- 7 Ekim 2025
- 52
- 63
- 3
- 35
- Konu Sahibi haleyilmaz64
-
ben kartı kapattım ciddi bir harcama var şu an ödenmesi gereken şimdi eşim kavga etmek için beni sindirmek için bir nokta yakalamaya çalışıyor...dün akşam nerdesin şeklinde araması gibi o babası ile birlikte sanki ben gezmede tozmadayım.evde yemek yemeden oturmuş beklerken...benden rapor bekliyor her saniye amaç kavga çıkarabilmek sindirmek ...ben bu harcamaları ödeyemem deyince nasıl yani bana destek olmayacak mısın ben çalışmıyorum diyor.ben mi dedim sana babanı git zenginmişiz gibi gezdir yedir lüks otellerde kaldır diye.kendi yaşadığı ilde tedavi olsaydı.Erkeğin çalışmayanından nefret ederim. Adam gibi çalışsın maddi manevi gene babasının yanında olsun. Bu süreçte senden maddi destek beklemesi haksızlık
İyi ki kapattin bunlar seni icralik eder umurlarinda da olmazdı.ben kartı kapattım ciddi bir harcama var şu an ödenmesi gereken şimdi eşim kavga etmek için beni sindirmek için bir nokta yakalamaya çalışıyor...dün akşam nerdesin şeklinde araması gibi o babası ile birlikte sanki ben gezmede tozmadayım.evde yemek yemeden oturmuş beklerken...benden rapor bekliyor her saniye amaç kavga çıkarabilmek sindirmek ...ben bu harcamaları ödeyemem deyince nasıl yani bana destek olmayacak mısın ben çalışmıyorum diyor.ben mi dedim sana babanı git zenginmişiz gibi gezdir yedir lüks otellerde kaldır diye.kendi yaşadığı ilde tedavi olsaydı.
annem babam yaşlı kavga kıyamet e alışık değiller..eşim ve ailesi kavga ve kaostan besleniyorlar. bu boşanma dada beni haksız çıkarmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar....zor zamanımızda para nın lafını yaptı diyecekler...ben kavgasız gürültüsüz boşanmak istiyorum...Orda seni bir başına bırakıp kartları kullanacaklar birde sen mi ödeyeceksin yani..sakın..bu adamdan Koca olmaz üzgünüm.. boşa kurtul çocuğun yokken...
Detayları okuyunca çok sinirlendim. Aile boyu seni kullanıolar. Hadi eş salak ailesi yeni taşıdınız sen çalışmıyorsun o kadar harcama yapma diye uyaran yok. Zaten bu işin sonunda büyük patlama olacak gibi. Herşeyde bir hayır vardır. Yeni yer il iş belki Yeni hayatının başlangıcıdır. Anne babaya hastalıkta yaşlılıkta gerekli bakımı iki tarafında vermesi taraftarıyım fakat benim huzurumu maddi imkanımı sarsmayacak şekilde. Sizin durum farklı. Biletini bile sizden istiyor. Şımarık çocuk gibi. Annen baban değilim katlanmak bakmak zorunda da değilim. Ergen tiplerden çık hayatın gerçeği ile karşılaş. Bizden bu şekil olmaz olamazda diyin.ben kartı kapattım ciddi bir harcama var şu an ödenmesi gereken şimdi eşim kavga etmek için beni sindirmek için bir nokta yakalamaya çalışıyor...dün akşam nerdesin şeklinde araması gibi o babası ile birlikte sanki ben gezmede tozmadayım.evde yemek yemeden oturmuş beklerken...benden rapor bekliyor her saniye amaç kavga çıkarabilmek sindirmek ...ben bu harcamaları ödeyemem deyince nasıl yani bana destek olmayacak mısın ben çalışmıyorum diyor.ben mi dedim sana babanı git zenginmişiz gibi gezdir yedir lüks otellerde kaldır diye.kendi yaşadığı ilde tedavi olsaydı.
