- 15 Eylül 2013
- 352
- 518
- 53
- Konu Sahibi denizdilan
-
Simdi Zaten dost dediklerimiz dert oluyo.Bosver ac bi sarki dinle ve agkadurumu uzun uzun anlatmak isterdim ama onu bile yazmaya takadim yok sadece şunu diyebilirim ki herkesin sıkıntısını dinliyorum ama kimse benim üzgün olduğumda yanımda olmuyor sadece bazen dışarı anlatıp rahatlamak istiyorum şebnem ferah ın da dediği gibi bu kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum
aglaSimdi Zaten dost dediklerimiz dert oluyo.Bosver ac bi sarki dinle ve agka
Var ama işte niyeyse zor zamanlarda yok gibiler ya da ben anlatmıyorum kimseyeHiç mi arkadaşın yok?
Yoksa git bir iki tane edin. Edinemiyosan da kendine yetmeyi öğren bence.
Evet burası iyi geliyor :) iyi ki varsınızGel buraya yaz dertlendikçe. Seni tanımayan yargılasada önemli olmayan insanlara anlat dök içini rahatla. Ben öyle yapıyorum. İnsan arkadaşına bile her şeyi anlatamıyor. Burda ne kimse seni biliyor ne sen kimseyi biliyorsun. Hem alternatif güzel fikşrlerde çıkıyor. Teselli edenler oluyor senin için dua edenler oluyor. En iyi arkadaşta bulamazsın bunları.
durumu uzun uzun anlatmak isterdim ama onu bile yazmaya takadim yok sadece şunu diyebilirim ki herkesin sıkıntısını dinliyorum ama kimse benim üzgün olduğumda yanımda olmuyor sadece bazen dışarı anlatıp rahatlamak istiyorum şebnem ferah ın da dediği gibi bu kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum
Var ama işte niyeyse zor zamanlarda yok gibiler ya da ben anlatmıyorum kimseye
Benle ilgili emin oldum kimse beni aramadn kimseyi kolay kolay aramam yapım böyle bir de sıkıntımı anlatmak bana kolaycılık gibi geliyor sanırım olumlu olumsuz fark etmiyor yorum istemiyorum sanırımböyle şeyler şöyle durumlar sebebiyle olabilir
sen insanları yeterince sevemiyor olabilirsin (bu durum genellikle zeka sebebiyle olur)
kendine gerçek anlamda güveniyor bu yüzden de farkında olmadan insanlardan tepki alıyor olabilirsin (ukalasın demiyorum, kadınların çoğu kendine güvenen kadınlardan hoşlanmaz)
veya gerçekten silik veya saf bir tipsindir insanlara hitap edemiyorsundur, herkesin sıkıntısını dinlediğini zannediyorsundur ama aslında böyle değildir yani kendini dev aynasında görüyorsundur
Bende senin gibiyim ben çok samimi olamıyorum insanlarlabenim dostum diye tabir edecegim hiç arkadaşım yok.
deger veriyorum elbet bikaçına ama git gide azalıyo. insanlar kıskançlıktan egodan başka bişeyle ilgilenmedikleri için
körleşmiş durumdalar.
var olan iletişim kurduklarıma da dertlerimden asla bahsetmem.
yapı olarakta dert anlatmayı sevmem ama arkadaşım dediklerimede anlatmam kimse kimseye iyi neyetle yaklaşmıyo artık.
hatta kimseyi arayıp sormuyorum bile bunu farkedip kızıyorum kendime sonra en güzelinin bu olduguna kanaat getiriyorum böylesi güzel huzurlu ve zaten içimi dökebilcegim bi kk var.
kimseye gerek yok
durumu uzun uzun anlatmak isterdim ama onu bile yazmaya takadim yok sadece şunu diyebilirim ki herkesin sıkıntısını dinliyorum ama kimse benim üzgün olduğumda yanımda olmuyor sadece bazen dışarı anlatıp rahatlamak istiyorum şebnem ferah ın da dediği gibi bu kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum
Gel buraya yaz dertlendikçe. Seni tanımayan yargılasada önemli olmayan insanlara anlat dök içini rahatla. Ben öyle yapıyorum. İnsan arkadaşına bile her şeyi anlatamıyor. Burda ne kimse seni biliyor ne sen kimseyi biliyorsun. Hem alternatif güzel fikşrlerde çıkıyor. Teselli edenler oluyor senin için dua edenler oluyor. En iyi arkadaşta bulamazsın bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?