• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnızım bana yol yordam gösterin ne olur

Sakın vicdan azabı çekme, en doğrusunu yapiyorsun. Esinin isi gücü yerinde olsaydi izin alip günlerce ailesiyle gidip gezip tozamazdi degil mi? Siz sonuclar cikinca soyleyin kotu bir durum varsa gelirim diyecekti, iznini idareli kullanmak zorunda kalacakti. Smdi nasilsa bulmus parayi alacagi bir es, kafasina gore daha ortada fol yok yumurta yokken takiliyor orda. Ailesi tabiiki onemli ama asıl kök ailesi sizsiniz suan. Onun babasina kardesi annesi destek olur, size kim destek olacak orda? sizi tek basiniza gunlerce haftalarca birakmasi normal degil asla.

Farzet ki o şehre atandin bekarsin , herkes zor alisir boyle bir durumda yeni isine ve şehre. Tek basina oraya gitmis gibi dusun kimseden bir beklentin olmasn, boyle olacaksa esim niye var diyeceksin hakli olarak. İste o da zaten ayriliga yavas yavas alisma sureci oluyor. Ya kendini toplar yanina gelir ya da artik buraya kadar dersin. Cocuk da yok ayrilirsan tamamen yeni bir hayat kurarsin kendine. Cocuk olunca öyle olmuyor omur boyu o adamla cocuklar nedeniyle bağın kaliyor. Babanda ciddi bir sey olsa tamam ben de senden önce giderm ama olay o degil , senin daha ortada bir sey yokken kardesin annen varken babana kosup beni bilmedigim bir sehirde tek birakman, merak etmemen sorun diyeceksin. Bu bana evliligimi sorgulatti, her seyi tek basima yapacaksam sana gerek yok de. Maas gunu kesin gelir yanina sakin para verme, kendi ise girsin. Sizinki parayi sen kazandin ben kazandim olayı degil , adam resmen ailesine senin maasini burs gibi baglamaya kalkmis. Ailesi ararsa artik acma onlarin telefonlarini, anlasinlar resti cektigini. Kimse aptal degil, kendi basinin caresime bakacaksan o adama ihtiyacin yoktur zaten.

ve herşeyden önce ben o sırtlanmadıgı için yüksek maaşlı işe girmek için çırpındım...yükü üstlendim.doğumgünü bilmez hediye almaz ...annem hasta ağız ucuyla sorar sadece ...yoruldum mu umursamaz oturur yemek yapmamı bekler temizlik bekler annesine babasına hürmet bekler...şimdide eminim babam iyileşssin ben zorlarım onu ailemle bir yaşarız babamında emekli maaşı var geçiniriz diye düşünüyordur o çalışmayacak ...

çok afedersiniz damızlık kocaya bir gün yanımda duracak kocayı artık istemiyorum.iki gün gelecekmiş şaka gibi ..gün içinde nasılsın demek yok denetlercesine nerdesin diyen insanlar ...tek sabrım eski iş yerindeki dostlarım onlarla ne konusuyorsun anlatmıyorsun değil mi ...benim çalışmadığımı diyor bana ...
para gelmeme ihtimaline sen ne zaman destek olsun diye haykırıyor bana evlendiğimizden beri telefon faturamı bile ödememiştir.
bir kere otobüs bileti almamıştır annemleri görmem için ....hastayken özele gittim diye kıyamet koparırdı zengin gibi yaşama diye
Eeee kadın herşeyin de kocaya verecekse koca dediğinde kadın ne yer ne içer hiç dusunmeyecekse ne yapacaksın o kocayla yatırım yapmak arsa ev almak başka kadının tüm parasını elinden alıp onu ailene verip üstüne birde kadını azarlamak bambaşka lütfen artık farkedin lütfen hastalık günah bilmemne bunları yemeyin çok açık yazacağım yemeyin bunları siz hasta olsanız bu koca derki kalk zenginler gibi hasta olma çalış para bul

Sakın vicdan azabı çekme, en doğrusunu yapiyorsun. Esinin isi gücü yerinde olsaydi izin alip günlerce ailesiyle gidip gezip tozamazdi degil mi? Siz sonuclar cikinca soyleyin kotu bir durum varsa gelirim diyecekti, iznini idareli kullanmak zorunda kalacakti. Smdi nasilsa bulmus parayi alacagi bir es, kafasina gore daha ortada fol yok yumurta yokken takiliyor orda. Ailesi tabiiki onemli ama asıl kök ailesi sizsiniz suan. Onun babasina kardesi annesi destek olur, size kim destek olacak orda? sizi tek basiniza gunlerce haftalarca birakmasi normal degil asla.

