zaten sorun herşeyin farkında olmam yani temizlik için teşekkür edemiyorum çünkü onunda sorumluluğu ama takdir ediyormuyum evet çünkü kesinlikle aile yapısı buna hiç müsait bir aile yapısı değil hatta kayinvalidem defalarca dedi oğlum iş yapmasın kızım ben gelir sana yardım ederim diye. Eşimde söyler ben çok özenirim aslında oturan erkeklere diye

o zaman öyle bir kadın alacaktın derim . evlilik çok zor arkadaşları ile buluşması ayrılık için yeterli mi göreceli . Kızlarla her haftasonu görüşmeyi düşünmüyorum ama benimde bir sosyal çevrem olmalı ne bilim kız kıza bir yerlere gitmeyeli uzun yıllar oldu,
uzun zaman oldu kız kıza alışveriş yapmayalı
Biz alışveriş e birlikte çıkarız gezersek birlikte gezeriz. Ama aynı zamanda o arkadaşları ile de gezer mesela bu yaz arkadaslari ile günü birlik kaç kez denize gitti bende gitsem asla ses etmez yani neden birlikte plan yapmadın madem denize gitmek istiyordun demez. Ama ben içten içe o arkadaşları ile denize gitti diye kıskandım kıskanma sebebim denize gitmesi değil bizimle ilgili plan yapmaması. Hata bende ama benimde onun gibi olmam lazım canım gezmek istiyorsa gezmeliyim denize gitmek istiyorsa gitmeliyim tek problem bunu yapacak sosyal cevremin olmaması.