• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım hiç arkadaşım yok

depresyonda olabilir misiniz? yanı sosyalleşmekte istemiyor gıbısınız sanki etrafınızdakileri belki de siz itip kendınızı yalnızlaştırıyorsunuz

Zaman zaman olur bu. Siz mi değiştiniz ya da zor biri misiniz acaba? Arkadaşlarınızla niye aranız bozuldu

depresyonda olabilir misiniz? yanı sosyalleşmekte istemiyor gıbısınız sanki etrafınızdakileri belki de siz itip kendınızı yalnızlaştırıyorsunuz
Bir arkadaşım vardı birden arayıp sormayı kesti, eşimin ailesinde görümcelerim çok laf taşıyor diye iletişimimi kestim, eltilerim zaten uzak duruyorum, veliler ile belki samimi olurum görüşürüm dedim, geçen gün bir sınıf annesi beni durduk yere engellemiş instagramdan daha da çok moralim bozuldu, zaten sevemedim veli gruplarını da, araların da oturunca başıma ağrı giriyor

O sosyal olan velilerler arkadaşlık mı, taşla konuşurum onlarla konuşmam.
Hele sınıf anaları ve grubu hepsi mi terelelli olur.

Valla tek takılmak daha iyi.

Öz benliğini kaybetmemiş, çıkarçı olmayan kadınların hepsi yalnız.

Bir arkadaşım vardı birden arayıp sormayı kesti, eşimin ailesinde görümcelerim çok laf taşıyor diye iletişimimi kestim, eltilerim zaten uzak duruyorum, veliler ile belki samimi olurum görüşürüm dedim, geçen gün bir sınıf annesi beni durduk yere engellemiş instagramdan daha da çok moralim bozuldu, zaten sevemedim veli gruplarını da, araların da oturunca başıma ağrı giriyor
arakadaşının belki bır derdi vardır sız niye aramadınız hiç ?

Hamileydim bebegim
arakadaşının belki bır derdi vardır sız niye aramadınız hiç ?
aradım 2 kere gelmedi, evet sorunları var ama uzak durmayı kendi istedi, eskiden çok hizmet eder ağırlardım artık rahat davranmaya başladım insanlar yok oldu

Hamileydim bebegim

aradım 2 kere gelmedi, evet sorunları var ama uzak durmayı kendi istedi, eskiden çok hizmet eder ağırlardım artık rahat davranmaya başladım insanlar yok oldu
belki bı derdi vardır gelememiştir yanı hergun değişik bişey çıkıyor insan bazen hiç bişey yapası gelmiyor ailenize uzak mıısnız?

Sahteliği , dedikoduyu , yalakalığı sevmiyorsanız
Dürüst dobra biriyseniz , yalnız olmanız çok normal

Demek ki hayatınızda ki insanlar sizin değerlerinize uygun değil
Kendimi kandırıyor gibiyim sanki, yalnız olan genelde sevilmeyen olur

Çevremi değiştirmek istedim, etrafımda beni hep huzursuz eden insanlar vardı ama onlardan başka kimsem de yokmuş, çevre edinemedim başka maalesef , herhalde ait olduğum yere dönücem yada yalnız kalıcam

Çevremi değiştirmek istedim, etrafımda beni hep huzursuz eden insanlar vardı ama onlardan başka kimsem de yokmuş, çevre edinemedim başka maalesef , herhalde ait olduğum yere dönücem yada yalnız kalıcam
Huzursuz eden insanlarla arkadaş olacağınıza
Yalnız olun daha iyi
Az insan çok huzur

Bende sizinle aynı durumdayım ve ne kendimde sorun arıyorum
Nede yalnızlıktan şikayet ediyorum

Eksikliğini hissetmiyorum hayatımdan çıkardığım insanların

Huzursuz eden insanlarla arkadaş olacağınıza
Yalnız olun daha iyi
Az insan çok huzur

Bende sizinle aynı durumdayım ve ne kendimde sorun arıyorum
Nede yalnızlıktan şikayet ediyorum

Eksikliğini hissetmiyorum hayatımdan çıkardığım insanların
Evlimisiniz

Sahteliği , dedikoduyu , yalakalığı sevmiyorsanız
Dürüst dobra biriyseniz , yalnız olmanız çok normal
Bu biraz fakir tesellisi gibi olmuş. Sosyal olan, arkadaş çevresi bol olan insanlar sahte, dedikoducu ve yalaka mı o halde?
Aksine genelde yalnız kalanlar sıkıntılı çıkar 🤷🏻‍♀️

Bu biraz fakir tesellisi gibi olmuş. Sosyal olan, arkadaş çevresi bol olan insanlar sahte, dedikoducu ve yalaka mı o halde?
Çevrenizde ki insanlar öyle olabilir yazdım
Sizin çevrenizde akraba eş dostta kaliteli insanlar olabilir

Ya kötü bir insan değilim aslında sıkıntılı demeniz beni üzdü ama insanlara boyun eğmek ve hizmet etmekten tükendim

Back
X