Farzet ki o şehre atandin bekarsin , herkes zor alisir boyle bir durumda yeni isine ve şehre. Tek basina oraya gitmis gibi dusun kimseden bir beklentin olmasn, boyle olacaksa esim niye var diyeceksin hakli olarak. İste o da zaten ayriliga yavas yavas alisma sureci oluyor. Ya kendini toplar yanina gelir ya da artik buraya kadar dersin. Cocuk da yok ayrilirsan tamamen yeni bir hayat kurarsin kendine. Cocuk olunca öyle olmuyor omur boyu o adamla cocuklar nedeniyle bağın kaliyor. Babanda ciddi bir sey olsa tamam ben de senden önce giderm ama olay o degil , senin daha ortada bir sey yokken kardesin annen varken babana kosup beni bilmedigim bir sehirde tek birakman, merak etmemen sorun diyeceksin. Bu bana evliligimi sorgulatti, her seyi tek basima yapacaksam sana gerek yok de. Maas gunu kesin gelir yanina sakin para verme, kendi ise girsin. Sizinki parayi sen kazandin ben kazandim olayı degil , adam resmen ailesine senin maasini burs gibi baglamaya kalkmis. Ailesi ararsa artik acma onlarin telefonlarini, anlasinlar resti cektigini. Kimse aptal degil, kendi basinin caresime bakacaksan o adama ihtiyacin yoktur zaten.
sizlerin yorumu ile sağolun gerçekten varolun kendimi yeni bir ile atanmış varsayıyorum...
belki bu iş yükünün altından kalkamayacağım...belki bende işsiz kalacağım başka bir iş bakmak zorunda kalacağım...bunu düşünmüyor...ama yok kendimi hazırlıyorum...kalsın anne babası ile o gelse işe de girse beni suçlayacak babam annem diye ...bana madden zaten destek olmaz senin maaşın iyi öde herşeyi diyecek ..sonra da anne babasını başıma getirecek hep birlikte oturmaya çalışacak ...ben stresten dikkatsizlikten düştüm mesela dün.kolum kırılabilirdi.kim bakacaktı bana kim çalışacaktı

yeni iş düzenim zor ...şehre alışamadım bi sohbet edeceğim tek insan yok bi başıma duvarlar bana ben duvarlara bakıyorum.gidip bi yemek yiyemiyorum harcamaları beni batırdı.maaşım daha almadan direk borçlara gidecek...bana sonraki aylar yeter yeter toparlarsın diyor bi de ...işi hakkıyla yapabilecek miyim daha kalıcı mıyım belli değil

sizlerin yorumu ile sağolun gerçekten varolun kendimi yeni bir ile atanmış varsayıyorum...
belki bu iş yükünün altından kalkamayacağım...belki bende işsiz kalacağım başka bir iş bakmak zorunda kalacağım...bunu düşünmüyor...ama yok kendimi hazırlıyorum...kalsın anne babası ile o gelse işe de girse beni suçlayacak babam annem diye ...bana madden zaten destek olmaz senin maaşın iyi öde herşeyi diyecek ..sonra da anne babasını başıma getirecek hep birlikte oturmaya çalışacak ...ben stresten dikkatsizlikten düştüm mesela dün.kolum kırılabilirdi.kim bakacaktı bana kim çalışacaktı

yeni iş düzenim zor ...şehre alışamadım bi sohbet edeceğim tek insan yok bi başıma duvarlar bana ben duvarlara bakıyorum.gidip bi yemek yiyemiyorum harcamaları beni batırdı.maaşım daha almadan direk borçlara gidecek...bana sonraki aylar yeter yeter toparlarsın diyor bi de ...işi hakkıyla yapabilecek miyim daha kalıcı mıyım belli değil
Büyük ihtimalle zaten artik parasi da bittigi icin oraya gelecek, bu yasadiklarini unutma derim. Adam sana gercek yuzunu gosterdi, bir ise girip normale dönmuş gibi davransa bile uzun bir sure gozlemle esini. Cocuk falan yapma, bu kadar ailesine duskun seni düşünmeyen adam eninde sonunda yine sacmalar cunku.

