- 16 Haziran 2011
- 15.989
- 69.706
- 798
- Konu Sahibi ribozoming
-
Evet ulaşamadığım göremediğim ve merak ettiğim arkadaşlarıma bakıyorum. Kendi hesabım varken de bu böyleydi. Ama bu bir yerde gördüğüm birini amaçsızca eklemekle yada bana bir şey katmayacak insanları listeme almakla aynı şey değil. Baktığım insanlar üniversite arkadaşlarım bazen lise arkadaşlarım iletişimde olduğum ve birbirimizle gruplarla bağlantıda olduğum insanlar. Benim derdim bunlar değil ki. Benim derdim şu kapıdan çıkınca karşımda gördüğüm y kişisini cok da mühimmiş gibi özel alanıma almaktan rahatsız olmak. Ben gördüğüm bir bilgiyi (bilgi dediğime bakmayın bazen bir konser tarihi bazen bir tiyatro, kamp aktivitesini yada mesleki gördüğüm değişik bir makaleyi) benimle aynı ortak noktaları olan insanlarla paylaşmaktan keyif alırım. Bana ne dış kapıdaki adamdan o bana ne katacak ben ona ne katacağım
Hahahahaha. Hayatınızda ilk defa ne alaka dendi sanırım. Ben kendime katacağımı katmaya devam ediyorum. Herkes tabi ki ayırmak zorunda değil ama benim sevgilim ayıracak. Ben Ayşe’den Fatma’dan bunu beklemiyorum,ben sevgilimden bekliyorum ve takdir edersiniz ki buna hakkım var. Yada var mıdır siz daha iyi bilirsinizÖncelikle 'siz' diye hitap etmişim, 'ne alaka abi ya!' diye başlamak hoş olmamış. Her mesajınızda hep bişeyler katma, dolu dolu zaman geçirme vurgusu var. Madem kendinize o kadar ilim irfan, kültür katmakla meşgulsünüz keşke biraz insanlara cevap verme kurallarına da zaman ayırsaydınız. (İlim irfanın bacakları eksik kalmış.) Ayrıca siz ayıramıyorsunuz/ ayırmıyorsunuz diye herkes sizin gibi olmak zorunda mı? Burdan bakınca çokta bişeyler katmamışsınız gibi geldi, kusura bakmayın.
Ben kızı eziklemedim işi hobisi bakımından birbirine katacak ortak bi noktaları olmadığını söyledim kız üniversite öğrencisi ne bekleyebilirim ondan? Kızla ilgili tek bir yorumun yok ayrıca kendisinin konusacak bir tip olmadığını söylemişim. Kızdan yana bir sıkıntım yok ki ekleyen de kız değil. Bir daha okuyun isterseniz
İnan ben ne dersem aynen o şekilde yapar. 2 yıldır ilk defa bunu gördüm ve birine müdahale ediyorum kendi kafamda. (Ona söylemedim bile)Hesap erkek arkadaşınızın hesabı. Hangi hesabı veya sayfayı takip edeceğine de kendisi karar verir.
Kendi hesabınızdan istediğiniz ilim ve irfan yuvalarını takip edebilirsiniz.
Hahahaha. Patlar mı sanmam. Çivi çiviyi söker onun sinirini benim çözdüğümü söyler hep arkadaşları ve ailesi. Evet çok sakin biri değilim ama onu bu şekilde sakinleştirdim diyebilirim. İnan patlarsa da hiç farketmez kaç yaşında insanlarız kimse bir şey kaybetmez.Senin üslubunla cevap vereyim hadi kim kimi eklemiş ne önemi var abiiiisonuçta ikisi de birbirini tanıyor senin gibi bilim, felsefe ,sanat, kültür diye kasmamışlar kendilerini işte sana da öneririm bu sinir vs çocuk iyi katlanıyor sana bir noktadan sonra patlar o balon ama.
