Çok yalnızım..

Yaş kaç, öğrenci misin çalışıyor musun.. kurslara filan kaydolabilirsin, pilatese filan yazılırsan orada da kafa dengi insanlar tanıyabilirsin.. bu arada saçma sapan yorum yapanlara da iki çift laf etmeden duramıcam sanırım, kızın derdi yalnızlık demek ki onu bunaltan konu da bu.. laf olsun diye ukala ukala yorum yazmayın, yok yeni üyeymiş bilmem ne.. çok saçmalıyorsunuz bazen ya.. böyle tatmin mi oluyorsunuz çok ilginç gerçekten:)

22 yaşındayım açıköğretim lise okuyorum. Burda saçma yorum yapan insanlar çok sanki kötü bişey demişim gibi neyse ben aldırış etmiyorum herkes istediği yorumu yapmakta özgür sonuçta. Dediğin gibi çok ilginç :)

Hayirdir buranin kabadayisi mi oldunuz bayanlar .. Yok yeni uye nasil bu kadar curretkar flan .. Nasil bir egodur sizdeki

Kk de şöyle bir algı var sanırım Yen'i üyeysen kimseye karşı cevap vermeyeceksin çömezliği dibine kadar yaşatacaklar. Gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz şu sanalı :) Birde kızcağız hiç arkadaşım yok demiş yalnızım demiş sevgili kk üyeleri hemen burası arkadaşlık sitesi değil deyip kestirip atmış. Ne kadar önyargılı insanlarsınız ya kızın bahsettiği farklı arkadaşlık belliki.

Aynen öyle haklısın

Yok normal arkadaşlıktan bahsediyorum oturup derdimi anlatabilcrğim konuşabilceğim kimsem yok

Yok normal arkadaşlıktan bahsediyorum oturup derdimi anlatabilcrğim konuşabilceğim kimsem yok
Tahmin edebiliyorum hangi arkadaşlıktan bahsettiğinizi. Boşverin yalnızlık iyidir derdini anlatsan ne olcak ki şurdaki bir kaç kişi gibi arkadaşın olsa dersiz başına dert açar :) O yüzden tadını çıkartın bu derdinizin :)

Kimininde arkadaşı var ama konuşacak birşeyi yok.
Üzülme insanin en büyük dostu inan ki kendisidir.
Bazen kendime soruyorum cevap veriyorum.Bazen de sokaktada kendimle konusa konusa yuruyorum böyle deli deli cok mutluyum.
Bende öyle yapıyorum arada

Sanki beni anlıcaklarmış gibi konu açtım bende hata yaptım. Herkesin kendine göre derdi var sonuçta kimi küçük kimi büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…