Allahtan başka kimsemiz yok demek istemiştim :)A
Allah var :)
Allahtan başka kimsemiz yok demek istemiştim :)A
Allah var :)
ınsAllah ablası saglikla gelir kucagıma minigimBebeğiniz var sonra da :) Burdan görünüşü muhteşem :)
ne guzel :) o zaman biz cok faydali bir kalabaliktayiz tiber skma canini :)Allahtan başka kimsemiz yok demek istemiştim :)
:))ne guzel :) o zaman biz cok faydali bir kalabaliktayiz tiber skma canini :)
96 doğumluyum 22 ye yeni girdim95 dogumlu musun
Maşallah:) aynen öyleben kidemliyim ozaman on sene oldu sanirsam uyeligim :) buarada kimse yanliz degildir arkadasim bosver olunce arayanimiz cok olur is isden gectikten sonrada onemi kalmaz sagken sormayan oluncede sormasin
Demekki :)demekki biz normaliz :) :)
İzmirdeyim. Bende evlenip boşandımTber seni çok ama çok iyi anlıyorum. Ben de aynı derdi yaşıyorum şu sıralar. 17 aylik bebeğim için çalışma hayatıma son verdim ama evde oturmak da beni bunaltıyor. Eskiden arada bir arkadaşlarda çıkardık ama inan ki çocuktan sonra bekar olan arkadaşlar bile yavaş yavaş hayatımızdan çıkıyor ve insan yalnızlaşıyor. Evet eşimle cocugumla çıkıyorum ama ben o çalışırken de bisiler yapmak istiyorum hiç olmadı iki kocamı çekiştirmek istiyorum ama yık iste. Benim çocuğum var bir nevi yeni birşeyler yapmama engel ama sen daha çok gençsin kendine bir hobi bulabilirsin. Açık listedeymişsin bir yandan çalışabilirsin. Hangi sehirdesin belki biz arkadaş oluruz
Hayatta her şey insanlar için bundan sonraki yaşamın mutlu okur inşallah.İzmirdeyim. Bende evlenip boşandım
17 yaşındayken evlendim 1 buçuk sene evli kaldım hayat bu kader ..Hayatta her şey insanlar için bundan sonraki yaşamın mutlu okur inşallah.
Kusura bakma ama yaşın daha çok küçük hangi aralığa sığdırdın evliligi
Tabiki bunu sorgulamiyorum zaten kimse ayrilmak icin evlenmez demekki sende bircok olumsuz seyler yasamizsin ki bu karari alip yeniden hayata baslamissin. Belki de suanki yalnizligin da bundan belki yaşadıkların insanlara güvenmeli engelliyor yeni arkadaşlıklar kuramıyorsun. Ama inan ki bazen hiç tanımadığın yüzünü görmeden seni anladığını düşündüğün liderle sırlarını paylaşmak çok rahatlatır insanı tavsiye ederim yükünü boşaltir hafiflersin yeni bir hayata başlamışken geçmişin yükünden kurtul bence ve geçmişin bugününü gölgelemesin17 yaşındayken evlendim 1 buçuk sene evli kaldım hayat bu kader ..
Teşekkür ederim haklısınTabiki bunu sorgulamiyorum zaten kimse ayrilmak icin evlenmez demekki sende bircok olumsuz seyler yasamizsin ki bu karari alip yeniden hayata baslamissin. Belki de suanki yalnizligin da bundan belki yaşadıkların insanlara güvenmeli engelliyor yeni arkadaşlıklar kuramıyorsun. Ama inan ki bazen hiç tanımadığın yüzünü görmeden seni anladığını düşündüğün liderle sırlarını paylaşmak çok rahatlatır insanı tavsiye ederim yükünü boşaltir hafiflersin yeni bir hayata başlamışken geçmişin yükünden kurtul bence ve geçmişin bugününü gölgelemesin
Rica ederimTeşekkür ederim haklısın
sosyal medya yetmiyorki.Neden arkadasınız yok özel değilse problem ne? bide niye buraya paylaştınız ki sosyal medya varken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?