Hayır hayatımda ilk kez ne alaka denmedi tabi ki, ama hiç tanımadığım ultra kültürlü birisinin bana böyle 'gevşek gevşek' yazması sükut-u hayale uğrattı diyelimHahahahaha. Hayatınızda ilk defa ne alaka dendi sanırım. Ben kendime katacağımı katmaya devam ediyorum. Herkes tabi ki ayırmak zorunda değil ama benim sevgilim ayıracak. Ben Ayşe’den Fatma’dan bunu beklemiyorum,ben sevgilimden bekliyorum ve takdir edersiniz ki buna hakkım var. Yada var mıdır siz daha iyi bilirsiniz
Alaka var arada, alakasız değil arkadaşının kardeşi. İnsanlar sevgililerinden ayrılır arkadaşlıkları devam eder. Kızı ekleyince, boş vakit işsiz güçsüz deniyor ama erkek kardeşi eklerse denmiyor. Çifte standart değil mi yaptığınız?
Sizin de çok bol vaktiniz varmış ki erkek arkadaşınızın listesini güncelleyip duruyorsunuz. Siz liste kontrolü dışında donanım olarak ne katıyorsunuz sevgilinize? Adam bu kadar boş beleş mi ki herkes bir şeyler katsın modundasınız?
Eşimin telefonunda kimler var kimler yok bakmıyorum ben. O da benimkilere bakmaz. İkimizin ilgi alanları takip ettikleri farklı.ben 2 yılda belki de ilk defa birini taktım
Hayır hayatımda ilk kez ne alaka denmedi tabi ki, ama hiç tanımadığım ultra kültürlü birisinin bana böyle 'gevşek gevşek' yazması sükut-u hayale uğrattı diyelim
İnan ben ne dersem aynen o şekilde yapar. 2 yıldır ilk defa bunu gördüm ve birine müdahale ediyorum kendi kafamda. (Ona söylemedim bile)
Sağolsun bir dediğimi de iki etmedi şimdiye kadar ben sadece bu şekilde gözümde değersizleştiği için bir başlık açtım.
Ve evet kendisi de genel kültürümü takdir eder. Teşekkür ederim ben onun hesabında iyiyim az insan çok huzur,ulasması gereken oralardan da ulaşıyor zaten
Muhtemelen erkek arkadaşın ilişkiler konusunda çok toy, yoksa yeminle çekilecek çile değil. Gözünü açarsa bu satırlarını okursun umarım.İnan ben ne dersem aynen o şekilde yapar. 2 yıldır ilk defa bunu gördüm ve birine müdahale ediyorum kendi kafamda. (Ona söylemedim bile)
Sağolsun bir dediğimi de iki etmedi şimdiye kadar ben sadece bu şekilde gözümde değersizleştiği için bir başlık açtım.
Ve evet kendisi de genel kültürümü takdir eder. Teşekkür ederim ben onun hesabında iyiyim az insan çok huzur,ulasması gereken oralardan da ulaşıyor zaten
Kumar batağında varını yoğunu kaybeden adam değil mi bu? O zaman değeri gitmedi de öylesine bi kız ekledi diye mi gidiyor. İlginçBulandı iştegözümdeki değeri gidiyor. Abi benim sevgilimin alakasız yere kızları ciddiyim kıskançlık değil ona bir şey katmayacak işi hobisi vs ile ortak noktası olmadıktan sonra onu bunu ekleyecek boş vakti olmamalı. Anlatamıyorum kendimiii
HahahahaSaçmalardan seçmeler. Gelin birbirimize bu anonim platformda dürüst olalım. Sevgilinizin, arkadaşının kız kardeşiyle arkadaş olması feci halde sinirinizi bozmuş ve kızı tehdit olarak görüyorsunuz belli ki. Gelecek ne getirir ne götürür bilemeyiz. Belki sadece arkadaş olurlar. Belki olmazlar bilemeyiz.
