Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle konuşacak dertleşecek yakınımda kimsem yok. Hep uzaktalar, artık telefon yeterli gelmiyor.
Yalnızım, bazen bir kahve içecek bir insanın olmayışı bile insanı çok demoralize ediyor.Ne derdiniz var
Yalnızım, bazen bir kahve içecek bir insanın olmayışı bile insanı çok demoralize muhtemelen geçici bir dönemden geçiyorsunuz. Zaman zaman insanın kendi içsel sıkıntıların olduğu, kendini depresif hissettiği dönemler. Bol şükür gerekir. Sağlığımıza, işimize, eşimize, çocuklarımıza, sevdiklerinin yakınında olamasa bile hayatta ve ulaşılabilir olduğuna şükür etmek. Hobileriniz varsa onlara yönelin. Kafanızı meşgul edecek, olumsuz depresif duygudan uzaklaştıracak ilgi alanlarınıza yönelin.
Ben önceden her derdimi arkadaşlarımla paylaşırdım rahatladığımı düşünürdüm ama aslında rahatlamıyormuşum bunu anladım şimdi kendi içimde yaşıyorum böyle daha iyiyim. Çünkü kimseye güvenip anlatmıyorumve bu duygunun üstesinden gelemiyorum. boğuluyorum sanki içten içe, çürüyorum...
malesef bazen dertlestigimizi sanarken insanlarin eline koz veriyoruz bunu anca isler ters giderse diger yuzlerini gordugumuzde anliyoruz bu yuzden cok dert anlatmamayi en azindan tum detaylariyla anlatmamayi dogru buluyorumBen önceden her derdimi arkadaşlarımla paylaşırdım rahatladığımı düşünürdüm ama aslında rahatlamıyormuşum bunu anladım şimdi kendi içimde yaşıyorum böyle daha iyiyim. Çünkü kimseye güvenip anlatmıyorum
Aynen öyle. Evet dinliyorlar ama sonra yine insan derdiyle başbaşa kalıyor o yüzden ben hiç anlatmammalesef bazen dertlestigimizi sanarken insanlarin eline koz veriyoruz bunu anca isler ters giderse diger yuzlerini gordugumuzde anliyoruz bu yuzden cok dert anlatmamayi en azindan tum detaylariyla anlatmamayi dogru buluyorum
Kendimle vakit geçirme konusunda baya iyiyim. Tek başıma sıkılmam, yalnız kalmayı severim. Ama aşırı yalnız kaldım, normalde kendime açtığım çok büyük bir alan vardı ve ben şimdilerde o alanın içinde boğuluyorum/:İnsana insan lazım ama bu kadar bağımlısı olmayın. Aslında hepimiz az ya da çok yalnızız. Kendinizle vakit geçirmeyi öğrenin.
Anlıyorum. Belki hobi kurslarına gitmek yeni insanlarla tanışmanıza vesile olabilir.Kendimle vakit geçirme konusunda baya iyiyim. Tek başıma sıkılmam, yalnız kalmayı severim. Ama aşırı yalnız kaldım, normalde kendime açtığım çok büyük bir alan vardı ve ben şimdilerde o alanın içinde boğuluyorum/: