Simdiden basladiysa yok yakinken ayril ve evlenme..
Milletin dediklerine bakma sen
Senin hayatin ve kimse karisamaz.. kendinden baskasini düsünme
Is arkadaslarin ailen vs laf atacak diye hayatini mahvedemezsin..
Yol yakınken dön derim.şimdiden böyle sorunlar çıktıysa evlendikten sonra daha fazlasınla karşılaşırsın.soran sorsun canım olmadı ayrıldım.birde millete hesapmı vereceksin.
Yaklaşık iki yıllık başlarda çok güzel giden bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım daha önceden bir evlilik yapmış ve biri 7 diğeri 11 yaşında iki oğlu var. Anneleri ortada yok kaçmış gidiş o gidiş. Çocuklara babaanneleri bakıyor. Başlarda istemedim çocuğu olduğunu duyunca ama o beni rahat bırakmadı deyimi yerindeyse kapımda yattı. Annemi kapıda sıkıştırıp elini öpüyor kızkardeşimi arayıp beni soruyordu. Sana çocuk baktırmam onların dedeleri anneanneleri var diyordu. Kapıdan kovsam bacadan giriyordu. Nihayet biz bir ilişkiye başladık ama ben ısrarla bu iş olmaz ben çocuk bakamam bu sabır işi çok zor bir durum dememe rağmen kendi hep bunu tolore edeceğini, benden bu yönde bir beklentisinin olmadığını, beni çok sevdiğini söylüyordu. Şimdi ise benimle çocuğun okuma bayramına katılmadığım için kavga ediyor. Benden onlara annelik yapmamı bekliyor. Başlarda söylediklerinden eser yok. Hergün kavga ediyoruz. Onun ailesi yüzüme bakmıyor. Güya ben parası için bakarmışım oğullarına. Ablası eniştesi annesi hep karşı çıktılar. Birde ben çalışıyorum iyi bir maaşım var. Ailemin içine girip beni fethettikten sonra 180 derece değişti. Ayrılacağım ama herkes biliyor onunla evleneceğimi bekliyorlar. Çalıştığım yerden ailemden herkes bana onu soruyor. Bana haksızlık etti beni kendi halime koymadı şimdi yaptıklarına bakınNolur bir akıl verin
Bir kadının,2 çocuğunu bırakıp kaçıp gitmesi için,birşeylerin canına tak etmesi gerekir.
Veya çocuklar kendisine verilmemiş,gösterilmemiştir.
Ayrılma sebebini başka ağızlardan öğrenmeye çalış.
Artık dayanamıyorum ayrılacağım. Ben bana yapılan haksızlığa üzülüyorum. Dürüst davranıp konuştum başlarda çocuğumu istemeyeni bende istemem diyebilirdi. Şimdi benimle onların davasını güdüyor. Arkadaşlarım ailem hepsi uyardılar seni kazanana kadar oyun oynuyor dediler. herkesi onun için kırdım hayatımdan çıkardım. Şimdi çok yalnızım. Ama toparlanacağım bunu da atlatacağım.
daha evlenmeden bunları yapıyorsa ohooooooooo. ömür boyu böyle olacak demektir. gelecekte mutlu olma ihtimalinizi ertelemeyin. zaten bir gerçek var. başlangıçtaki düşünceniz neyse sonundakide o olur. yani başlangıçta ki korkularınız aslında size doğru yolu göstermiş.
insanlar ne der diye düşünürsen çok hata edersin çünkü aynı hatayı ben yaptım düğünüme günler kala üzücü günler yaşadım el ne der diye nişandan dönemedim içine sinmeyen olaylar varsa bitir ben çok pişmanım beni üzmelerine izin verdiğim için
Adam pek güvenilir değil ama sana çok haksızlık yapıldığını düşünmüyorum.
Sonuçta adamın çocukları var.Ne yapsın,yok mu saysın ?
Sana,çocuklara baktırmam demiş ama çocukların lafını bile etmem dememiş herhalde.
Yani çocuk bunlar.Sen de babalarıyla evlenmekle üvey anneleri olacaksın.
Bir okuma bayramına,bir mezuniyete,bir düğünlerine de gitmeyecek misin ?
bende öyle yapacağım üzülmeyeceğim ve ayrılacağım. Kendisine de söyledim kimseye adayacak hayatım yok. Ben zamanıma ve yanılgılarıma üzülüyorum
Aman aman arkadaşım verilmiş sadakan varmış. Zararın neresinden dönersen kardır.sonradan daha buyuk sorunlar çıkabilir. Başlarda ayrılmak belkide seni üzecektir fakat sonra pişman olacağını sanmıyorum. Ne güzel işin ve iyi bir maaşında varmış. Kimseye muhtaçta değilsin.
Sizi ikna edene kadar aslında olmadığı bir adam gibi davranmış.
Kim ne derse desin, sizi mutlu etmeyen, şimdiden bu konuda bunaltan bu ilişkiyi
sonlandırın.
Kim ne derse desin, mutsuzluğa kimse ortak olmuyor.
Daha çok gençsiniz, kimse size bu konuda baskı yapamaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?