. Erkek arkadaşım benim için şehir değiştirdi bütün düzenini ailesini bırakıp yanıma taşındı 1 sene önce. Bu yaşadıklarımız psikolojisinin bozulmasından kaynaklıydı sevgi bakımından hiçbir an şüphe etmedim etmem de. O sevginin ilginin dibini kazıdım. Ama bahsettiğim sevgi sadece ondan gelen değil. Ben sevgilimden de çok değer gördüm en az onun kadar ailemden de gördüm. O nedenle kendi değerimin farkındayım ve çok aşk mıdır bilmem ama çok ilgi çok sevgi maşallahÖnceki konun ortada olmasa inandırabilirsin beli birkaç kişiyi ama cidden çok komik şu gördüğüm ilgi, koşulsuz sevgi lafların. Kendi kendini kandır tabi.
Çok aşk maşallah.
Evet ama olay şu kötü niyetle eklememiş olsa bile kaç yaşında insansın düzenli bir ilişkin var bir hayatın var işsizler gibi ona hiçbir şey katmayacak sanat ilim bilim vs değil direkt arkadaşının kardeşini neden ekliyorsun çok mu lazım? Ne katacak yani sana ha var ha yok.
Napacaksınız beraber dedikodu mu
Kdkdkdmddh bundan bunaldıgına nasıl kanaat getirdin. Adam hastanede 10 dakikalık randevum varken yarın yanımda olamayacağı için gözyaşı akıtıyordu dün en son konuştuğumuzda :)Artı adam bundan bunalmış ve bence o kızla olur gibi
Aşırı sinirliyim evetama kimseyi saklayacak kadar da önemsemem. Gidene cidden yoldur gözümde. O üzülür ben değil
10 dakika göremeyince ağladı demek. Bir ergenus ilişkisine ayırdığımız vakte yazık cidden.Kdkdkdmddh bundan bunaldıgına nasıl kanaat getirdin. Adam hastanede 10 dakikalık randevum varken yarın yanımda olamayacağı için gözyaşı akıtıyordu dün en son konuştuğumuzda :)
Miden bulanıyor ama sogumadin. benim midemi bulandıran yemeği bile canım istemiyor. Gözü senden başkasını görmüyorsa eklesin sanane ne bu ozguvensizlik ya da ona karşı güvensizlik bir karar ver. Senden başkasını görür mü gormez mi ?
Bu adam niye ağlıyor sürekli ya? Adam full dişil enerji. Hemen koyuyor muslukları.10 dakika göremeyince ağladı demek. Bir ergenus ilişkisine ayırdığımız vakte yazık cidden.
Göremeyince değil bebeğim hastaneye gelemedi diye. Hahaha ergenussa öyle olsun ama ben iliklerime kadar sevildiğimi hissettiğim ilişki buysa burdan devam10 dakika göremeyince ağladı demek. Bir ergenus ilişkisine ayırdığımız vakte yazık cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?