Teşekkür ederim sağolunÖnemli değil.
Derdiniz varsa dinleriz.
Evet kötüyanlızlık çok kötü bende bilirim
ben buldum izmitte arkadaş kendime sonunda
Bilmem yok. Sosyal medya hesaplarım zaten var ama nedense arkadaşım yok.Neden arkadasınız yok özel değilse problem ne? bide niye buraya paylaştınız ki sosyal medya varken..
tamam da canım acıcak baska konu bulamadınmı.burası arkadas bulma sitesi değilki.böyle sacma sapan konularla insanın kafası yoruyorsun alala..bir sürü arkadas bulma sitesi varken ne diye burası saçma buluyorum.Bilmem yok. Sosyal medya hesaplarım zaten var ama nedense arkadaşım yok.
Rahatsız olduysan çık niye yorum yapıyosun ki benim derdim de yalnızlık bi ton konu var zaten kafa yorulcak benim konumun kafa yorcağını düşünmüyorum.tamam da canım acıcak baska konu bulamadınmı.burası arkadas bulma sitesi değilki.böyle sacma sapan konularla insanın kafası yoruyorsun alala..bir sürü arkadas bulma sitesi varken ne diye burası saçma buluyorum.
Yeni üyelikle atarın ne ilgisi var?Daha 2 gun olmuş üye olalı. Ne bu atar.?
Ben daha yeni üye olduğumda bırak atari, konu acmayi bile bilmiyordum. Kk yeni nesli çok hızlı.
Çok teşekkür ederim anlayışın için. Burdakiler alışmış her önüne geleni tersleyip kötü yorum yapmaya. Sanırım haklısın nerde çokluk orda ...luk :))kiz yanlizim demis arkasim olun dememiski ya bilip bimeden ne yorum atiyosunuz kucumser gibi begenmediyseniz cevap vermezsiniz olur biter..
konu sahibi bu arada seni iyi anlayabiliyorum bu yanlizligin sebebi omalidir diye dusunuyorum misal ben farkli bi yere tasindim ve kimseyi taniyorum burda oturup cay icicek bi arkadasim bile yok bende sendenim yani ama olsun ya nerde cokluk orda ...luk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?