- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
sacmalamayın kızlar zaten aramızda bişey olacak olsa ailem beni red eder. imkansız böyle bişey ondan öyle bi ışıkk görsem hemen tepkımı koyarım..
daha öncede konu acmıstım iş arkadasım evli ve ondan resmen hoslanıyorum dıe.. uzaklasmak ıcın elımden gelenı yapyorum ama sürekli yanıma gelip muhabbet edıyo yemekhanede hep karsıma oturuyo boş degılsede yanıma oturuyo. ayakta dıkıldıgımızı görsün hep gelıp benım yan tarafımda gecıo hatta ben baskaları ıle konusurken metrelerce uzaktan söylediklerimi duyup dönüp fikrini söylüyo gülümsüyo felan :/ acaba ondan hoşlandıgımı mı anladı yoksa ben hoşlanıyorum dıe bunlardan etkilenıyormuyum bu beynımı kemıren boş duşuncelerden kımse anlamadan kurtulmam lazım
sana katılıyorum
yahu acaba bizim kocalarımızdan da hoşlanan yada aşık birileri var mı
göndermesek mi adamları işe
napsak bilemedim ben şimdi :44:
az sonra yazacaklarım sebebiyle saldırılara maruz kalabilirim ama yazacağım
malesef hemcinslerimizin bazıları erkeğin evli olmasını ciddi bir engel olarak görmüyor( konu sahibini tenzih ediyorum,onunla alakalı değil bu söylediklerim) hatta hastalıklı bir psikoloji ile alyanslı erkek çekici geliyor bazılarına, evli ama kendimi ona beğendirdim, benimle ilgilenmesini sağladım diye mutlu oluyor böyleleri,bir çeşit ego tatmini galiba... hihaytttt bu adam benim olacak,başım göğe erecek vb.....
diğer taraftan sizinle ilgilenen bir erkek, evli olduğunuzu öğrendiğinde "şerefsiz" değil ise, 180 derece değişiyor,tamamen kesiyor muhabbeti... az biraz şerefli ise de kendini çekip kadının tepkilerini ölçmeye başlıyor...
valhasıl empati yeteneği konusunda erkekler bizden bir adım önde sanırım... kendisine yapılmasını istemeyeceği şeyden uzak durabiliyor....
az sonra yazacaklarım sebebiyle saldırılara maruz kalabilirim ama yazacağım
malesef hemcinslerimizin bazıları erkeğin evli olmasını ciddi bir engel olarak görmüyor( konu sahibini tenzih ediyorum,onunla alakalı değil bu söylediklerim) hatta hastalıklı bir psikoloji ile alyanslı erkek çekici geliyor bazılarına, evli ama kendimi ona beğendirdim, benimle ilgilenmesini sağladım diye mutlu oluyor böyleleri,bir çeşit ego tatmini galiba... hihaytttt bu adam benim olacak,başım göğe erecek vb.....
diğer taraftan sizinle ilgilenen bir erkek, evli olduğunuzu öğrendiğinde "şerefsiz" değil ise, 180 derece değişiyor,tamamen kesiyor muhabbeti... az biraz şerefli ise de kendini çekip kadının tepkilerini ölçmeye başlıyor...
valhasıl empati yeteneği konusunda erkekler bizden bir adım önde sanırım... kendisine yapılmasını istemeyeceği şeyden uzak durabiliyor....
bu forumu okuya okuya öğrendiğim şu ki
ister kızalım ister darılalım ama biz kadınların birbirine yaptığını erkekler bize yapmıyor
kadın çekememezliği çok kötü bişi ...
evli bir kadına yan gözle bakan erkek sayısı 1 ise
evli bir adam yan gözle bakan kadın sayısı 10
gerçek bu ....
benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyokendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?