- 22 Mart 2013
- 346
- 45
- 68
Dünden beri yazılıyor, sen de hissettiklerinin(!) yanlış olduğunun farkındasın ama bugün yeni bir konu acıp "bana bakıyor, gülümsüyor, hayırdır inşallah" diyorsun.
Flört mü ediyorsunuz?
Vallahi oluyor........benim de bir arkadasim evli birine asik, isyerindeki birine ama imkansiz oldugunu biliyor. Seviyor, aci cekiyor cunku adamin hayatinda ona kesinlikle yer yok, bunu kendi de biliyor. Yine de seviyor ne yapsin, ben de ayni isyerinde mumkunse baska bir bolume gec gozden uzak olan gonulden de olur dedim. Belki size de care olur, gormeyince unutursunuz? Bizim kiz da surekli dib dibe calisinca asik olmus iste, yapacak bir sey yok....onemli olan iradeli olup bu dusuncelerden uzaklasabilmek derim.
cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?