Çok farklı şeyler hissettirdi ama bandan yeni çıktım, o sebeple yazamıyorum. Tarzını 25 yaşına değilde 15 yaşına uygun buldum :) konuşma üslübu, düşünceler vs cıkkssss. Instagramda Nasadaki uzay araştırmalarını takip edecek halim yok herhalde, öyle bişey yapmak istersem google a ingilizce yazarak kaynakları tarıyorum zaten.Ultra kültürlüyüm diye bir iddiam olmadı. Öyle hissettirdiysem ne mutlu bana mühendis anne. Gevsek belki de instagramda son ekledikleriniz olabilir ama ben değilim
Hahahahane zaman evleneceğiniz anksiyeteleri geçiren sevgilim gruptan ayrıldı
İlişkin olmasa takip edilebilrs yani. Kıskançlıktan kudurmuşsun resmen. Zihniyetin midemi bulandırdı.Aşık demiyorum zatenama anlamsızzzz iyilik meleği olmasın ona mı kaldı o kızı açmak.
ilişkim varken herhangi bir arkadaşımın abisini anlamsızca takip ettiğim bir sosyal medya hesabım yok. Kendi lise üniversite arkadaşlarım akrabalarım bunun dısında ilim sanat camiası evet. Ha önceden kalan var mıdır belki vardır ama 2 senedir sevgilimle birlikteysem 2 senedir de herhangi bir karşı cinsime (iş vs dısında) asla istek atmadım. Bana ne abi? Bana ne yani
Adamda para kalmadı napsın. Buna verdiği paraları bi nevi kenara atmak gibi düşün adkflflgAynı sevgiliniz, size verdiği paraları kısa sürede tahsil etmeye de çalışıyordu en son.
Sevgilinizin ipiyle kuyuya inmeye kalkışmayın yine de siz.
Oyalama kızcağızı daha gidip atom parçalayıp yeni gezegenler filan keşfedecekHayır hayatımda ilk kez ne alaka denmedi tabi ki, ama hiç tanımadığım ultra kültürlü birisinin bana böyle 'gevşek gevşek' yazması sükut-u hayale uğrattı diyelim
Ne kullanıyosun cidden yaOrtak hesap değil. Sevgilimin şahsi hesabı sadece bende de açık hepsi bu. Benim tercihimle fotoğrafımı paylaştırmıyorum ama arkadaşları o kız dahil bütün cevresi beni bilir. istesem tabi ki çıkarırım ama konu bu değil. Konu tekrar söylüyorum hayatındaki hiçbir vasfı olmayacak birini eklemesi. Bu a kişisi de olsa aynıydı gözümde b kişisi de. Tekrar söylüyorum ne arkadaşı ne dostu arkadaşının kardeşi sadece hepsi bu. Eklemesi bana göre cok anlamsız. Şüpheli demiyorum anlamsız diyorum bomboş biri gibi geliyor gözüme bu şekilde
Katkısız buzzzz gibi bir Bağcılar, Sincan vs kızıÇok farklı şeyler hissettirdi ama bandan yeni çıktım, o sebeple yazamıyorum. Tarzını 25 yaşına değilde 15 yaşına uygun buldum :) konuşma üslübu, düşünceler vs cıkkssss. Instagramda Nasadaki uzay araştırmalarını takip edecek halim yok herhalde, öyle bişey yapmak istersem google a ingilizce yazarak kaynakları tarıyorum zaten.
Evet olabilir. Maddiyat odaklı değilim geldiği kadarKumar batağında varını yoğunu kaybeden adam değil mi bu? O zaman değeri gitmedi de öylesine bi kız ekledi diye mi gidiyor. İlginç
Aynı sevgiliniz, size verdiği paraları kısa sürede tahsil etmeye de çalışıyordu en son.
Sevgilinizin ipiyle kuyuya inmeye kalkışmayın yine de s
Aynı sevgiliniz, size verdiği paraları kısa sürede tahsil etmeye de çalışıyordu en son.
Sevgilinizin ipiyle kuyuya inmeye kalkışmayın yine de siz.
Pardon da bunun parayla yada kalıpla ne ilgisi var ? O onun hatasıydı kendi bileceği iş ben sınırlarımı çizdim o da en azından benim açımdan hayatımın neresinde kalabileceğini anladı. Benim için cabalıyor ve bu çaba kayıplarından daha önemli gözümde. Para bu tekrar kazanılırKumar batağında varını yoğunu kaybeden adam değil mi bu? O zaman değeri gitmedi de öylesine bi kız ekledi diye mi gidiyor. İlginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?