- 7 Ekim 2025
- 52
- 63
- 3
- 35
- Konu Sahibi haleyilmaz64
bu ben dönmek istiyorum sen çalışacağını söylemiştin ben buna istinaden geldim eski yaşadığımız ile dönelim dediğime dair mesajlar var işte zorlandığıma dair bana destek ol dediğime dair....hemen ekran görüntüsü alıp mailime atıyorum.Yahu size kaç kere yazdık gidin avukat tutun. Hiç biriyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, mesaj atın avukatımın numarası bu artık kendisiyle konuşursun diyeceksiniz. Hala onlar hepsi ben tek, beni büyük kavga bekliyor vs yazıp duruyorsunuz. Musluğu kapatınca adam ortaya çıkıverdi. Kocanız değil düşmanınız artık o. Ne aileniz ne siz kavgacı tuttuğunu koparan hakkını yedirmeyen kişiler değilsiniz. Adama taktik, plan yapacak zaman kazandırmayın. Sizden önce o koşar avukata ne yapalım nasıl yapalım diye akıl ister. Kesin gelecek yanınıza çünkü parası kesildi. Kandırırım kafalarım , iki okşar seviyorum derim açtırırım kartı diyecek.
En önemlisi iş değişikliğinizi onayladığı kabul etttiği, ben de orada düzgün bir iş bulurum dediği yazılı mı? Sadece sözlüyse, mesaj mail yoksa hemen bunu yazıya dökün. İkimizin ortak kararıydı benim buraya gelmem ama sen beni yarı yolda bıraktın, aylardır bekliyorum gelmiyorsun vs yazın. Yarın dava açılırsa, kafasına göre iş buldu beni bıraktı gitti derse kabahatli çıkarsınız. Beni aradığın zaman markette şurada buradaydım ondan görmemişim aramanı yazın. Aklınca sizi iffetsiz göstermeye çalışıyor. Ben hastamın derdindeyken eşim devamlı geziyordu keyfine bakıyordu diyecek. Hep yazılı iletişim kurun ki kanıtlayabilirsiniz.
Çıkın şu arabesk halinden artık.
bunu düşünmemiştim evdeyim işteyim gibi mesajlar da atayım herşeyi yapar bunlar