hayır o babası ve annesinin oğlum sen çalışmıyorsun nasıl geçineceksiniz derken..hale çalışıyor biz idare ederiz sen cocukken baktın bana ..sıra bende deyip o artistlenişi ama bunu söylüyorlar ama bulundukları ildede tedavi olmamak için kırk takla attı babası...yani oğullarına onu düşünen anne baba tavrı..Detayları okuyunca çok sinirlendim. Aile boyu seni kullanıolar. Hadi eş salak ailesi yeni taşıdınız sen çalışmıyorsun o kadar harcama yapma diye uyaran yok. Zaten bu işin sonunda büyük patlama olacak gibi. Herşeyde bir hayır vardır. Yeni yer il iş belki Yeni hayatının başlangıcıdır. Anne babaya hastalıkta yaşlılıkta gerekli bakımı iki tarafında vermesi taraftarıyım fakat benim huzurumu maddi imkanımı sarsmayacak şekilde. Sizin durum farklı. Biletini bile sizden istiyor. Şımarık çocuk gibi. Annen baban değilim katlanmak bakmak zorunda da değilim. Ergen tiplerden çık hayatın gerçeği ile karşılaş. Bizden bu şekil olmaz olamazda diyin.
Sen çıldırmışsın. Bacım senin evlilik zaten çoktan bitmiş sen ertelemişsin. Niye masraf olmasın diye yemiyor içmiyorsun. Sağlığından oluyorsun boşversene. Borçlarını 20 değil 10 kapat her ay maaşının sefasını sen sür. Onlarda kudurup dursunlar. Yardım etsende laf söyleyecekler çokta takma. İnsanoğlu nankördür kötü olana iyidir. Sen evde film keyfi yap. Ay evimde sıkılmayı okadar özledim ki çocuklardan. Gerçekten keyfine bak.hayır o babası ve annesinin oğlum sen çalışmıyorsun nasıl geçineceksiniz derken..hale çalışıyor biz idare ederiz sen cocukken baktın bana ..sıra bende deyip o artistlenişi ama bunu söylüyorlar ama bulundukları ildede tedavi olmamak için kırk takla attı babası...yani oğullarına onu düşünen anne baba tavrı..
insan demez mi oğlum karın tek başına el memleketde...ne yer ne içer maaş almadı böyle harcama yapıyoruz zengin hayatı yaşıyoruz o otel senin bu otel benim gezmelerimiz bu kız ne ile ödeyecek...şansıma o kadar da hasta oldum ki...salgın var sanırım...bu halde işe geldim bide.serum taktırayım dedim dedim neyse para harcamayayım...kek ile kahvaltı yapan ben onlar kartımı kapattım hadi gitsinler şimdi lüks otellere...
Ne hesapsız kitapsiz dangalak insanlarmis ya. O babasinin kendi parasi yok mu mali mülkü var demistin sanki? Niye işsiz ogluna odetio keyfi yere gittigi ildeki masraflari. Yani ben olsam ararim o cibanin başını ödeyemiyorum ben harcarken nerden ödemeyi düşünduyseniz o ile gitmeden bana ordan verin bu parayi derim yani. Nasi olsa bozulacak araniz. Bari paranı kurtar.ben kartı kapattım ciddi bir harcama var şu an ödenmesi gereken şimdi eşim kavga etmek için beni sindirmek için bir nokta yakalamaya çalışıyor...dün akşam nerdesin şeklinde araması gibi o babası ile birlikte sanki ben gezmede tozmadayım.evde yemek yemeden oturmuş beklerken...benden rapor bekliyor her saniye amaç kavga çıkarabilmek sindirmek ...ben bu harcamaları ödeyemem deyince nasıl yani bana destek olmayacak mısın ben çalışmıyorum diyor.ben mi dedim sana babanı git zenginmişiz gibi gezdir yedir lüks otellerde kaldır diye.kendi yaşadığı ilde tedavi olsaydı.
