Çok yalnızım

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Merhaba herkese kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum, arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar , öğretmenim yeni atandım çok güzel arkadaşlıklar kurdum atandığım yerde, ama şimdi artık hayatıma biri girsin istiyorum okulda bütün öğretmenler evli veya nişanlı , okulda tanışabileceğim biri yok , 24 yaşındayım artık benim de ileriye dönük düşünebileceğim sevgilim olsun istiyorum , okuldan eve evden okula hiç yeni kimselerle tanışamıyorum , bu duruma o kdr üzülüyorum ki ne zmn aklıma gelse gözlerim doluyo şu zmna kdr ders çalışmaktab bişeylere hazırlanmaktan hiç sevgilim olmadı , ama şimdi istiyorum şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor çok üzülüyorum paylaşmak istedim :KK43: ne değişecekki bir anda biriyle olucak 5 aydır hep aynı ve uzun bi süre böyle olucak gibi görünen bi hayatım var birde arrtık herkesin konuştuğu görüştüğü var tek benim yok gibi geliyo :(((((

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum, arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar , öğretmenim yeni atandım çok güzel arkadaşlıklar kurdum atandığım yerde, ama şimdi artık hayatıma biri girsin istiyorum okulda bütün öğretmenler evli veya nişanlı , okulda tanışabileceğim biri yok , 24 yaşındayım artık benim de ileriye dönük düşünebileceğim sevgilim olsun istiyorum , okuldan eve evden okula hiç yeni kimselerle tanışamıyorum , bu duruma o kdr üzülüyorum ki ne zmn aklıma gelse gözlerim doluyo şu zmna kdr ders çalışmaktab bişeylere hazırlanmaktan hiç sevgilim olmadı , ama şimdi istiyorum şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor çok üzülüyorum paylaşmak istedim :KK43:

O kadar gençsin ki.....

Nasip Kısmet. En doğru zaman da, doğru kişi ile olsun inşallah

Merhaba herkese kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum, arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar , öğretmenim yeni atandım çok güzel arkadaşlıklar kurdum atandığım yerde, ama şimdi artık hayatıma biri girsin istiyorum okulda bütün öğretmenler evli veya nişanlı , okulda tanışabileceğim biri yok , 24 yaşındayım artık benim de ileriye dönük düşünebileceğim sevgilim olsun istiyorum , okuldan eve evden okula hiç yeni kimselerle tanışamıyorum , bu duruma o kdr üzülüyorum ki ne zmn aklıma gelse gözlerim doluyo şu zmna kdr ders çalışmaktab bişeylere hazırlanmaktan hiç sevgilim olmadı , ama şimdi istiyorum şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor çok üzülüyorum paylaşmak istedim :KK43:
Merak etmeyin elbette hayatınıza biri giricektir üstelik daha 24 yaşında gencecik bir öğretmensiniz acele etmeyin allah herşeyin en hayırlısı versin.

Merhaba herkese kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum, arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar , öğretmenim yeni atandım çok güzel arkadaşlıklar kurdum atandığım yerde, ama şimdi artık hayatıma biri girsin istiyorum okulda bütün öğretmenler evli veya nişanlı , okulda tanışabileceğim biri yok , 24 yaşındayım artık benim de ileriye dönük düşünebileceğim sevgilim olsun istiyorum , okuldan eve evden okula hiç yeni kimselerle tanışamıyorum , bu duruma o kdr üzülüyorum ki ne zmn aklıma gelse gözlerim doluyo şu zmna kdr ders çalışmaktab bişeylere hazırlanmaktan hiç sevgilim olmadı , ama şimdi istiyorum şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor çok üzülüyorum paylaşmak istedim :(
Ayyy bakanlığın ve yalnızlığın tadını çıkarın derim cooook özleyeceksiniz bu gunlerinizi

Bu ne karamsarlık ve acelecilik?
28 yaşındayım,bekarım,sevgilim bile yok.
Atanamamış bir öğretmenim.
Daha 24 yaşındasın.
Kafanı ille evlilik diye meşgul etme.

Herkesin görüştüğü konuştuğu yok 😊 böyle düşünerek en güzel yaşlarınızı zehir etmeyin kendinize. Ben sizin yaşınıza geri dönseydim yani 12 yıl önceye😊 kesinlikle önceliğimi kendime mesleki ve kültürel gelişimime verirdim. Sizin yaz tatili imkanınız var yurt içi yurt dışı gezmeyi imkanlar dahilinde ihmal etmeyin. Çok şey kazandırıyor insana. Bu yaşınızda olumsuz düşünmeyin.

Back
X