Çok yalnız hissediyorum...

galafa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
80
59
8
ve bu duygunun üstesinden gelemiyorum. boğuluyorum sanki içten içe, çürüyorum...

Herkesin bir derdi var kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak
Ne guzel telefon ile yinede konusuyorsunuz hayattalar demekki. Uzakta olsalar bile umursuyorlar sizi deger veriyorlar.
Ama siz hala yetmiyor diyor diyorsunuz

Yalnızım, bazen bir kahve içecek bir insanın olmayışı bile insanı çok demoralize muhtemelen geçici bir dönemden geçiyorsunuz. Zaman zaman insanın kendi içsel sıkıntıların olduğu, kendini depresif hissettiği dönemler. Bol şükür gerekir. Sağlığımıza, işimize, eşimize, çocuklarımıza, sevdiklerinin yakınında olamasa bile hayatta ve ulaşılabilir olduğuna şükür etmek. Hobileriniz varsa onlara yönelin. Kafanızı meşgul edecek, olumsuz depresif duygudan uzaklaştıracak ilgi alanlarınıza yönelin.

hislerini bastırmaya çalışmak yerine kabul etmen önemli, çünkü yalnız hissetmek insan olmanın bir parçası. küçük adımlarla kendine alan açabilirsin; örneğin dışarı çıkıp kısa yürüyüşler yapmak, bir kafede kitap okumak ya da ortak ilgi alanlarına dair çevrimiçi topluluklara katılmak sana iyi gelebilir. zamanla hem yeni insanlarla tanışma ihtimalin artar hem de bu his biraz daha hafifler.

ve bu duygunun üstesinden gelemiyorum. boğuluyorum sanki içten içe, çürüyorum...
Ben önceden her derdimi arkadaşlarımla paylaşırdım rahatladığımı düşünürdüm ama aslında rahatlamıyormuşum bunu anladım şimdi kendi içimde yaşıyorum böyle daha iyiyim. Çünkü kimseye güvenip anlatmıyorum

Ben önceden her derdimi arkadaşlarımla paylaşırdım rahatladığımı düşünürdüm ama aslında rahatlamıyormuşum bunu anladım şimdi kendi içimde yaşıyorum böyle daha iyiyim. Çünkü kimseye güvenip anlatmıyorum
malesef bazen dertlestigimizi sanarken insanlarin eline koz veriyoruz bunu anca isler ters giderse diger yuzlerini gordugumuzde anliyoruz bu yuzden cok dert anlatmamayi en azindan tum detaylariyla anlatmamayi dogru buluyorum

malesef bazen dertlestigimizi sanarken insanlarin eline koz veriyoruz bunu anca isler ters giderse diger yuzlerini gordugumuzde anliyoruz bu yuzden cok dert anlatmamayi en azindan tum detaylariyla anlatmamayi dogru buluyorum
Aynen öyle. Evet dinliyorlar ama sonra yine insan derdiyle başbaşa kalıyor o yüzden ben hiç anlatmam

Aslında herkes biraz yanlız...kiminle olursan ol kime ne anlatırsan anlat.. kapın kapandı mı yalnızsın yine..herkesin bir derdi herkesin bir sorunu var bu hayatta..mutlu olmayı öğrenmek ümidi hiç kaybetmemek gerek..zor ama ugrasmaliyiz...🌸🌸

Ben kendi isteğimle tek tabancayım.
Valla evime bile davet etmiyorum kimseyi.

Bende sizin gibi hissettim, bu duyguları yaşadım ama hepsi boş tek gerçek sensin.

İki çocuğuma millete harcayacağım mesaiyi harcıyorum.
Oğluma öyle bi mesai harcadım ki. İlkokulda ne öğrenmesi gerekiyor ise öğrettim alt yapıyı tekrarlarla destekledim hala devam ediyorum ne öğretmenle ne okulla ne velilerle muhattap dahi olmak istemiyorum.

Çevreme harcayacağım mesai, maddiyat zamanında yediğim kazıklarla ters orantı olduğu için evlatlarımın ufkunu genişletiyorum.

Takılma burda konu aç linç yesen bile sayfa sayfa cevap alırsın…

İnsana insan lazım ama bu kadar bağımlısı olmayın. Aslında hepimiz az ya da çok yalnızız. Kendinizle vakit geçirmeyi öğrenin.

İnsana insan lazım ama bu kadar bağımlısı olmayın. Aslında hepimiz az ya da çok yalnızız. Kendinizle vakit geçirmeyi öğrenin.
Kendimle vakit geçirme konusunda baya iyiyim. Tek başıma sıkılmam, yalnız kalmayı severim. Ama aşırı yalnız kaldım, normalde kendime açtığım çok büyük bir alan vardı ve ben şimdilerde o alanın içinde boğuluyorum/:

Kendimle vakit geçirme konusunda baya iyiyim. Tek başıma sıkılmam, yalnız kalmayı severim. Ama aşırı yalnız kaldım, normalde kendime açtığım çok büyük bir alan vardı ve ben şimdilerde o alanın içinde boğuluyorum/:
Anlıyorum. Belki hobi kurslarına gitmek yeni insanlarla tanışmanıza vesile olabilir.

Back
X