kredi kartları bana ait ...yok yok asla çocuk istemiyorum..yakınlaşmada bu saatden sonra olması demek benim gurursuzlugum olur.yakınlasmam oyle soguttu kendinden ..cocuk demek bana pranga demek basından beri aslında görüyordum allahtan yapmadım cocuk filan ...kırgınlıklar kızgınlıklar o değersizlik beni erkek soyundan soguttubu iş kavgasız gürültüsüz olmayacak belli ki, borç senin üstüne mi? yoksa eşinin üstüne olup ödemeni mi bekliyor, çok üzüldüm durumuna, saçma bi durumun içindesin, sırf seni susturmak için bak gör 2-3 günlüğüne gelir kocan, korunmaya çok dikkat et.
babasının evleri var ama satmaz malı kıymetlidir.bu dahi oğlu demiyor babamın evi var ben kirada yım ...emeklisi var gelir olarak sadece...o da az oldugu için benim sırtımdan geçiniyor...Ne hesapsız kitapsiz dangalak insanlarmis ya. O babasinin kendi parasi yok mu mali mülkü var demistin sanki? Niye işsiz ogluna odetio keyfi yere gittigi ildeki masraflari. Yani ben olsam ararim o cibanin başını ödeyemiyorum ben harcarken nerden ödemeyi düşünduyseniz o ile gitmeden bana ordan verin bu parayi derim yani. Nasi olsa bozulacak araniz. Bari paranı kurtar.
Senin gibisini bulmuş boşanır mi. Onun gözünde yumuşak başlı altın yumurtlayan bir tavuksun, sözünden de çıkmıyorsun niye bıraksın seni? Yaşlı mixerden harcamalari geri iste, ev kurdum beni bir maas içeri soktunuz daha maasimi almadan neye güvenip gittiyseniz ordan ödeyin, oğlunuz da işsiz çalışmaya da niyeti yok kim ödeyecek?? de. Bak gör nasıl bırakıyor seni o sokma akıl. Hem de parani alirsin belki. Azıcık yüzü olan bu lafin ustune cikarir verir. Sen ne ezilip büzülüyorsun. Vermezse icra ihtarnamesi yolla. Bir haftada icraya itiraz edemezlerse sagda solda gezmekten zaten, alacakli olursun otomatikman.annem babam yaşlı kavga kıyamet e alışık değiller..eşim ve ailesi kavga ve kaostan besleniyorlar. bu boşanma dada beni haksız çıkarmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar....zor zamanımızda para nın lafını yaptı diyecekler...ben kavgasız gürültüsüz boşanmak istiyorum...
dün de söyledim...ben babanın tedavi sürecinden sonra birlikte yaşamayı planlıyorsunuz ben yaşamam ev üstüne ev kurulmaz.yok babam evini satar bi süre idare ederiz burdan onlara ev alırız şeklinde türlü yalanlar sundu ...ben kabul etmiyorum deyince bağırış çağırış...
ben tekim onlara karşı...büyük bir kavga beni bekliyor...ben ise huzursuzluk yasanmadan ayrılmak istiyorum ama onlar yok insanın canını çıkarmadan boşanmaz...
allah kalplerindekilerini onlara yaşatsın...o babası gün yüzü görmesin...o öğretme akıl eşim allah bi şekilde kendiliğinden gitmesini nasip etsin boşansın benden
Naptilar 8 bilezigi?? Pek saf salakmis seninki. Daha bi de babam kendine ev alir burdan diyo. Ulan alabiliosa size alsalar ya iste kirada oturmazsiniz. Yok bunlar vermeye degil almaya gelmisler bu dünyaya. Babam babam diye ölüp bitiyor bi de şaka gibi ne babaligini gördüyse.babasının evleri var ama satmaz malı kıymetlidir.bu dahi oğlu demiyor babamın evi var ben kirada yım ...emeklisi var gelir olarak sadece...o da az oldugu için benim sırtımdan geçiniyor...
o adam ölse malını satmaz oğluna vermez zaten...oğlu biraz akıl etse babam mallarının üzerine oturmuş bana hiç bir şey yapmıyor der benim 8 bileziğimi yediler öyle daha önce ...keyfe keder...
oğlu o altınlara araba alırdı...bir insan bu kadar ahmak olur...baban yemiş içmiş gezmiş yaşamış sen sürünüyorsun...yetmiyor karını süründürüyorsun...öyle doldum onlara bana senin görmediğimiz bir yüzün daha varmış dediler kart kapanınca onlar başka yüzler de görecek...
