Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Miden mi bulandı adkflflgşşg abartma istersen
Bulandı işte gözümdeki değeri gidiyor. Abi benim sevgilimin alakasız yere kızları ciddiyim kıskançlık değil ona bir şey katmayacak işi hobisi vs ile ortak noktası olmadıktan sonra onu bunu ekleyecek boş vakti olmamalı. Anlatamıyorum kendimiii

Pardon da size göre boş iş. İnstagramım yok ve merak ettiğim arkadaşlarıma onun hesabından ulaşabiliyorum. Onun dısında bana vakit kaybı geliyor günde hesabında geçirdiğim max zaman 10 dakikadır. Sizin boşluk algınız inanın beni ilgilendirmiyor

eee sizin boşluk algınız da bizi ilgilendirmiyor o zaman ne diye konu açtınız? Yok sanatsal hesaplar yok ilim bilimmiş geçin bunları bal gibi kıskanmışsınız kızı eklemesini işte. İnsanın ilim irfan kazanacağı yer sosyal medya değildir bu cümleler çok komik.

İlim irfanı yanlış yerde arıyorsunuz bence. Kızı ne çok ezmişsiniz, ne katacak ne katacak. Birşey katıyordur belki, kimbilir...

Kız daha yolun başında neden kızı ezikleyip duruyorsun ayrıca nerden biliyorsun bı hobisi yok meslek sahibi olsun olmasın insan sonuçta bal gibi de kıskanclık bu kabul edemiyorsun. Ne katması gerekiyo ki. Sanat diye nü modelleri bulsa sorun yok demek ki. Bence kendine aristokrat sevgili bul sen. Bu kibir ego yer bitirir seni.

Son düzenleme:
Alaka var arada, alakasız değil arkadaşının kardeşi. İnsanlar sevgililerinden ayrılır arkadaşlıkları devam eder. Kızı ekleyince, boş vakit işsiz güçsüz deniyor ama erkek kardeşi eklerse denmiyor. Çifte standart değil mi yaptığınız?

Sizin de çok bol vaktiniz varmış ki erkek arkadaşınızın listesini güncelleyip duruyorsunuz. Siz liste kontrolü dışında donanım olarak ne katıyorsunuz sevgilinize? Adam bu kadar boş beleş mi ki herkes bir şeyler katsın modundasınız?

Eşimin telefonunda kimler var kimler yok bakmıyorum ben. O da benimkilere bakmaz. İkimizin ilgi alanları takip ettikleri farklı.

Benim konum arkadaşım? Seni ilgilendirmiyorsa yorum yapmayacaksın boş olan bir durum olmadığı da besbelli. Hayatında ilk defa mı sevgilisinin şifresini bilen duydun? Yoksa amacın şov mu? Hadi hanfendi hadi. Sosyal medyayı ve interneti nasıl kullanacağın sana kalmış ben ve benim ilişkimin dinamiği bu şekilde olmamalı. Sen onu bunu eklemek için kullan. Ben kullanmam ve hayatımdaki insan da bu şekilde kullanamaz

Mide bulandırıcı bir şey göremedim ben ortada.
Kıskanmadım, şüpheli bir durum yok diye yazmışsınız ama bu kadar rahatsız olmanızı,sinirlenmenizi açıklayacak başka bir duygu yok bana kalırsa.
Sosyal medya, ilim, bilim yuvası değil. Ne katacak ne katacak. Kim kime ne katıyor sosyal medyada arkadaş olarak zaten? Tanıdığın hatta bazen tanımadığın insanları takip ettiğin bir mecra.
Erkek arkadaşınız kafelere de gitmesin,boş boş vakit öldürüyor orada da.

Ben kızı eziklemedim işi hobisi bakımından birbirine katacak ortak bi noktaları olmadığını söyledim kız üniversite öğrencisi ne bekleyebilirim ondan? Kızla ilgili tek bir yorumun yok ayrıca kendisinin konusacak bir tip olmadığını söylemişim. Kızdan yana bir sıkıntım yok ki ekleyen de kız değil. Bir daha okuyun isterseniz

Bir instagram açmak kaç para ?(!) Aaa sahi ücretsiz.

Ortak arkadaşlarınızı Instagram'da görmek istiyorsanız, kendi hesabınızı açmanızı öneririm.

Ben sizin ne işle meşgul olduğunuzu merak ettim mesela şu an? Cernde ya da Nasa da falan mı çalışıyorsunuz ya da günün 25 saati müze falan mı geziyosunuz? Bence siz ya kızı sevmiyorsunuz ya da dediğiniz kadar erkek arkadaşınıza güveniniz yok.