Büyük ihtimalle zaten artik parasi da bittigi icin oraya gelecek, bu yasadiklarini unutma derim. Adam sana gercek yuzunu gosterdi, bir ise girip normale dönmuş gibi davransa bile uzun bir sure gozlemle esini. Cocuk falan yapma, bu kadar ailesine duskun seni düşünmeyen adam eninde sonunda yine sacmalar cunku.
ben soğudum...ben ömür boyu ailesi ile yaşayamam ...ailesinin narsist tavırlarını çekmek istemiyorum...ben yalnızlığa alıştım..bir erkeğe de ihtiyacım yok...bu iş olmaz başka iş olur ...kendime çok üzüldüm güzelim saçlarımın oluk oluk dökülmesi...dişlerimin kırılması...hayatımda erkek olmasaydı haliyle hayıflanmazdım da...yokluğuna alıştırdı...erkeksiz de yaşanıyor belki ileride çevrem olur ama sizler varsınız çok mutlu oldum.yollarınız güzelliklere çıksın öyle bir zamanda bir yüreğe dokundunuz ki dizlerimin üstüne çöküp o çaresiz evde ağlamamı unutmayacağım o kaynana kılıklı babasının eminim bir şeyi yok planladı yalnız kalmak istemedi.birlikte yaşam planları

Kardeş adamın elle tutulur bir tane bile iyi tarafı yok. Siz nereden nasıl buldunuz bunu? Her bir tavrı davranışı ayrı ayrı boşanma sebebi. Çalış söylenme şikayet etme benim paramı gönder kim kime diyebilir bu zamanda? Size özel hastaneye gitme zengin gibi yaşama, babasına gelince en iyi doktorlar hastaneler. Hem de parası sizden çıkıyor. Adam için o kadar yoksunuz ki, kredi kartları ve düzenli nakit akışı olsun yıllarca sizi görmese de olur. Ya düşünce sadece kolunuzdan değil kafanızdan darbe alsaydınız? Bir yeriniz kırılsaydı hastanede yatmanız gerekseydi?

ve herşeyden önce ben o sırtlanmadıgı için yüksek maaşlı işe girmek için çırpındım...yükü üstlendim.doğumgünü bilmez hediye almaz ...annem hasta ağız ucuyla sorar sadece ...yoruldum mu umursamaz oturur yemek yapmamı bekler temizlik bekler annesine babasına hürmet bekler...şimdide eminim babam iyileşssin ben zorlarım onu ailemle bir yaşarız babamında emekli maaşı var geçiniriz diye düşünüyordur o çalışmayacak ...
Bunu çok bile tutmussun yaninda...

Işine odaklan bırak bu salakları. Telefonlarına bakma zaten. Madem boşanmayi düşünüyorsun mesaj atsın sana her şeyde kanıtla ilerle.

Merhaba;
ben mi abartıyorum sizin nacizane yorumlarınıza ihtiyacım var .
özel sektörde çalışıyordum maddi imkanları daha iyi olan farklı bir ilde iş buldum.eşimin ailesinin yaşadığı bizim yıllardır yaşadığımız ile 6 saat uzaklıkta olan bir şehir.tabi başta eşimin ailesi istemedi ama eşimin özel sektördeki işindeki dalgalanmalar sonucu eşim dedi sen başlarsın bende tanıdıkları bi ziyaret eder onların yanında çalışırım dedi.
böylelikle taşındık.
ben hem il değiştirdim hem arkadaşlarımdan ayrıldım hem yıllardır alıştığım bildiğim iş ortamımdan.
yeni başladığım iş benim eski çalıştığım sektöre yakın olsa da öğrenilmesi gereken çok detay var ve yorucu. sahada ziyaretler var çok yoruluyorum.duygusal olarakta mental olarakta yoruldum ama maddi imkanlar işte ...eşimde istediği gibi bi iş bulamadı.

asıl konumuz eşimin babası genel sağlık kontrolüne gitmek istedi.eşim ailesinin yanına gidip babasını doktora götürdü. sonuçlar sonucunda bir lezyondan şüphelendiler ve istanbula tektikler baştan yapılsın diye gidildi. tabi ben hem yalnız kaldım hemde iş çok zor geldi.