Ben de yazdım yazılı iletişim kur elinde kanıt olsun diye ama adamın dönmesini bekliyor galibaYahu size kaç kere yazdık gidin avukat tutun. Hiç biriyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, mesaj atın avukatımın numarası bu artık kendisiyle konuşursun diyeceksiniz. Hala onlar hepsi ben tek, beni büyük kavga bekliyor vs yazıp duruyorsunuz. Musluğu kapatınca adam ortaya çıkıverdi. Kocanız değil düşmanınız artık o. Ne aileniz ne siz kavgacı tuttuğunu koparan hakkını yedirmeyen kişiler değilsiniz. Adama taktik, plan yapacak zaman kazandırmayın. Sizden önce o koşar avukata ne yapalım nasıl yapalım diye akıl ister. Kesin gelecek yanınıza çünkü parası kesildi. Kandırırım kafalarım , iki okşar seviyorum derim açtırırım kartı diyecek.
En önemlisi iş değişikliğinizi onayladığı kabul etttiği, ben de orada düzgün bir iş bulurum dediği yazılı mı? Sadece sözlüyse, mesaj mail yoksa hemen bunu yazıya dökün. İkimizin ortak kararıydı benim buraya gelmem ama sen beni yarı yolda bıraktın, aylardır bekliyorum gelmiyorsun vs yazın. Yarın dava açılırsa, kafasına göre iş buldu beni bıraktı gitti derse kabahatli çıkarsınız. Beni aradığın zaman markette şurada buradaydım ondan görmemişim aramanı yazın. Aklınca sizi iffetsiz göstermeye çalışıyor. Ben hastamın derdindeyken eşim devamlı geziyordu keyfine bakıyordu diyecek. Hep yazılı iletişim kurun ki kanıtlayabilirsiniz.
Çıkın şu arabesk halinden artık.
Kendi bilir bu saatten sonra. Eski iş arkadaşları da biz de günlerdir sayfalardır uyarıyoruz. Ya kurtarır kendini yeni sayfa açar ya da bataklığa saplanır kalır. Kesin olan bir şey var, bu adam kendini evli saymıyor. Parasını bitirene, iflas bayrağını çektirene kadar yer sömürür sonra kendi gider açar boşanma davasını. Babası daBen de yazdım yazılı iletişim kur elinde kanıt olsun diye ama adamın dönmesini bekliyor galiba
aynen sizin dediğinizi söyledi avukat bi hanfendiye gittim öğle arasında.durumu hem anlattım hem ağladım.Geçmiş olsun, bu adam yarın öbür gün boşandığınızda, sigortalı bir işte çalışmadığı hatta hiç çalışmadığı için ömür boyu nafaka talebinde de bulunur. Ailesinin yanında oturur, sizin alın teriniz emeğinizi de (sizden aldığı nafakayı)başka kadınlarla çatır çatır yer. Bence bu saatten sonra dönüşü yok. Zaten fazlaca hak kaybetmişsiniz, daha da kaybetmeden dişli bir avukata başvurmanız hayrınıza olur gibi bence...
dönmesini inanın beklemiyorum sakince sessizce bitsin istiyorum ama pek mümkün olmayacak sakinlik ...uzaklaştırma almayı düşünmemiştim avukat hanım alalım aile problemli dedi.şimdi olabildiğince sadece delil toplayacağım ön inceleme vs biraz dava açılması vs uzun süreceği için uzaklaştırma talep edeceğim dedi.gitsin o kıymetli ailesi ile yaşasınBen de yazdım yazılı iletişim kur elinde kanıt olsun diye ama adamın dönmesini bekliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?