Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Hesap erkek arkadaşınızın hesabı. Hangi hesabı veya sayfayı takip edeceğine de kendisi karar verir.

Kendi hesabınızdan istediğiniz ilim ve irfan yuvalarını takip edebilirsiniz.

Hahahahaha. Hayatınızda ilk defa ne alaka dendi sanırım. Ben kendime katacağımı katmaya devam ediyorum. Herkes tabi ki ayırmak zorunda değil ama benim sevgilim ayıracak. Ben Ayşe’den Fatma’dan bunu beklemiyorum,ben sevgilimden bekliyorum ve takdir edersiniz ki buna hakkım var. Yada var mıdır siz daha iyi bilirsiniz

Senin üslubunla cevap vereyim hadi kim kimi eklemiş ne önemi var abiiii sonuçta ikisi de birbirini tanıyor ekleşmişler senin gibi bilim, felsefe ,sanat, kültür diye kasmamışlar kendilerini işte sana da öneririm bu sinir vs çocuk iyi katlanıyor sana bir noktadan sonra patlar o balon ama.
Makale falan oku sen konu açtığına göre baya kız seni etkilemiş.

Son düzenleme:
Hesap erkek arkadaşınızın hesabı. Hangi hesabı veya sayfayı takip edeceğine de kendisi karar verir.

Kendi hesabınızdan istediğiniz ilim ve irfan yuvalarını takip edebilirsiniz.
İnan ben ne dersem aynen o şekilde yapar. 2 yıldır ilk defa bunu gördüm ve birine müdahale ediyorum kendi kafamda. (Ona söylemedim bile)
Sağolsun bir dediğimi de iki etmedi şimdiye kadar ben sadece bu şekilde gözümde değersizleştiği için bir başlık açtım.
Ve evet kendisi de genel kültürümü takdir eder. Teşekkür ederim ben onun hesabında iyiyim az insan çok huzur,ulasması gereken oralardan da ulaşıyor zaten

Hahahaha. Patlar mı sanmam. Çivi çiviyi söker onun sinirini benim çözdüğümü söyler hep arkadaşları ve ailesi. Evet çok sakin biri değilim ama onu bu şekilde sakinleştirdim diyebilirim. İnan patlarsa da hiç farketmez kaç yaşında insanlarız kimse bir şey kaybetmez.

Hayır hayatımda ilk kez ne alaka denmedi tabi ki, ama hiç tanımadığım ultra kültürlü birisinin bana böyle 'gevşek gevşek' yazması sükut-u hayale uğrattı diyelim

Hayır hayatımda ilk kez ne alaka denmedi tabi ki, ama hiç tanımadığım ultra kültürlü birisinin bana böyle 'gevşek gevşek' yazması sükut-u hayale uğrattı diyelim

Saçmalardan seçmeler. Gelin birbirimize bu anonim platformda dürüst olalım. Sevgilinizin, arkadaşının kız kardeşiyle arkadaş olması feci halde sinirinizi bozmuş ve kızı tehdit olarak görüyorsunuz belli ki. Gelecek ne getirir ne götürür bilemeyiz. Belki sadece arkadaş olurlar. Belki olmazlar bilemeyiz.

Muhtemelen erkek arkadaşın ilişkiler konusunda çok toy, yoksa yeminle çekilecek çile değil. Gözünü açarsa bu satırlarını okursun umarım.

Kumar batağında varını yoğunu kaybeden adam değil mi bu? O zaman değeri gitmedi de öylesine bi kız ekledi diye mi gidiyor. İlginç

Hahahaha ne zaman evleneceğiniz anksiyeteleri geçiren sevgilim gruptan ayrıldı

Ultra kültürlüyüm diye bir iddiam olmadı. Öyle hissettirdiysem ne mutlu bana mühendis anne. Gevsek belki de instagramda son ekledikleriniz olabilir ama ben değilim
Çok farklı şeyler hissettirdi ama bandan yeni çıktım, o sebeple yazamıyorum. Tarzını 25 yaşına değilde 15 yaşına uygun buldum :) konuşma üslübu, düşünceler vs cıkkssss. Instagramda Nasadaki uzay araştırmalarını takip edecek halim yok herhalde, öyle bişey yapmak istersem google a ingilizce yazarak kaynakları tarıyorum zaten.

Hahahaha ne zaman evleneceğiniz anksiyeteleri geçiren sevgilim gruptan ayrıldı

Aynı sevgiliniz, size verdiği paraları kısa sürede tahsil etmeye de çalışıyordu en son.
Sevgilinizin ipiyle kuyuya inmeye kalkışmayın yine de siz.

Son düzenleme:
İlişkin olmasa takip edilebilrs yani. Kıskançlıktan kudurmuşsun resmen. Zihniyetin midemi bulandırdı.

Aynı sevgiliniz, size verdiği paraları kısa sürede tahsil etmeye de çalışıyordu en son.
Adamda para kalmadı napsın. Buna verdiği paraları bi nevi kenara atmak gibi düşün adkflflg

Oyalama kızcağızı daha gidip atom parçalayıp yeni gezegenler filan keşfedecek

Ne kullanıyosun cidden ya

Katkısız buzzzz gibi bir Bağcılar, Sincan vs kızı erkek arkadaşı genel kültürünü çok takdir ediyormuş

Kumar batağında varını yoğunu kaybeden adam değil mi bu? O zaman değeri gitmedi de öylesine bi kız ekledi diye mi gidiyor. İlginç
Evet olabilir. Maddiyat odaklı değilim geldiği kadar
Sevgilinizin ipiyle kuyuya inmeye kalkışmayın yine de s
Pardon da bunun parayla yada kalıpla ne ilgisi var ? O onun hatasıydı kendi bileceği iş ben sınırlarımı çizdim o da en azından benim açımdan hayatımın neresinde kalabileceğini anladı. Benim için cabalıyor ve bu çaba kayıplarından daha önemli gözümde. Para bu tekrar kazanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…