İlim bilim yuvası okul. Okuldan çıktıktan/bitirdikten sonra günümüz iş hayat koşturması şartlarında nerelerden araştırma yaparız yada nerelerden bir şeyleri takip edebiliriz? Bazen iş molamızda bazen bankada sıra beklerken en pratiği sosyal medya değil mi? Herkes mi kankalarıyla kahve atıyor arkadaş
Her kafeye elbette gidemez çok yakın arkadaşlarını ziyaret etmek için kafelerinde kahvelerini içmeye gider hepsi bu :)

Sosyal medya zaten "onu bunu eklemek" için kullanılır piyasaya çıkış amacı bu? İlim irfanı bunca zaman sosyal medyada aradığınız için bu haldesiniz şimdi taşlar oturdu üslup filan hak getire kolay gelsin açın ınstagramı bilgi nehirlerinde yüzün bol bol

Ne alaka abi ne alaka. Ben kendimi nerde övdüm? Hayat koşturmacasından ve evet nöbet usulü çalışmamdan dolayı %60 işimden dolayı böyle saçma sapan seylere vakit ayırmam. Biraz boş vaktim kalırsa arkadaşlarıma aileme ve kendime bir şeyler katmaya uğraşırım. 25 saat müze mi geziyor olmam lazım bu işleri bomboşşş gördüğüm için. Kızdan soğumam için hiçbir sebep yok içine kapanık sessiz bir kız niye kızı sevmeyim. Benim sinirimi bozan onu ekleyecek sen değilsin abi,kim ekler belki ortak kız arkadaşları ekler belki modunu açmak isteyen biri ekler ama erkek arkadaşımın onla bunla saçma sapan seylerle ugrascak kafası olmayacak benim. Mesela benim yok

Sosyal medya ve Instagram kullanımı size göre boş işse; neden erkek arkadaşınızın hesabından, merak ettiğiniz arkadaşlarınıza bakma ihtiyacı duyuyorsunuz ?

Profilinize göre: 25 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Kendi adınıza hesap açmadan, erkek arkadaşınızın hesabından insanların hesaplarına ve paylaşımlarına bakmanız; sonrasında da Instagram kullanmadığınızı iddia etmeniz ve boş iş olarak nitelemeniz çok daha saçma .

Sizin gibi sevgili hesabi takip etmek içinde kullanılıyor sosyal medya onu da es geçmeyin.
Tabi sizin izin verdiğiniz yerlere gidebilir kendisi. Diğer yerlere gidemez. Her seyi Siz bilir, ayarlarsınız. Bilememiş yapmis bir hata arkadaşının kardeşini eklemiş, siz uygun bir vakitte kulağını çekip, gereken ayari verirsiniz sevgilinize.

Sosyal medya kullanımının amaçlarını bir araştırın derim. Herkesin amacı sizinkiyle aynı değil :) iyi ki de sizinle aynı değil açıkçası çok üzülürdüm. Kendi değerimin farkına bir daha vardım :)

Öncelikle 'siz' diye hitap etmişim, 'ne alaka abi ya!' diye başlamak hoş olmamış. Her mesajınızda hep bişeyler katma, dolu dolu zaman geçirme vurgusu var. Madem kendinize o kadar ilim irfan, kültür katmakla meşgulsünüz keşke biraz insanlara cevap verme kurallarına da zaman ayırsaydınız. (İlim irfanın bacakları eksik kalmış.) Ayrıca siz ayıramıyorsunuz/ ayırmıyorsunuz diye herkes sizin gibi olmak zorunda mı? Burdan bakınca çokta bişeyler katmamışsınız gibi geldi, kusura bakmayın.

Evet ulaşamadığım göremediğim ve merak ettiğim arkadaşlarıma bakıyorum. Kendi hesabım varken de bu böyleydi. Ama bu bir yerde gördüğüm birini amaçsızca eklemekle yada bana bir şey katmayacak insanları listeme almakla aynı şey değil. Baktığım insanlar üniversite arkadaşlarım bazen lise arkadaşlarım iletişimde olduğum ve birbirimizle gruplarla bağlantıda olduğum insanlar. Benim derdim bunlar değil ki. Benim derdim şu kapıdan çıkınca karşımda gördüğüm y kişisini cok da mühimmiş gibi özel alanıma almaktan rahatsız olmak. Ben gördüğüm bir bilgiyi (bilgi dediğime bakmayın bazen bir konser tarihi bazen bir tiyatro, kamp aktivitesini yada mesleki gördüğüm değişik bir makaleyi) benimle aynı ortak noktaları olan insanlarla paylaşmaktan keyif alırım. Bana ne dış kapıdaki adamdan o bana ne katacak ben ona ne katacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…