Çok yalnızım

Eşimin kendi işi bazen öğlen 12-1 de bitiyor bazen 4-5 de dün gece 2 de geldi eve ben mal gibi tek basıma oturdum her zamanki gibi
1 aylık evlisiniz ve şiddet gördünüz, mutsuzluktan alıyorsunuz. Boşanmak zor evet ama böyle bir ömür çok daha zor. İyi düşünün sizi aşan sıkıntılarınızı ailenizle paylaşmaktan çekinmeyin.
Boşanın ya da boşanmayın demek bana düşmez ama eğer aileniz aklı selim insanlarsa bu yöndeki tavsiyeyi en güzel onlardan alırsınız. Yine de şuan ki dırumunuz basit şimarıklık vs. Değil. Çok iyi düşünmeniz gerekiyor.

Şiddet varsa boşanırsın tabi

Git avukata evi de terk et ağlayacağına seni ancak yine kendin kurtarırsın

Kuzenim 96’da evlendiği kocasından 2019’da boşandı tek celsede, şak diye. Adam densiz, bencil, seks sırasında kuzenimi şişme bebek gibi kullanan öküzün önde gideniydi. Boşandı ve şimdi 50 yaşındaki kadın genç kız gibi oldu, geziyor tozuyor yiyip içiyor. Geç değil yani emeğim de emeğim diye ağlamayın bir an evvel kurtulun bu manyaktan.

Ay bu dert mi adamın borcu vardır şımarık çocuk gibisiniz ,z kuşağından mı çok mu aileiçinde pohpohlandınız kızım evlenmesiydin ne sandın o aşk filmlerdeki gibi olacağını mı sandın bunu çoğunluk yaşıyor acayip şımarık buldum sizi
Dilerim kalbin gibi biriyle karşılaşır yada hayatını bu şımarık buldum sizi dediğin gibi olaylarla geçirip şımarık olmamayı öğrenirsin

Ay bu dert mi adamın borcu vardır şımarık çocuk gibisiniz ,z kuşağından mı çok mu aileiçinde pohpohlandınız kızım evlenmesiydin ne sandın o aşk filmlerdeki gibi olacağını mı sandın bunu çoğunluk yaşıyor acayip şımarık buldum sizi

Ya ben ayılamadım bu sabah, ilk okuduğumda “bu adamın bir de borcu çıkar şimdi, keşke evlenmeseydin, ağlayacağına kurtar kendini” dediniz sandım. Ne kadar acımasızca bir yorummuş meğer.

Tüm yazdıklarınızı okudum bu adam çok iyiydi de evlenince böyle oldu demeye getirmissinz siz de böyle olmadığını çok iyi biliyorsunuz değil mi ?bunlar sadece kendinizi kandrmak için soylediğiniz şeyler çünkü kimse bir ayda değişmez hoş ben insanların değiştiğine inanmam zaten. Anlyruz ,görüyoruz, değişir dyp gözü karartıp evleniyoruz .Karşınıza alın konuşun bı iki anlamadı yapılacak şeyin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi . Ayrıca şöyle bir yorum yapmssnz yok dedikodu yaparlar, yok ailemi dusunuyrm bizde boşandık kimse dedikodu falan da yapmadı yapan da kendine baksın önce .
Belkide dediğin gibi gerçekten böyleydi ve ben görmek istemedim konuştum gerçekten çok konuştum konuşunca melek gerçekten bak bazen kendimi sorgular oldum bu adam o adam olamaz diye ama diyorum ya sanırım amacı benim kafayı yemem şiddetten sonra binbir konuşmayla sonra tehditle eve getirdi sarıldı uyudu eee 3 gün önce yaşanılanlar söylenenler nereye gitti sonrasında yine aynı şeyler bişey yapacakken yada konusacakken elli kere düşünüyorum bişey der mi kavga eder miyiz surat asar mı cunku ben gerçekten çok mutlu bi ailede büyüdüm hiç görmedim böyle seyler

Bu bütün gençlere de ders olur iyi olmuş konu açtığın siz evliliği ne sanıyorsunuz? o izlediğiniz aşkkkk dizleri hepsi yalan
Sizin kalbiniz ne kadar kötü tek diyebileceğim bu simdi kalkıp size aşk öyle değil biliyoruz kimse de film sanmadı filan demeyi çok isterdim ama benim anlattıklarımı anlayabilecek kadar güzel bir kalbiniz yok o yüzden istediğini saçma yorumları yapabilirsiniz

