Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Sende çok safsin kusura bakma. Kafası zehir gibi olsa, kumara, bitcoine ona buna bulaşmaz. Kucumsedigin kötü huy yüzünden yuvalar dağılıyor, çoluk çocuk sefil oluyor sonunda.

Doğru ya nasıl düşünmedik. Kız kumardan falan anlamıyorsa demek sevgilime ne katıcak diye şaaptı okey anladım

Arkadaşım biz onun kavgasının savaşını da verdik. Bu onun zaafı kendisi ticaretle uğraşıyor parayla oynamayı seviyor evet ben asla bilmiyordum ama bunu yaptı diye zor gününde yanında olmazsam ne anlamı kalacak? Evet tekrarı olursa asla affedilmez ama şu aşamada pişmanlığını da görüyorum karınca gibi çalışmasını da. Kendi kazandığı paranın kaybını ben düşünemeyeceğim nasıl bu yaşına kadar bu kadar iş bağladıysa yine yapar. Ben onun sevgilisi olarak motive ederim ama benzeri bir durumda da silerim bu kadar basit. Paralarla oynayan bir adama kumar sana ne katıyor demek biraz komik olabilir inan o muhabbetlerden hiç anlamam ama gözü benden başkasını görmeyen adama ortak noktan olmayan insanlar sana ne katıyor diye bariz bir şekilde sorulabilir. Biri zaafı,biri alakası olmayanı hepsi bu

Sende çok safsin kusura bakma. Kafası zehir gibi olsa, kumara, bitcoine ona buna bulaşmaz. Kucumsedigin kötü huy yüzünden yuvalar dağılıyor, çoluk çocuk sefil oluyor sonunda.
Şu aşamada evli değilim. Pişmanlığını ve çabasını görüyorum. Eminim de kendisini çok çabuk toparlar şanslı o konularda. Ama tabi ki evlenene kadar dört koldan takipteyim. Hala sevgili olma ve evliliği ağırdan alma sebebim de bu zaten. Ha inan sonuçta dünya gözüyle bir kere daha görürüm onu bu durumda orda bırakırım. Bunun da farkında

Paralarla oynayan adam ve ultra kültürlü kızın aşkı. Yazlık dizi kız bu.

Şimdi sana gerçekten bir abla gibi ciddi ciddi yazacağım. Kumara bulaşıp iflah olanı görmedim. Kimisi az az oynar, kimisi büyük oynar ama eninde sonunda hepsi tekrar tekrar oynar. Sevgilin olması birşeyi değiştirmiyor, adam batık ve senin yanina sığınmış anladığım kadarı ile.

-Aşkım bugün kumarda bütün paramızı ve seni kaybettim.
-Olsun aşkım birlikte üstesinden geliriz bu sadece basit kötü bi huy çok aşk çok kalp.
-Aşkım bir de instadan arkadaşın kardeşini takip ettim.
-Neeeee kim o yelloz. Boşanıyoruz tazminatimi ver.

Benim bi arkadaş da böyleydi zor gününde yanında olmak bilmem ne diye diye olayı romantikleştirdi en son adamın kumar borçluları koca herifler kapıya dayanınca soluğu bi çocukla mahkemede aldı.
Yazıklar olsun aşkıyla üstesinden gelemedi mi

Benim bi arkadaş da böyleydi zor gününde yanında olmak bilmem ne diye diye olayı romantikleştirdi en son adamın kumar borçluları koca herifler kapıya dayanınca soluğu bi çocukla mahkemede aldı.
Hastalık olur, işsizlik olur elde olmayan kayıplar olur anlarımda kumarbaz, alkolik vs gibi kötü aliskanliklari olan adamların arkasında durulmaz yahu. Değişmiyorlar, benim çok yakınımda var böyleleri... Can çıkıyor, huy çıkmıyor.

Konu sahibi iflah olmak bir romantik herhalde.
Paralarla oynayan adam ve ultra kültürlü kızın aşkı. Yazlık dizi kız bu.
Suan asla oynamadığına eminim hatta uzun süredir. Benim yanıma sığındığı da yok. 2 ilde kurulu evi var bir benim bulunduğum şehirde,bir de kendi memleketinde. İkimizin de aynı şehirde farklı evleri var yani. Ayrıca ona bakacak kadar zengin değilim genel kültür bu ülkede para kazandırmıyor maalesef lanet olsun

Kesinlikle oynamıyordur evet.

Sen yinede gözünü dört aç derim, kumar öyle bıraktım denilince bırakılacak bisey değil çünkü. En azından senin yanına siginmamis, buna sevindim. Parana da sahip çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…