Çok yalnizim sıkildim bunaldim

Sizin probleminiz sadece sosyal hayat sıkıntısı değil bence .Hatta en önemlisi eşinizle aranızdaki kopukluk şimdilik bi kendinizle kalın bi kafanızı toparlayin bunuda açık havada yürüyerek yapın mesela bebeğinizle yürümek iyi gelir sonrada eşinizle konuşsanız iy olacak gibi iş ayrı ev ayrı canım ona göre plan yapsın
Dogru soyluyosunuz ama eşime bu konulardan ne zaman konusmak istesem kiziyor kavga cikiyor onca iş guc yorgun geliyorum evde huzur istiyorum kafa dinlemek istiyorum diyor ailelerimizde sus kir dizini otur yorgun işi ağir diyo

Komsu teyzeleri kshvye çaya davet rtsenz ?bir adım olur benmde karşı komşum anne annem yaşlarında çok anlaşıyoruz burdan başlayabilirsin canım girdikçe çoğalacak göreceksin bu arada ben de annemden uzağa evlendim çok zor biliyorum benm tek artık kardesimin komşumla nişanlı olması sık sık geliyor yanıma

Dogru soyluyosunuz ama eşime bu konulardan ne zaman konusmak istesem kiziyor kavga cikiyor onca iş guc yorgun geliyorum evde huzur istiyorum kafa dinlemek istiyorum diyor ailelerimizde sus kir dizini otur yorgun işi ağir diyo
İşinin ağir olmasi asla bahane değil niye evlenmiş ozaman canım.Huzursa huzur siz ve bebeğiniz olmalı sizle zaman geçirip beynini boşaltmalı normali budur .şu dönemler biraz daha geçsin yine konuşmayı deneyin derim inşallah düzelir bu süreçte sizde yürüyüş yaparak kendinizi rahatlatin

Bebekle çık yürü, havan değişir. Psikolojiye iyi gelir. Arkadaşlarına telefon et, uzaktan gün yapın. Markete git gel. Boyama örgü kitap hobi edin. Bebekle arkadaş ol

Merhaba bayanlar psikolojikmen alt üstüm çok kötüyüm ne yapsbilirim hiç bilmiyorum derleşecek hic konuşacak kimsem yok uzak bilmedigim bi yere evlendim hic cevrem kimsem yok kışin bebegim oldu dışari cikamadim sonra virus yuzunden yine evlere kapandim eşim arabayls bi tur attırsa bile dünyslar bnim olucak ama işi cok yoğun eve hep yorgun geliyo eve gelir gelmez uyuyo ya da kafa dunleyecem diyip balkona başka odaya geçiyo sohbet dahi edemiyoruz hic kimsem yok sohbet edecek konusacak butun gun temizlik ve bebegime bakmakla uğrasiyorum cok bunaldim sıkıldim eşimle vskit gecirmek icin can atiyorum olmuyor ustune gidersem buyuk kavgalar cikiyo beraber tv izleyelim diye tatlilar atiştirmaliklar hazirliyorum istemiyo gelmiyo sohbet etmeye calisiyorum etmiyor cok daraldim bugun iş yerinden geldi yemek yiyelim arabayla gezdireyim park bahce birazcik dedi bi hevesle bebegimi giyindirdim tam haziriz başim cok agriyo yorgunum gitmiycez dedi uyudu birssyde diyemedim desem kavga cikacak sinirli agresif biri cok sıkildim bunaldim
Anlayışsız adam.Siz azıcık sabredin bebek azıcık büyüsün kendiniz çıkarsınız.Esinize surekli benle ilgilen demeyin ters teper o sizle vakit geçirmek istesin.Ters tepio bazen🤨

Nasıl her zaman yoğun ve yorgun olabiliyor. Size de vakit ayırması gerekir. Günde bir saati ayıramıyor mu adam

en büyük boş bahane, geçiniz bunu efendim, esas çocuğu öyle huzursuz ortamda büyütmeye hakkınız yok.
Ben sunu da anlamiyorum ya baba olana kadar sürekli israr eden adamlar cocuk olunca çocuktan bihaber davraniyorlar. Kadın da adamin ilgilenmeyecegini bile bilr "bana arkadas olsun" diye cocuk yapıyor sonra da sikayet ediyor o zaman neden cocuk yapiliyor 🤷

Ben sunu da anlamiyorum ya baba olana kadar sürekli israr eden adamlar cocuk olunca çocuktan bihaber davraniyorlar. Kadın da adamin ilgilenmeyecegini bile bilr "bana arkadas olsun" diye cocuk yapıyor sonra da sikayet ediyor o zaman neden cocuk yapiliyor 🤷
kişisel bencil istekler uğruna yapılmış sonrasında babayla anne arasında mağdur olan çocuklar onlar , bir de o evlilik devam ettirilince çocuğun psikolojisi açısından çok iyi olduğunu düşünen tayfa var . gerçekten zor durumda olan sıkışıp kalmış kadınları tenzih ediyorum ama sırf kendi işine gelmediğinden, rahatı bozulmasın diye , kendine hayat kurmak zor geldiği için (e çalışmaya başlıycak da tabi) çocuğu da o hayata sıkıştırıyorlar.o çocuk büyüyüp ilerde ilişkilerinde sorunlu oluyor sonra

Nickinden belli fabrikatör eşi gibi nick:))) az tebessüm iyidir. Böyle olmaz canım bnm. Az arka sağlam diye fazla tripli eşin sanırım. Hayat standardına yansımadıktan sonra o parayı napacan. Hemen yardımcıya ikna et

