Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Ben sizi anladım sanırım. Erkek arkadaşınız kızı ekledi kız onun ne arkadaşı ne akrabası. Kızı kıskanmadiniz insanların gözünde sevgilinizin başka bir imaj çiziyor olabileceği sizi rahatsız etti galiba. Aslında ben de derim bırak o seni eklesin sen niye ekledin, belki kötü bir amacın yok ama şimdi kız bak hemen ekledi beni diye başka bir izlenime kapilabilir. Sizin kadar olmasa da beni de rahatsız ederdi hayatımdaki insanın bak sevgilisi var ama hemen beni eklemiş gibi bir imaj oluşturma ihtimali. Eminim erkek arkadaşınız bu kadar ince düşünmüyordur siz dile getirseniz yok artık diye kafası da basmaz ana kadinlarin düşünmesi daha olası. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Hayır hayır kızla hiçbir derdim yok. Kız napabilir üniversitenin yaz tatilinde ailesine yardımcı olma derdinde. İnanın o kız yada kapının önündeki başka kız olsa yine farketmeyecekti benim için.
Babasının sayesinde değil kendi yaptı. şimdiye kadar olan bütün malını mülkünü. ilk arabası sadece hediyeydi abisinden. O sermayeyle başlayıp katlamıştı. Ticari zekası fazla. Biraz toparlansa o yine durmaz. O yönden güveniyorum. Belki de erken yaşta böyle bir tokat yemesi iyi oldu en azından ne yapmaması gerektiğini öğrendi

Onerilenlerde çıkmıştır x Instagram açtı diye otomatik mesaj gelmiştir. Ayıp olmasın diye takip etmistir. Senin soguyasin varmış.

Bir şeyler anlatabildiğime sevindim. Lakin belki ailesi onayladı diye size bu kadar sarıldı size aşk kelebeğiniz, bi düşünün ailesi sevmese sizi yanında ne kadar tutardı? Ailesi sizi sevmese şövalyeniz sizin için savaşır mıydı? Şu an daha çok siz onun için savaşıyorsunuz, hale yola gelsin diye anası uğraşmamıştır bu kadar. Ki uğraşmamış belli, ne istese önüne koymuşlar, serkeş yaşamış bu güne kadar. Annesinden rol çalarsanız sizi annesi beller. E karıya da ihtiyaç var? Erkek annesi olarak gördüğü kadını romantik sevemiyor. Gençlikten göremiyorsunuz, tehlikedesiniz.

Önceki konun ortada olmasa inandırabilirsin beli birkaç kişiyi ama cidden çok komik şu gördüğüm ilgi, koşulsuz sevgi lafların. Kendi kendini kandır tabi.
Çok aşk maşallah.

Niye ayıp olsun ya. Kız takip etse bu dönmese amenna. Ama böyle bir şeyin ayıbı mı olur. Tabi ki soğumadım
Miden bulanıyor ama sogumadin. benim midemi bulandıran yemeği bile canım istemiyor. Gözü senden başkasını görmüyorsa eklesin sanane ne bu ozguvensizlik ya da ona karşı güvensizlik bir karar ver. Senden başkasını görür mü gormez mi ?

Önceki konun ortada olmasa inandırabilirsin beli birkaç kişiyi ama cidden çok komik şu gördüğüm ilgi, koşulsuz sevgi lafların. Kendi kendini kandır tabi.
Çok aşk maşallah.
Fakir olsa sevmezdi ne kattığını hala anlamadin mi aşk olsun

Çok aşk maşallah.
Yani üzülecek misin bilmiyorum ama öyle görünüyor. Erkek arkadaşım benim için şehir değiştirdi bütün düzenini ailesini bırakıp yanıma taşındı 1 sene önce. Bu yaşadıklarımız psikolojisinin bozulmasından kaynaklıydı sevgi bakımından hiçbir an şüphe etmedim etmem de. O sevginin ilginin dibini kazıdım. Ama bahsettiğim sevgi sadece ondan gelen değil. Ben sevgilimden de çok değer gördüm en az onun kadar ailemden de gördüm. O nedenle kendi değerimin farkındayım ve çok aşk mıdır bilmem ama çok ilgi çok sevgi maşallah

Napacaksınız beraber dedikodu mu

Takipleştigimiz kişilerle dedikodu yapmıyoruz ya da illa bize bir şey katmalarını beklemiyoruz.
Ayrıca kaç yaşında insan diyip duruyorsunuz. Siz 24sunuz 19 ve 24 arasinda daglar kadar yas farki yok. Sanki 40 yasinda mi adam, sadece yaşitlariyla mi takipleşiyor insan.

Aşırı sinirliyim evet ama kimseyi saklayacak kadar da önemsemem. Gidene cidden yoldur gözümde. O üzülür ben değil

Daha 2. Sayfadayim ve resmen sinir fışkırıyor yorumlarinizdan ve bunca sinir o kizin erkek arkadaşınıza ilim bilim katamayacak olmasının siniri değil. Siz öyle inandırmak isteyebilirsiniz ama baya baya korkuyorsunuz bu kız sevgilinizi alır diye.

Kdkdkdmddh bundan bunaldıgına nasıl kanaat getirdin. Adam hastanede 10 dakikalık randevum varken yarın yanımda olamayacağı için gözyaşı akıtıyordu dün en son konuştuğumuzda :)
10 dakika göremeyince ağladı demek. Bir ergenus ilişkisine ayırdığımız vakte yazık cidden.

Ne demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…