işin garibi eşimin diğer kardeşi istanbul da yaşıyor .eşim babasına düşkün mesela sonuçların çıkmasına on gün var bir ameliyat tedavi süreci olsa 5/6 ay yok .bana ben tepki verince haftasonu gelip bir seni görüp döneyim diyor .diyorum daha tedavi sürecin e başlanmadı daha sonuçlar ortada yok belki uzun bir ayrılık dönemi bizi bekliyor bari 10 gün kal öyle gidersin diğer kardeşin de yanında .babam hasta yalnız bırakamam iki gün gelip döneyim diyor ardından kavga ediyor.
kimseyi tanımıyorum .iş yerindeki malesef çalışan çogunluk erkek bayanlar da samimi olamıyorum hep başlarına yeni bir yönetici istemediler ilk günden tavırlarını belli ettiler . hem samimi olsak bu sefer iş yürümeyecek.
tek başıma kaldım alışveriş yapıp 20 gündür evde bekliyorum akşamları.
tek sabrım telefon eski dostlarımla hal hatır sorarak geçiyor.

sizce sürece ben mi yanlış yaklaşıyorum.eşim babasına düşkün ben bu saatden sonra kötü bir hastalıkta çıkarsa yanlarından ayrılamam diyor.
daha teşhis bile konmadan ağlama seanslarına başladık.
eşim bu süreçte de babasının yanında olmaktan ne iş arar ne iş bulur.
ben işte zorlandığımı yapamadığımı söylediğimde yalnız kaldığımı söylediğimde bağırıyor kızıyor kıyamet kopuyor.sakın işten çıkayım deme diyor bende çalışmıyorum diyor.
ama işe alışamadım ortama alışamadım
Bence yoluna tek devam etmelisin.
Daha ortada fol yok yumurta yok.
Ağır bir tedavi süreci bile yok.
Eşin de sıkılmış bulunduğu ortamdan kaçıyor başka bir açıklaması olamaz.
Kaybetme korkusuysa eğer Allah korusun hepimizin başına herşey gelebilir.
Yeni bir şehirde sizi bir başına bırakan eşte bilemiyorum yani.

biraz önce konuştum dedim iki günlük geleceksen gelme bana masraf çıkarma ben zor şartlar altında çalışıyorum .bütün gün sahada koşturuyorum.sen dedim evini bilsen çıkar gelirsin sonra sonuçlar çıkınca ailenin yanına gidersin.
hemen babasına duyurdu kardeşine duyurdu.benim derdimi görün bağırıyor orda o düşmüş tek kalmamamın derdine .benim sıkıntım var diye avaz avaz bağırıyor.ailesinden şimdi icazet alıyordur.
ben babamın derdindeyim seninle uğraşamam demek ...ve ben size sormasam susacaktım.
ne gelsin ne gitsin ....sırası ile başlar şimdi ailesi ayrı kendi ayrı arayıp manipüle etmeye ...
Kredi kartını iptal et. Bak gerçekten sonunda terk edilen sen olacaksın. Birde üstüne borç yüklenme

Ve hala hasta olan saygıdeğer babaları oradan yorum yapıyordu şimdi gel git masraf gerek yok yanımızda kalsın sonra sürece göre bakarız
Derdi kendisine alıştırmak oğlundan ayrı kalmamak benden de para kaynağı kesildi

Ve hala hasta olan saygıdeğer babaları oradan yorum yapıyordu şimdi gel git masraf gerek yok yanımızda kalsın sonra sürece göre bakarız
Derdi kendisine alıştırmak oğlundan ayrı kalmamak benden de para kaynağı kesildi
Seninkini kesin babası emzirdi. İroni de olsa saygideger deme şu lavuga gozlerim pirpir edio sinirden :)