Ahh sorma gelenek ve görenekleri ayıp göruyor ailesiyle ortak fabrikasi zamaninda cok fakirlermis bizlerde kadin ev işi yapar mantigi var haliyi bile yikatmaya vermem lüks gorunuyor gözlerine kocaman balkonu terasi var yikatmaya verdigim icin laf ediyorlar cocugum var nasil yikayayik evin işi anca bitiyo zaten hamileyken hic kimse arayip sormadi karnim burnumda hali yikamisligim var tek basima
Parayı napıyorsunuz

Siz kabullenip böyle kenarı çekilirseniz daha çok eve mahkum kalırsınız.gerekirse tartışacaksınızda.susup oturmayacaksınız.hiçbir iş aileden önemli değildir bunu söyleyin.ufak çocuk gibi arabayla bikaç tura da razı olmayın.ailece vakit geçirin şimdilik virüsten açık alanda oturun. O gelmiyorsa siz çıkın. Bebek arabasını çıkarmak zor gelmesin. Gerekirse baston puset alın gidin. Virüs bizi kısıtlıyor bu ara bende çıkmıyorum. Ama mahallemde akşamüstü biraz yürümek bile rahatlıyor.eşinizdir seviyorsunuz kırmak istemiyorsunuz ama sizi kırmasına izin veriyorsunuz.

Kendiniz evinizin çevresinde gezebilirsiniz. Virüsten korkuyorsanız gerekli önlemleri alın maske vs. Markete falan gitmeden evin etrafında hava alırsanız sıkıntı olmaz.

Böyle bir insana bebek mi? Adam siz yokmuşsunuz gibi davranıyor

Ahh sorma gelenek ve görenekleri ayıp göruyor ailesiyle ortak fabrikasi zamaninda cok fakirlermis bizlerde kadin ev işi yapar mantigi var haliyi bile yikatmaya vermem lüks gorunuyor gözlerine kocaman balkonu terasi var yikatmaya verdigim icin laf ediyorlar cocugum var nasil yikayayik evin işi anca bitiyo zaten hamileyken hic kimse arayip sormadi karnim burnumda hali yikamisligim var tek basima
Böyle zengin olunuyor demekki

Merhaba bayanlar psikolojikmen alt üstüm çok kötüyüm ne yapsbilirim hiç bilmiyorum derleşecek hic konuşacak kimsem yok uzak bilmedigim bi yere evlendim hic cevrem kimsem yok kışin bebegim oldu dışari cikamadim sonra virus yuzunden yine evlere kapandim eşim arabayls bi tur attırsa bile dünyslar bnim olucak ama işi cok yoğun eve hep yorgun geliyo eve gelir gelmez uyuyo ya da kafa dunleyecem diyip balkona başka odaya geçiyo sohbet dahi edemiyoruz hic kimsem yok sohbet edecek konusacak butun gun temizlik ve bebegime bakmakla uğrasiyorum cok bunaldim sıkıldim eşimle vskit gecirmek icin can atiyorum olmuyor ustune gidersem buyuk kavgalar cikiyo beraber tv izleyelim diye tatlilar atiştirmaliklar hazirliyorum istemiyo gelmiyo sohbet etmeye calisiyorum etmiyor cok daraldim bugun iş yerinden geldi yemek yiyelim arabayla gezdireyim park bahce birazcik dedi bi hevesle bebegimi giyindirdim tam haziriz başim cok agriyo yorgunum gitmiycez dedi uyudu birssyde diyemedim desem kavga cikacak sinirli agresif biri cok sıkildim bunaldim

Yuh ya son satırı okuyunca ben bile buradan sinir oldum. O kadar hazırlandınız bi de üstüne size böyle mi dedi? Çok sıkılmışsınız. O zaman eşiniz olmadan yapacağınız şeylere bakın.

Kendinizle ilgilenin. Belki o size gelir böyle olursa. Kitap okuyabilirsiniz, film izleyebilirsiniz, boyama, resim, fotoğraf, el işi, incik boncuk tarzı şeylerle uğraşabilirsiniz.

Maket yapabilirsiniz, mükemmel bi kafa dağıtma aracı oluyor. Bebeğinizi uyuttuğunuzda maketle uğraşırsınız. Bu verdiğim tavsiyeleri boşlamayın derim.

Çünkü insanlar daha yapmadan sıkıcı buluyor :D Ama bi denemeye kalkıp malzemeleri falan alırsanız öyle çok saracak ki şaşıracaksınız :) Eşinizin bile ilgisini çeker belki.

Siz bütün ilginizi eşinize kanalize ettikçe o sizden daha da uzaklaşacak. O yüzden bence kendinizle ilgilenin. Arkadaşınız da yok sanırım, kurslar falan olsa oralara gidebilirdiniz. Ama, kendinizle ilgileneceğiniz kendinize ait bi hobi bi şey bulmaya çalışın bence. Yoksa bu şekilde, kocanızın sizi gezdirmesine ihtiyacınız varmış gibi ona bağlı kalıp hareket edemedikçe daha mutsuzlaşırsınız.

Maskenizi takıp bi gezmek, hava almak zor değil yani. Kimsenin yanına gitmeyin, açık havada sadece dolaşıp yürüseniz bile havanız değişir. Evde vakit geçmez ki böyle...

Back
X