çok yalnızım, çıkışı yolu bulamıyorum yardıma ihtiyacım var :(

ceyly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
23
0
0
Ankara
Yaklaşık iki yıllık başlarda çok güzel giden bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım daha önceden bir evlilik yapmış ve biri 7 diğeri 11 yaşında iki oğlu var. Anneleri ortada yok kaçmış gidiş o gidiş. Çocuklara babaanneleri bakıyor. Başlarda istemedim çocuğu olduğunu duyunca ama o beni rahat bırakmadı deyimi yerindeyse kapımda yattı. Annemi kapıda sıkıştırıp elini öpüyor kızkardeşimi arayıp beni soruyordu. Sana çocuk baktırmam onların dedeleri anneanneleri var diyordu. Kapıdan kovsam bacadan giriyordu. Nihayet biz bir ilişkiye başladık ama ben ısrarla bu iş olmaz ben çocuk bakamam bu sabır işi çok zor bir durum dememe rağmen kendi hep bunu tolore edeceğini, benden bu yönde bir beklentisinin olmadığını, beni çok sevdiğini söylüyordu. Şimdi ise benimle çocuğun okuma bayramına katılmadığım için kavga ediyor. Benden onlara annelik yapmamı bekliyor. Başlarda söylediklerinden eser yok. Hergün kavga ediyoruz. Onun ailesi yüzüme bakmıyor. Güya ben parası için bakarmışım oğullarına. Ablası eniştesi annesi hep karşı çıktılar. Birde ben çalışıyorum iyi bir maaşım var. Ailemin içine girip beni fethettikten sonra 180 derece değişti. Ayrılacağım ama herkes biliyor onunla evleneceğimi bekliyorlar. Çalıştığım yerden ailemden herkes bana onu soruyor. Bana haksızlık etti beni kendi halime koymadı şimdi yaptıklarına bakın Nolur bir akıl verin

Simdiden basladiysa yok yakinken ayril ve evlenme..
Milletin dediklerine bakma sen
Senin hayatin ve kimse karisamaz.. kendinden baskasini düsünme
Is arkadaslarin ailen vs laf atacak diye hayatini mahvedemezsin..

Yol yakınken dön derim.şimdiden böyle sorunlar çıktıysa evlendikten sonra daha fazlasınla karşılaşırsın.soran sorsun canım olmadı ayrıldım.birde millete hesapmı vereceksin.

Simdiden basladiysa yok yakinken ayril ve evlenme..
Milletin dediklerine bakma sen
Senin hayatin ve kimse karisamaz.. kendinden baskasini düsünme
Is arkadaslarin ailen vs laf atacak diye hayatini mahvedemezsin..

ayrılacağım. kimseye güvenim kalmadı. Ben dürüst davrandım baştan herşeyi konuştum. Ama köprüyü geçene kadar bunlarda herşey

Bir kadının,2 çocuğunu bırakıp kaçıp gitmesi için,birşeylerin canına tak etmesi gerekir.
Veya çocuklar kendisine verilmemiş,gösterilmemiştir.
Ayrılma sebebini başka ağızlardan öğrenmeye çalış.

insanlar ne der diye düşünürsen çok hata edersin çünkü aynı hatayı ben yaptım düğünüme günler kala üzücü günler yaşadım el ne der diye nişandan dönemedim içine sinmeyen olaylar varsa bitir ben çok pişmanım beni üzmelerine izin verdiğim için

Yol yakınken dön derim.şimdiden böyle sorunlar çıktıysa evlendikten sonra daha fazlasınla karşılaşırsın.soran sorsun canım olmadı ayrıldım.birde millete hesapmı vereceksin.

Artık dayanamıyorum ayrılacağım. Ben bana yapılan haksızlığa üzülüyorum. Dürüst davranıp konuştum başlarda çocuğumu istemeyeni bende istemem diyebilirdi. Şimdi benimle onların davasını güdüyor. Arkadaşlarım ailem hepsi uyardılar seni kazanana kadar oyun oynuyor dediler. herkesi onun için kırdım hayatımdan çıkardım. Şimdi çok yalnızım. Ama toparlanacağım bunu da atlatacağım.

daha evlenmeden bunları yapıyorsa ohooooooooo. ömür boyu böyle olacak demektir. gelecekte mutlu olma ihtimalinizi ertelemeyin. zaten bir gerçek var. başlangıçtaki düşünceniz neyse sonundakide o olur. yani başlangıçta ki korkularınız aslında size doğru yolu göstermiş.

