- 9 Aralık 2025
- 51
- 24
- 3
- Konu Sahibi esradegirmeciiii
eşimin ailesi ile anlaşamıyorum, arkadaşlarım ile aram bozuldu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşım vardı birden arayıp sormayı kesti, eşimin ailesinde görümcelerim çok laf taşıyor diye iletişimimi kestim, eltilerim zaten uzak duruyorum, veliler ile belki samimi olurum görüşürüm dedim, geçen gün bir sınıf annesi beni durduk yere engellemiş instagramdan daha da çok moralim bozuldu, zaten sevemedim veli gruplarını da, araların da oturunca başıma ağrı giriyordepresyonda olabilir misiniz? yanı sosyalleşmekte istemiyor gıbısınız sanki etrafınızdakileri belki de siz itip kendınızı yalnızlaştırıyorsunuz
Hep hizmet bekliyorlar, ödün vermekten vazgeçtim enerjim kalmadıZaman zaman olur bu. Siz mi değiştiniz ya da zor biri misiniz acaba? Arkadaşlarınızla niye aranız bozuldu
arakadaşının belki bır derdi vardır sız niye aramadınız hiç ?Bir arkadaşım vardı birden arayıp sormayı kesti, eşimin ailesinde görümcelerim çok laf taşıyor diye iletişimimi kestim, eltilerim zaten uzak duruyorum, veliler ile belki samimi olurum görüşürüm dedim, geçen gün bir sınıf annesi beni durduk yere engellemiş instagramdan daha da çok moralim bozuldu, zaten sevemedim veli gruplarını da, araların da oturunca başıma ağrı giriyor
aradım 2 kere gelmedi, evet sorunları var ama uzak durmayı kendi istedi, eskiden çok hizmet eder ağırlardım artık rahat davranmaya başladım insanlar yok olduarakadaşının belki bır derdi vardır sız niye aramadınız hiç ?
belki bı derdi vardır gelememiştir yanı hergun değişik bişey çıkıyor insan bazen hiç bişey yapası gelmiyor ailenize uzak mıısnız?Hamileydim bebegim
aradım 2 kere gelmedi, evet sorunları var ama uzak durmayı kendi istedi, eskiden çok hizmet eder ağırlardım artık rahat davranmaya başladım insanlar yok oldu
Hayır gelmek istemiyor defalarca yaptı böyle, hep peşinden koştum ama artık yoruldumbelki bı derdi vardır gelememiştir yanı hergun değişik bişey çıkıyor insan bazen hiç bişey yapası gelmiyor ailenize uzak mıısnız?
Kendimi kandırıyor gibiyim sanki, yalnız olan genelde sevilmeyen olurSahteliği , dedikoduyu , yalakalığı sevmiyorsanız
Dürüst dobra biriyseniz , yalnız olmanız çok normal
Demek ki hayatınızda ki insanlar sizin değerlerinize uygun değil
Huzursuz eden insanlarla arkadaş olacağınızaÇevremi değiştirmek istedim, etrafımda beni hep huzursuz eden insanlar vardı ama onlardan başka kimsem de yokmuş, çevre edinemedim başka maalesef , herhalde ait olduğum yere dönücem yada yalnız kalıcam
EvlimisinizHuzursuz eden insanlarla arkadaş olacağınıza
Yalnız olun daha iyi
Az insan çok huzur
Bende sizinle aynı durumdayım ve ne kendimde sorun arıyorum
Nede yalnızlıktan şikayet ediyorum
Eksikliğini hissetmiyorum hayatımdan çıkardığım insanların
Bu biraz fakir tesellisi gibi olmuş. Sosyal olan, arkadaş çevresi bol olan insanlar sahte, dedikoducu ve yalaka mı o halde?Sahteliği , dedikoduyu , yalakalığı sevmiyorsanız
Dürüst dobra biriyseniz , yalnız olmanız çok normal
Çevrenizde ki insanlar öyle olabilir yazdımBu biraz fakir tesellisi gibi olmuş. Sosyal olan, arkadaş çevresi bol olan insanlar sahte, dedikoducu ve yalaka mı o halde?
Aksine genelde yalnız kalanlar sıkıntılı çıkar![]()
Ya kötü bir insan değilim aslında sıkıntılı demeniz beni üzdü ama insanlara boyun eğmek ve hizmet etmekten tükendimBu biraz fakir tesellisi gibi olmuş. Sosyal olan, arkadaş çevresi bol olan insanlar sahte, dedikoducu ve yalaka mı o halde?
Aksine genelde yalnız kalanlar sıkıntılı çıkar![]()