feyzaaa Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 600 81 318 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #21 mendi .!.: çalışmak istemiyorum hiç içimden gelmio bi işe girmek kanald şirket aradılar ama istemiyorum çalışmak filan çalışsam çok arkadş edinirim ama 4 aya bir annemlere gitmem lazım çok özlüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... çalışırken sevdiklerine daha az zaman ayırabiliyosun.en iyisi çalışmamak...
mendi .!.: çalışmak istemiyorum hiç içimden gelmio bi işe girmek kanald şirket aradılar ama istemiyorum çalışmak filan çalışsam çok arkadş edinirim ama 4 aya bir annemlere gitmem lazım çok özlüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... çalışırken sevdiklerine daha az zaman ayırabiliyosun.en iyisi çalışmamak...
mendi Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 59 0 16 İstanbul 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #22 bende buyüzden çalışmamayı seçtim...eğer çalışırsam herşey düzelicek biliyorum ama annemi görmeden yapamam annemi babamı kardeşlerimi görmeden yapamam
bende buyüzden çalışmamayı seçtim...eğer çalışırsam herşey düzelicek biliyorum ama annemi görmeden yapamam annemi babamı kardeşlerimi görmeden yapamam
T tubams Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 141 2 26 Nevşehir 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #23 keşke siz burada bizim apartmanda otursanız.salak bir komşum var suratsız ve çok gürültülüler nefret ediyorum onlardan
keşke siz burada bizim apartmanda otursanız.salak bir komşum var suratsız ve çok gürültülüler nefret ediyorum onlardan
mendi Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 59 0 16 İstanbul 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #24 ne iyi olurdu falda bakardım size:) hiç usanmadan her saat başı....
feyzaaa Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 600 81 318 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #25 mendi .!.: bende buyüzden çalışmamayı seçtim...eğer çalışırsam herşey düzelicek biliyorum ama annemi görmeden yapamam annemi babamı kardeşlerimi görmeden yapamam Genişletmek için tıkla... Evet aile çok önemli...aynı sebepten ötürü işten ayrıldım bende tabi farklı sıkıntılarda vardı
mendi .!.: bende buyüzden çalışmamayı seçtim...eğer çalışırsam herşey düzelicek biliyorum ama annemi görmeden yapamam annemi babamı kardeşlerimi görmeden yapamam Genişletmek için tıkla... Evet aile çok önemli...aynı sebepten ötürü işten ayrıldım bende tabi farklı sıkıntılarda vardı
feyzaaa Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 600 81 318 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #26 tubams .!.: keşke siz burada bizim apartmanda otursanız.salak bir komşum var suratsız ve çok gürültülüler nefret ediyorum onlardan Genişletmek için tıkla... çok iyi olurdu :)))
tubams .!.: keşke siz burada bizim apartmanda otursanız.salak bir komşum var suratsız ve çok gürültülüler nefret ediyorum onlardan Genişletmek için tıkla... çok iyi olurdu :)))
feyzaaa Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 600 81 318 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #27 Kızlar ben çıkıyorum masa hazırlamam gerek eşim gelecek..hepinize iyi akşamlar
mendi Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 59 0 16 İstanbul 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tubams #28 tamam canım kolay gelsin sana öptm :)