Çok yalnızım..

Hayr bu insanları gercekten anlamıyorum Herkes istedigi konuyu açar begenmediysen cik konudan yorum yapma belkide konu sahibi kendine bi teselli arıyor ayriyetten buraya senelerdir uye olan insanlar niye kendilerini kademeli hissediyor anlamıyorum? Sizin ayrıcalığınız nedir ki? İki gunluk uye diye kendini savunmasınmi her soylediginize sussunmu siz kimsinizki Hey allah'ım ya sen sabir

Herkes istediğini yazmakta özgür bencede. Senelerdir üye olsalar nolcak bişey farketmez ki. Ben aldırış etmiyorum ağızlarının payını aldılar sustular boşver canım

Herkes istediğini yazmakta özgür bencede. Senelerdir üye olsalar nolcak bişey farketmez ki. Ben aldırış etmiyorum ağızlarının payını aldılar sustular boşver canım
Aynen oyle canm sanki KK kurucusu oldular basimiza

Kendimi çok yalnız hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok bu gidişle yalnızlıktan ölüp gidicem sanırım...
Saçmalamışlar. Bende yalnız hissediyorum. Zaten yeterince sosyal ve aktif birinin burda pekte işi olacağını düşünmüyorum. Bende yalnızlıktan burdayım. Keşke samimi dostluklar edinsek, güvenmekte biraz zor ama gönül öyle ister yani

Aynen dimi ya keşke samimi dostluklar edinebilsek

Neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor konu sahibi

Merhabaa tberr, İzmir' de yaşıyorum demişsin, İzmir' de yapacak neler vaaar neler yeni mi taşındın bilmiyorum ama... Benden sana öneri dans kursu, spor salonuna vb. aktivitelere yazılabilirsin. İlgini çekmiyor mu belediyenin kendi açtığı kurslar var, ebru vb. bunlara bir bak tonla insan var giden belki kafa dengi insanlara denk gelirsin. O da mı olmadı burası İzmir, İzmir (İzmir' de yaşıyorum bende 10 senedir caaanım şehrim :) ) , bir kafeye 4. 5. gidişinde bile kafe çalışanları, sahipleri ile muhabbet eder hale geliyorsun hemencik ısınıyorlar buradaki insanlar... Bol bol çık gez dolaş yüzde yüz eminim arkadaşlar bulacağına... İçlerinden eleyip dostluklara dönüştürmekte senin elinde bundan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…