kesınlıkle katılıyorum yanı.milletın sewgılısı,eşi dogum gununu bıle unutuyor onalar naapsın.burcun ne merak ettım ayrıca yasının 25 oduguna bende ınanmıyorum klasık ergen bunalımları bunlar
25 yasında değilsin demedım kac yasındasın bılemem ben sadece 25 gıbı davranmadıgını dusunuyorum.ortada bır hakta yok helal etmeyecek bır durumda.neyse..ne diyosun sen ya klasik ergen falan
iftira atıyorsun yaşım 25 ergen değilim
sana hakkımı helal etmiyorum..tanımadığın biri için bu kadar kesin konuşamazsın
25 yasında değilsin demedım kac yasındasın bılemem ben sadece 25 gıbı davranmadıgını dusunuyorum.ortada bır hakta yok helal etmeyecek bır durumda.neyse..
hııııııı ergenim benklasik ergen bunalımı falan diyorsun sen beni tanıyormusun hayatta neler yaşadığımı biliyormusun? evet beni alaya alan kimseye hakkımı helal etmiyorum.
bi ergen varsa kendini kanıtlamak uğruna millete yok 25 değilsin falan diye tanımadan suçlamada bulunan sensin
hııııııı ergenim ben
… ilşkimizi artık yürütemiyorum
...sorunlarımı yansıtıyorum
…az önce kava ettik çok saçma bişi içn
…neden bilmiom hastamıyım neyim
- sevgilimde patladı yeter be derdin ne lan dayanamıyorum artık böyle hayat mı olur ne illet bi kızsın sen dedi
- o da bende can bile kalmadı saçma sapan şeyler için kendi kenidni mi yiyosun ne istiyosan yap dedi
…ya neden böye yapıyorum ben bilmiyorum
…yapıp yapıp saçma sapan şeyler yaşıyorum..
...artık ilşkimiz sağlıklı değil hepte benim yüzümden
...bidaha yapma arkadaşımız bile değil dedim
...tamam dedi ama ben susmadım
- o da ne b.k yersen ye dedi..
…ama neden bilmiyorum konuşmaya devam ettim
- o da neden böyle yapıyosun çok bunaltıyosun kalbim sızlıyo dedi..
- sen beni bunaltıp bunaltıp bi gün öldürcen rahat etcen bu olcak dedi
- çok uzattım sonra o ne b.k yersen ye dedi
…konuşmaya devam ettim..hastamıyım ben..artık böyle düşünüyorum..
...durduk yere ne hale geldik
sevgilimle sorunlarımız vardı barışmıştık..bugün 2.yıl dönümümüzdü..unuttu..
- çok özür dilerim dedi.. beni eğlendirmeye çalıştı..
... ama çok mutsuzum
... çok yalnız hissediyorum kendimiartık sevmiyor demekki eskisi gibi..eskiden ay dönümlerini bile ktlardı
... sadece ağlıyorum
Önceki bir kaç konudan özet
Bu yaşadığın şeylerin hepsinin sorumlusunun sen olduğunun farkındasın...
Senin asıl sorunun sorunsuzluk. Böyle devam edersen Allah öyle bir dert verir ki sana (Allah korusun) bütün bunları düşünecek 1 saniye vaktin bile kalmaz.
Biraz etrafındaki insanların ne dertlerle uğraştığına bi bakta haline şükret önce...
Benim eşimin malesef tedavisi mümkün olmayan bir rahatsızlığı var ve yavaş yavaş ilerliyor. Hiç bir ameliyat ilaç tedavi YOK YOK YOK. Dr yapacak bir şey yok diyor. Yerimde olsan ne yapardın merak ediyorum ?
Sen dert ve çaresizlik nedir biliyormusun ? Bildiğini hiç sanmıyorum ...
Biyolojik yaşın 25 olabilir ama piskolojik yaşın 15i geçmez...
Hemen hemen aynı yaştayız ama senin yaptıkların şımarıklıktan öte bir şey değil...
Bu durumdan kendi çabanla kurtulamıyorsanda acilen psikolojik yardım alman gerek yoksa sevgilini kaybedeceksin ...
sen neler yaşayarak geldim bugüne biliyormusun? liseye başladığımda babam hastaydı elinde ilaç poşetiyle intihara kalkıştı..olmayan şeyleri gördüğünü söylerdi..benim çocuklarım değilsiniz derdi..bi kere biiz odada değil salonda yatırttı ve ben o gece bizi öldürcek dedim ve korkmadım..şımarılıklık yapacak 1dk olmadı hayatımda beni tanımdan suçlayacı yorum yapan kimseye hakkımı helal etmiyorum
Allah eşinize sağlık versin ama hastalık ne kadar kötüdür bende iyi bilirim
15i geçmez benim yaşım madum psikolojj yaşım farklı koşulları kıyaslayarak buna karar veren senin yaşın 7yi geçmez arkadaşım
buraya konu açan insanları küçümsemeyi marifet sanıyor sizin gibi ergenler
dert görmemişm ben gece yarısı evde beni çağıırıyorlar gitmem lazım diye bağıran bi baban oldu mu hiç?
bu kadar emin konuşmalara bak görende 25 yılımı senle geçirdim zanneder
Çok büyük geçmiş olsun hem senin babana hem de az önce yorum yazan gulay07'nin eşine.
Allahım tüm hastaların şifasını versin inşallah.
Peki..
asu_de babacığının bu hastalığı,sizin acı tecrübeleriniz sana hiç bir şey katmadı mı bu hayatta?
Boş işlere üzülmemeyi,hayatta asıl önemli konunun sağlık ve huzur olduğunu vs.
Hatırlıyorum ben ilişkiniz laçkalaşmış bitirin dediğimde bana da kızmıştın.
Sana huzur vermeyen,sürekli sorun aradığın ilişkiyi itekleme çabası ne?
Seviyorum deme hayatta inanmam,insan sevdiğiyle ve sevildiğiyle mutlu olur.
Ya sen çocuğu sevmiyorsun ya da çocuk seni sevmiyor peki neden uzatıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?