• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım

Kendinizle ilgili alginiz
Kendiniz hakkindaki düşünceleriniz
Sizi ne mutlu ediyor
Tek başiniza hayatta neyi başardiniz ya da başarabilirsiniz.
Kendinize ne kadar deger veriyorsunuz
Kendinizi ne kadar seviyorsunuz
Kendinizi başkasina ihtiyaç duymadan mutlu edebiliyor musunuz.
Hissettiklerinizin sebebi ne
Bir iç yolculuguna çikin.
Bu sorularin cevabini aramanizin size faydali olacagini düşünüyorum.

İlk önce böyle düşünmeyi bırakmalısınız.
Herşeyden önce kendinize değer verin, kendinizi sevin. İlla hayatınızda birileri olmak zorunda değil. Evet yalnızlık kötü, zor ama siz kendinize değer vermediginiz müddetçe hayatınızda birileri olsada hep yalnız hissedeceksiniz kendinizi..

Sevdiklerimi hep kaybettim kimi gitti kimini ben terkettim. Kimsem yok kimseye guvenim de kalmadı daha kotusu. Hem cok yalnızım hem yeni birini hayatıma alamıyorum kimseye güvenemiyorum artık.

Napmam lazım yardım edebilecek olan varmı ?
Sevgiliniz boşanmadı mı ?

Sevdiklerimi hep kaybettim kimi gitti kimini ben terkettim. Kimsem yok kimseye guvenim de kalmadı daha kotusu. Hem cok yalnızım hem yeni birini hayatıma alamıyorum kimseye güvenemiyorum artık.

Kedi sahiplenin. Yalnizliginiza cok iyi gelir arkadas olur size.

Seyyy birini hayatına almak için önce boşanman lazım.

Etrafindanizda evli mutlu insanlari gordugunuzde ozeniyor olabilirsiniz ama yalniz degilsiniz yorumlardan anladigim kadariyla cocuklariniz varmis, cocuklarla ilgilenmek terapi gibi o kadar temiz kalpli ve tatlilar ki insan gercekten pozitif enerjiyle doluyor evet annelik yorucu ama siz bu tarafindan bakin işe ayrica karsiniza duzgun biri cikana kadar dinlenmis olursunuz ,hic olmayacak diye bir durum yok siz sadece kimselere guvenemiyorum seklinde kendinizi sartlandirmayin cunku insanlar gercekten güvenilmez yani guven duymak icin fazladan enerji harcamayin duzgun insan kendini belli eder umutsuz olmayin

Back
X