Anlamazlar boşver..Yahu kızcağız bizimle yalnızlığını paylaşmak istemiş illa arkadaşlık sitesine mi girmek gerek...
Biraz birbirimize sahip çıkalım...hep muhalefet hep muhalefet...
Haha aynen öyleanlamayanlar sustu zaten :)
bosverin siz onlari bir iki prim yapalim dediler gittiler
Herkes istediğini yazmakta özgür bencede. Senelerdir üye olsalar nolcak bişey farketmez ki. Ben aldırış etmiyorum ağızlarının payını aldılar sustular boşver canımHayr bu insanları gercekten anlamıyorum Herkes istedigi konuyu açar begenmediysen cik konudan yorum yapma belkide konu sahibi kendine bi teselli arıyor ayriyetten buraya senelerdir uye olan insanlar niye kendilerini kademeli hissediyor anlamıyorum? Sizin ayrıcalığınız nedir ki? İki gunluk uye diye kendini savunmasınmi her soylediginize sussunmu siz kimsinizki Hey allah'ım ya sen sabir
Yanlış hesaplıyorsun canm :) ben ocak 95 doğumluyum 22 yaşındayım sen 21 yaşındasın96 doğumluyum 22 ye yeni girdim
Aynen oyle canm sanki KK kurucusu oldular basimizaHerkes istediğini yazmakta özgür bencede. Senelerdir üye olsalar nolcak bişey farketmez ki. Ben aldırış etmiyorum ağızlarının payını aldılar sustular boşver canım
Yani evet 21 yaşındayım mayısta 21 bitti 22 diyip geçiştiriyorum ha 21 ha 22 boşver :)Yanlış hesaplıyorsun canm :) ben ocak 95 doğumluyum 22 yaşındayım sen 21 yaşındasın
Dimi yaa evet :))Aynen oyle canm sanki KK kurucusu oldular basimiza
Aynen olsun :)Yani evet 21 yaşındayım mayısta 21 bitti 22 diyip geçiştiriyorum ha 21 ha 22 boşver :)
:)Aynen olsun :)
Saçmalamışlar. Bende yalnız hissediyorum. Zaten yeterince sosyal ve aktif birinin burda pekte işi olacağını düşünmüyorum. Bende yalnızlıktan burdayım. Keşke samimi dostluklar edinsek, güvenmekte biraz zor ama gönül öyle ister yaniKendimi çok yalnız hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok bu gidişle yalnızlıktan ölüp gidicem sanırım...
Aynen dimi ya keşke samimi dostluklar edinebilsekSaçmalamışlar. Bende yalnız hissediyorum. Zaten yeterince sosyal ve aktif birinin burda pekte işi olacağını düşünmüyorum. Bende yalnızlıktan burdayım. Keşke samimi dostluklar edinsek, güvenmekte biraz zor ama gönül öyle ister yani
evet bende 95 liyım 22 bıttı :)Yanlış hesaplıyorsun canm :) ben ocak 95 doğumluyum 22 yaşındayım sen 21 yaşındasın
21 yada 22 farketmez:)))evet bende 95 liyım 22 bıttı :)
İyi diyelim iyi olsun çok şükürNeler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?