- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
olsun fark etmez önemli olan dertleşebilmek, akıl alıp verebilmek :)Sagol cnm sende.bilmem belki bendn buyksundur bilmiyorm.ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun fark etmez önemli olan dertleşebilmek, akıl alıp verebilmek :)Sagol cnm sende.bilmem belki bendn buyksundur bilmiyorm.ama
evet gerçekten haketti artık ya aman tadımız kaçmasın diye diye kaçırdı bütün tadımı tuzumu aferin ona![]()
valla bende hiç kaybetmem dediğim kişiyi çıkardım hayatımdan şimdi ise yavaş yavaş fazlalıkları atıorum ondan sonra öle kimsecikler de koymuor zaten alıştım herhaldeyakın zamanlarda dostum kardeşim dediğim 2 insanı hayatımdan çıkardım. insanın ailesinden baska yada kendinden başka dostu yok bunu anladım. çok takılma bence Allah de yeter. ayrıca çocuğun da varmış evlisin sanırım ben de o da yok :)
kesinlikle canımvalla o bile yeter canım ya![]()
kursları araştırmam gerek vardır muhakkakBak hala uzgunsun ama gecmisi unut. Gelecege odaklan sadece kocana degil. Bundan sonra ne yapacaksin ona bak.
Kesinlikle tek basina bir seyler de yapmaya calis. Esin sana destek olsun. Profilinden baktim Ankara'dasin. Orada belediyenin duzenledigi kurslar yok mu. Beceremesen , tek basina yapsan bile biraz nefes alirsin.
Havalar isindi, kizinla parkta dolas. Cimlere yalin ayak bas . Negatif elektirigini ceker. Gerci orada park var mi yok mu bilmiyorum.
Hem birileriyle de tanisirsin belki. KK'de de Ankaradan katilan cok uye var. Onlarla bir haftasonu bulus. Kahve icmeye gidin.
Tek bilmen gereken yalnizsin ama ayni zamanda yalniz degilsin.
Benimde yok ne olmuş?
İnsanlar güvenip boşa kırılacağıma ,yanlız kalıp derdimi tek kişiye anlatmak tercihim
@Margarikotin yeter bana bak burada tanıştım mis gibi dertleşiyorum bu platform bunun için var sadece dert için değil gülüyoruz ,konuşuyoruz...
kesinlikle canımtakıl buralara buralar çok iyi edio kişiyi
![]()
kursları araştırmam gerek vardır muhakkak
ama dediğini yapacağım kendime ve kızıma daha çok vakit ayıracağım
birlikte vakit geçirebilirim
böyle etkinlik düzenleyenler var mı kk'da?
Aynen bnmde akla cok ihtiyacim oluyo.cunku ben herseyi pat diye soyleyen bi insanm bu yuzden cok hata yaptigim oluyor.aslinda buraya yazicam cok derdim var ama yazarken o anlari yasiyo gibi oluyormolsun fark etmez önemli olan dertleşebilmek, akıl alıp verebilmek :)
Sıkıldıkça derdiniz oldukça gelin rehinleyin beni valla seviyorum muhabbeti ben atın özel mesaj iki lak lak edelimben de buralardayım artık
ohhhhh iyiki varsınız yaa
şimdiden daha iyi hissediyorum
işte bu yaaa kadın dayanışması budur himmet ağabyben de buralardayım artık
ohhhhh iyiki varsınız yaa
şimdiden daha iyi hissediyorum
Birçok sorun varmış anlattığınız kadariyla ama inanın bu hayata bir kez geliyorsunuz,günün,saatin hatta dakikanın bile önemini bilip ona göre yaşamak gerek.bir tane değil ki hangisini anlatayım
kızımın işitme engelli olması
maddi sıkıntılar
eşimle sonu gelmeyen kavgalarımız
onun siniri
onun hiç bir dediğimi dikkate almaması
bunların yanısıra günün getirdiği sıkıntılar; işyerindeki sıkıntılar, kızımın beslenmesi vs vs....
ama bunları yaşadığım anda bir arkadaşıma telefon açıp dertleşebilmeyi çok isterdim
o anda içimdeki sıkıntının dağılıvermesini
ama yok işte hepsi içimde dağ oldu resmen
Ama sanal işte gerçek hayattaki gibi olmuyo kiBenimde yok ne olmuş?
İnsanlar güvenip boşa kırılacağıma ,yanlız kalıp derdimi tek kişiye anlatmak tercihim
@Margarikotin yeter bana bak burada tanıştım mis gibi dertleşiyorum bu platform bunun için var sadece dert için değil gülüyoruz ,konuşuyoruz...
teşekkür ederim hemen inceleyeceğimBildigim iki yer var. Orada yazabilirsin. Umarim mutlu olursun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bulusma-haberleri-aktiviteler.290/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/hemserim-memleket-nire.60/
Gerçek hayattan daha iyi geliyor bana kendi fikrim tabi ki sanalda tanışmak demek gerçekte görüşmemek değil ki açık ve net söyliyim sanalda tanıştığım arkadaşlarla gerçekte görüştüğüm oldu ve çok harika insanlardı (herkes öyle olacak değil tabi)Ama sanal işte gerçek hayattaki gibi olmuyo ki
demek hala etkisi ilk günki gibi devam ediyorAynen bnmde akla cok ihtiyacim oluyo.cunku ben herseyi pat diye soyleyen bi insanm bu yuzden cok hata yaptigim oluyor.aslinda buraya yazicam cok derdim var ama yazarken o anlari yasiyo gibi oluyorm
teşekkür ederim hemen inceleyeceğim![]()
haklısınız en başta kızım için iyi olmalıyımBirçok sorun varmış anlattığınız kadariyla ama inanın bu hayata bir kez geliyorsunuz,günün,saatin hatta dakikanın bile önemini bilip ona göre yaşamak gerek.
Sizden bir tane daha yok,çok değerlisiniz,dolayısıyla kendinizi bu kadar yıpratmayın/yıpratmamaya çalışın derim.
Birde birebir aynı olmasada,muhakkak hepimizin hayatinda bizi aşağı çekip,mutsuz eden sorunlar var ama önemli olan en diptede olsak,yukarı çıkmayı bilmek,mücadele etmek.
Bakın miniğinizin en büyük dayanağı,destekçisi sizsiniz,siz olacaksınız bundan sonrada,lütfen bu denli umutsuzluğa kapılmayın. Siz iyi olun ki yavrunuzda mutlu,iyi olsun.
Kimseye anlatamiyorsanız buraya yazıp deşarj olun,muhakkak dertleşilir,çözüm aranır,bulunur, akıl akıldan üstündür demişler.
Kolaylıklar dilerim
Kıyamam ya. Ne kadar özluyordur. Yerinizde olsam,kızim için o anda olsa herşeyi kenara koyar,ona yoğunlasırdim. Eminim sizede iyi gelir bunu yapmak. Yapamam,yetemem diye düşünüp şartlandırmayın kendinizi,bir adım atsanız ikinizede iyi gelir.haklısınız en başta kızım için iyi olmalıyım
yavrum her akşam eve gidiyorum gözümün içine bakıyor ki onunla ilgileneyim eğleneyim onunla oyun oynayalım diye
ama bu psikolojide yetersiz kalıyorum ona
daha sık buralarda olacağım artık
iyi geldi yazışmak