Belkide dediğin gibi gerçekten böyleydi ve ben görmek istemedim konuştum gerçekten çok konuştum konuşunca melek gerçekten bak bazen kendimi sorgular oldum bu adam o adam olamaz diye ama diyorum ya sanırım amacı benim kafayı yemem şiddetten sonra binbir konuşmayla sonra tehditle eve getirdi sarıldı uyudu eee 3 gün önce yaşanılanlar söylenenler nereye gitti sonrasında yine aynı şeyler bişey yapacakken yada konusacakken elli kere düşünüyorum bişey der mi kavga eder miyiz surat asar mı cunku ben gerçekten çok mutlu bi ailede büyüdüm hiç görmedim böyle seyler
Yavas yavaş psikolojinle oynamaya başlamış işte .Şimdi sorsan seviyorum der fakat böyle sevgi olmaz .Yuva kolay kurulmuyr ,kimseye de kolay kolay boşan demem boşanmış bir insan olduğum halde fakat kendini düzeltsin .Deli midr nedir siz onunla mi ugrascksnz. Afedersiniz de adam sizi yalnzca seks için kullnyr beraber yemek yok,sohbet yok

Sizin kalbiniz ne kadar kötü tek diyebileceğim bu simdi kalkıp size aşk öyle değil biliyoruz kimse de film sanmadı filan demeyi çok isterdim ama benim anlattıklarımı anlayabilecek kadar güzel bir kalbiniz yok o yüzden istediğini saçma yorumları yapabilirsiniz
Gerçeği söyleyen 9 köyden kovulur anneniz ne dedi bu evliliğe ona rağmen mi evlendiniz ,anne ben aşığııııım evleneceğim mi dediniz yoksa yoksa anneniz mi yok

Yavas yavaş psikolojinle oynamaya başlamış işte .Şimdi sorsan seviyorum der fakat böyle sevgi olmaz .Yuva kolay kurulmuyr ,kimseye de kolay kolay boşan demem boşanmış bir insan olduğum halde fakat kendini düzeltsin .Deli midr nedir siz onunla mi ugrascksnz. Afedersiniz de adam sizi yalnzca seks için kullnyr beraber yemek yok,sohbet yok
Biraz önce eve geldi bişey bırakmaya bana diyor ki neden ağlıyorsun ağlamıyorum dedim ağlamışsın neden ağlıyorsun diyor dedim böyle böyle cevabı ne oldu biliyor musun ben seni sürekli pış pışlayamam kafayı yemişssin sen dedi gitti

Bu bütün gençlere de ders olur iyi olmuş konu açtığın siz evliliği ne sanıyorsunuz? o izlediğiniz aşkkkk dizleri hepsi yalan
Troll müsünüz nesiniz, saçmaladınız iyice. Sizin berbat bir evlilik hayatınız var diye herkesin hayatı öyle olsun istiyorsunuz galiba? Dayak yoksa boşanılmazmış, bütün evlilikler öyleymiş, ama aynı zamanda da boşan 2. kocayı alırsın diyor, beyni yanmış epey.

Bu adamdan bir şekilde kendini sıyırman lazım. İçinde bulunduğun hissiyatı çok iyi anlıyorum. Sevgi aşk böyle bir şey değil emin ol. Zaten ileride sen de bunu göreceksin.
Şu an çok çok zor bunu yapabilmen.
Ben çok üzüldüm. Umarım çok daha fazla üzüleceğin şeyler yaşamadan kendi benliğine sahip çıkmak adına kendin için en doğru müspet kararı bir an önce verirsin.

Güzel kardeşim BOŞAN,bak daha yolun başındasın,çoluk çocuğa karışmadan bitir bu işi.Dedikoduyu hep yaparlar,her zaman yaparlar.Ailene bir güzel anlat yaşadıklarını,onlar çekip alır zaten seni.Üzülme daha fazla,bu heriften sana hayır gelmez.Bir ruh hastası ile berabersin şu anda.
Biraz önce eve geldi bişey bırakmaya bana diyor ki neden ağlıyorsun ağlamıyorum dedim ağlamışsın neden ağlıyorsun diyor dedim böyle böyle cevabı ne oldu biliyor musun ben seni sürekli pış pışlayamam kafayı yemişssin sen dedi gitti

Back
X