Muhakkak canına tak eden şeyler vardır. Hemfikirim bu konuda ama araştırdım kadın sürekli kaçan bir tipmiş. Babasının evindende hep kaçmış. Alıp başını kaçıyormuş. Çocukları emzirmemiş bile yoksa adam ne kadar kötü olursa olsun insan çocuğunu arayıp sormaz mı. Benim annem babam silah tuttuğun da bile bizi alıp götürdü yanına aldı korkmadı ölümden. Sıkıntı kadında ama ondan önce ben hep sorguladım böyle bir kadınla evlenip nasıl çocuk yaparsın dedim. Çocuktum küçüktüm o zamanlar bilinçli değildim falan diyordu bana.

Adam pek güvenilir değil ama sana çok haksızlık yapıldığını düşünmüyorum.

Sonuçta adamın çocukları var.Ne yapsın,yok mu saysın ?

Sana,çocuklara baktırmam demiş ama çocukların lafını bile etmem dememiş herhalde.
Yani çocuk bunlar.Sen de babalarıyla evlenmekle üvey anneleri olacaksın.
Bir okuma bayramına,bir mezuniyete,bir düğünlerine de gitmeyecek misin ?

zararın neresinden dönersen kardır.eski eşi 2 çocuğunu bırakıp kaçtısa var bu işte bir iş.kim yuvasını kurulu düzenini bırakıpta gider.helede bir anne..

Son düzenleme:

Haklısınız. Ve başlarda öngördüğüm her şeyi şuan yaşıyorum. Bana önceleri önyargılısın diyordu. Şimdi sen bana herşeyi nasılda biliyorsun senden korkuyorum diyor. Çünkü o beni üzmese bile onun engel olamadığı durumlar oluyor onlara üzülüyorum. Mesela çocuklar kuma gibiler bana. Mesela babalarına yanımda sen onunla geziyosun bizimle gezmiyorsun falan diyorlar şimmdiden.

bende öyle yapacağım üzülmeyeceğim ve ayrılacağım. Kendisine de söyledim kimseye adayacak hayatım yok. Ben zamanıma ve yanılgılarıma üzülüyorum

Aman aman arkadaşım verilmiş sadakan varmış. Zararın neresinden dönersen kardır. sonradan daha buyuk sorunlar çıkabilir. Başlarda ayrılmak belkide seni üzecektir fakat sonra pişman olacağını sanmıyorum. Ne güzel işin ve iyi bir maaşında varmış. Kimseye muhtaçta değilsin.

Gidemem çünkü ben onların ebeveyni değilim. İçimden gelmiyor ne yapabilirim dna'mla mı oynayayım. Onlara karşı annelik duygum yok kendimle mi savaşayım. İstemiyorum. Çocuğun sorumluluğu gerçek ebeveynine aittir. Ben ancak seyirci olabilirim. Kaldı ki kendi çocuğumun ahlak ve terbiyesini ben vereceğim. Onlar aileden almışlar alacakları kadar terbiyeyi. Benimseyemiyorum ne yapabilirim

bende öyle yapacağım üzülmeyeceğim ve ayrılacağım. Kendisine de söyledim kimseye adayacak hayatım yok. Ben zamanıma ve yanılgılarıma üzülüyorum

En doğrusunu yaparsın evlenmeden diğer yüzünü gösterdiyse evlendiğinde daha zor olaylarla karşılaşırsın yanılmakta güzeldir bundan sonraki hayatımızda daha güçlü adımlar atarız

Pişman olmayacağımı biliyorum. Ama şuan acı çekiyorum. Belkide alışkanlık bilmiyorum. kendimi bile sorguladım sevmiyor muyum acaba yoksa her haliyle kabul ederdim diyorum

Sizi ikna edene kadar aslında olmadığı bir adam gibi davranmış.
Kim ne derse desin, sizi mutlu etmeyen, şimdiden bu konuda bunaltan bu ilişkiyi
sonlandırın.
Kim ne derse desin, mutsuzluğa kimse ortak olmuyor.
Daha çok gençsiniz, kimse size bu konuda baskı yapamaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Maalesef yapacak birşey yok.
İnkar etmek,şartları farklı göstermek,adamın 2 çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Evet annelik edemeyebilirsin,yapmak istemeyebilirsin.
Ama evlenirseniz çocuklarla minimum seviyede bile olsa,bir şekilde ilişkiniz olacak.
Çocukların babalarından talepleri olacak vs...
Büyük bir sorumluluk bu ve kaldıramayacağını düşünüyorsan baştan kesip atman en iyisi.

Teşekkür ederim amin. Ben çocuklarıyla ilgilenmesin demiyorum beni dahil etmesin. Kaldı ki ben uyarıyorum bazen git çocuklarla aktivite yap onlarla ilgilen diyorum babaanneleri dedeleri var sıkılmazlar diyor. Ama benden onlara karşı hep bir hassasiyet bekliyor.Bunaldım iki tane erkek çocuğu. Ben kardeşime bile vakit ayıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…