Çok yalnızım

Barbunya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
44
0
36
İstanbul
Çevremde kimse kalmadı bahçeşehire yeni taşındık ilk önce arkadaşlarım vardı ve şimdi aram bozuldu onlarla tekim sevgilim var ama oda bi zamana kadar yanımda olabiliyor kız arkadaşlarım gibi değil bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyo 18 yaşındayım ayrıca okulda gitmiyorum akşam lisesine gidiyorum sınavdan sınava off ne yapıcamm ben

bende yalnız sayılırım canım.. bi arkadasım vardı bana yalanlar söyleyince gitmedim bi daha evine falan.. emin ol çevrende düzenbaz kıskanç hilekar insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi bunu anladım ben :31:

aynen benimde öyle valla ya dogruları söyledim ben suçlu oldum :( hiç sosyaş değilim hep evdeyim arada sevgilimle görüşüyorum işte okadar

sayılı insan olsun zaten herkesine tarafında güveneceğin 4 5 arkadaşın dostu kavramını kazanmış kişiler olsun diğerleri olmasa da olur yani ama dediğim gibi 4 5 o arkadaşta yoksa bence senin tercihindir yani belki de mutlusundur değilsen de arkadaş çevrene birkaç kişiyi ekleyerek güveneceğin yönde bu durumu ortadan kaldırabilirsin bence

işte yeni taşındığımız için buraya kimse yok çevremde o konuşmadığım arkadaşlarımda kimseyle konuşturtmuyolar yani benim yalnız kalmamı istiyolar ve başarıyolarda ve sevgilimde bu konuda bana yardımcı olmuyor offffffffffffff

evde oturmakla arkadaş bulunmaz tabiki.

kurslara gidebilirsin, hatta işe gir, part time vs..

her şey senin elinde...

evde oturmakla arkadaş bulunmaz tabiki.

kurslara gidebilirsin, hatta işe gir, part time vs..

her şey senin elinde...

arkadaşın fikirlerine katılıyorum hobin mutlaka vardır onlara yönelik kursa gidebilirsin bence de yapabileceğin en güzel durum.

Back
X