Merhaba bayanlar psikolojikmen alt üstüm çok kötüyüm ne yapsbilirim hiç bilmiyorum derleşecek hic konuşacak kimsem yok uzak bilmedigim bi yere evlendim hic cevrem kimsem yok kışin bebegim oldu dışari cikamadim sonra virus yuzunden yine evlere kapandim eşim arabayls bi tur attırsa bile dünyslar bnim olucak ama işi cok yoğun eve hep yorgun geliyo eve gelir gelmez uyuyo ya da kafa dunleyecem diyip balkona başka odaya geçiyo sohbet dahi edemiyoruz hic kimsem yok sohbet edecek konusacak butun gun temizlik ve bebegime bakmakla uğrasiyorum cok bunaldim sıkıldim eşimle vskit gecirmek icin can atiyorum olmuyor ustune gidersem buyuk kavgalar cikiyo beraber tv izleyelim diye tatlilar atiştirmaliklar hazirliyorum istemiyo gelmiyo sohbet etmeye calisiyorum etmiyor cok daraldim bugun iş yerinden geldi yemek yiyelim arabayla gezdireyim park bahce birazcik dedi bi hevesle bebegimi giyindirdim tam haziriz başim cok agriyo yorgunum gitmiycez dedi uyudu birssyde diyemedim desem kavga cikacak sinirli agresif biri cok sıkildim bunaldim
Yuh ya son satırı okuyunca ben bile buradan sinir oldum. O kadar hazırlandınız bi de üstüne size böyle mi dedi? Çok sıkılmışsınız. O zaman eşiniz olmadan yapacağınız şeylere bakın.
Kendinizle ilgilenin. Belki o size gelir böyle olursa. Kitap okuyabilirsiniz, film izleyebilirsiniz, boyama, resim, fotoğraf, el işi, incik boncuk tarzı şeylerle uğraşabilirsiniz.
Maket yapabilirsiniz, mükemmel bi kafa dağıtma aracı oluyor. Bebeğinizi uyuttuğunuzda maketle uğraşırsınız. Bu verdiğim tavsiyeleri boşlamayın derim.
Çünkü insanlar daha yapmadan sıkıcı buluyor

Ama bi denemeye kalkıp malzemeleri falan alırsanız öyle çok saracak ki şaşıracaksınız :) Eşinizin bile ilgisini çeker belki.
Siz bütün ilginizi eşinize kanalize ettikçe o sizden daha da uzaklaşacak. O yüzden bence kendinizle ilgilenin. Arkadaşınız da yok sanırım, kurslar falan olsa oralara gidebilirdiniz. Ama, kendinizle ilgileneceğiniz kendinize ait bi hobi bi şey bulmaya çalışın bence. Yoksa bu şekilde, kocanızın sizi gezdirmesine ihtiyacınız varmış gibi ona bağlı kalıp hareket edemedikçe daha mutsuzlaşırsınız.
Maskenizi takıp bi gezmek, hava almak zor değil yani. Kimsenin yanına gitmeyin, açık havada sadece dolaşıp yürüseniz bile havanız değişir. Evde vakit geçmez ki böyle...