Seninkini kesin babası emzirdi. İroni de olsa saygideger deme şu lavuga gozlerim pirpir edio sinirden :)
İnanın ben de eve geldim oturdum ağlıyorum bunca zaman emek verdiğim adamın hoyrat tutumunu hayretle izliyorum …
Ama o bencil narsist babasına hayırlı olsun oğulları o insan bozması güngörmemiş edep bilmeyen arsız insanlar …
Durum paylaşmışlar öylece izledim .valla babası emzir miş böyle kanı bozuk olmaz insan …
Hep bir arada keyifle cafeden poz vermişler sahile karşı hepsinin yüzünde gülümseme o adamın gülümsemesini görün zafer kazandı çalışmayan oğlu hanesine hayırlı olsun …
Ayıp tanımayan insanlar sabırla bekliyorum …
Nasıl defedilirmiş insan görüşeceğiz ben hakkımı helal etmiyorum …benim annem babam ağlıyor üzülüyor ise benim için ben onları üzmeyi iyi bilirim.
Ayıp ben yemek yemedim üzüntümden zehir yesinler …15 i para mı maaş mı harcadıklarını ödesinler. Asla inanmıyorum gayet de sağlıklı.plan bunlar

tabiki evlat olarak gidecek doktora da götürecek ama elde şöyle bir imkan vardı kendi öz be öz yeğeni alanında çok başarılı kendi yaşadığı ilde bu hastalıkları tedavi ediyor ..tetkikten tutunda iyileşme sürecine kadar....biz dedik ki tetkiklerini yine yeğenin yapsın sonuçları en iyi araştırdığımız doktorlara götürelim tedavi sürecine böyle karar verelim...tedavi tahlil tetkik hepsi ayrı uzun süreçler bunca gün farklı ilde kalmak masrafları ...sonuçlar çıkacak tedavi sürecine karar verilecek ameliyat ise ameliyat ilaç ise ilaç uzun bir süreç te var önümüzde belki 6 ay belki 1 yıl.oğulları çalışmadan eşini tek bırakıp yanından mı ayrılmayacak....hepsini geçiyorum yeni taşındığım ilde tek başına bırakılmam ne yersin ne içersin diye sorulmadan para istenmesi...oğlumdan ayrılamıyorum hep yanımda kalsın dese o na da kabuldum ama sen çalış para gönder denmesi ağrıma gidiyor ben borçları ödeyemeyeceğim için tost ekmekle gün geçiriyorum.zaruri olmayan bir şey almıyorum.
ama onlar keyifle yemekler kahvaltılar şehir gezileri yapınca ağrıma gitti.
ve ben gerçekten zor bir işte çalışıyorum...
Diğer mesajları da okudum siz zor durumda bırakılmışsınız üstelik tek sorun da bu ailesinin yanına gitmesi konusu değil anlaşılan ne diyelim zor ve üzücü

çok afedersiniz damızlık kocaya bir gün yanımda duracak kocayı artık istemiyorum.iki gün gelecekmiş şaka gibi ..gün içinde nasılsın demek yok denetlercesine nerdesin diyen insanlar ...tek sabrım eski iş yerindeki dostlarım onlarla ne konusuyorsun anlatmıyorsun değil mi ...benim çalışmadığımı diyor bana ...
para gelmeme ihtimaline sen ne zaman destek olsun diye haykırıyor bana evlendiğimizden beri telefon faturamı bile ödememiştir.
bir kere otobüs bileti almamıştır annemleri görmem için ....hastayken özele gittim diye kıyamet koparırdı zengin gibi yaşama diye
Ayıptır sorması siz ne işle meşguldünüz eşinizin işi nedir nasıl tanıştınız merak ettim

İnanın ben de eve geldim oturdum ağlıyorum bunca zaman emek verdiğim adamın hoyrat tutumunu hayretle izliyorum …
Ama o bencil narsist babasına hayırlı olsun oğulları o insan bozması güngörmemiş edep bilmeyen arsız insanlar …
Durum paylaşmışlar öylece izledim .valla babası emzir miş böyle kanı bozuk olmaz insan …
Hep bir arada keyifle cafeden poz vermişler sahile karşı hepsinin yüzünde gülümseme o adamın gülümsemesini görün zafer kazandı çalışmayan oğlu hanesine hayırlı olsun …
Ayıp tanımayan insanlar sabırla bekliyorum …
Nasıl defedilirmiş insan görüşeceğiz ben hakkımı helal etmiyorum …benim annem babam ağlıyor üzülüyor ise benim için ben onları üzmeyi iyi bilirim.
Ayıp ben yemek yemedim üzüntümden zehir yesinler …15 i para mı maaş mı harcadıklarını ödesinler. Asla inanmıyorum gayet de sağlıklı.plan bunlar
Ne ağlaması yahu hırs yap silkelen kurtul ne demişler gün gelir devran döner son gülen iyi güler ne ağlaması

Back
X