Çok yanlızım 😔

Bulursun.
Eşinin arkadaslarinin esleri varsa belki tanışılabilir.
Fotoğraf, müzik kursları.
Bir sanat merkezinin faaliyetlerine düzenli katılım sağlanırsa gide gele kafa dengi birilerine rastlanabilir belki.
Dernek lokal iyi fikir.
Başarılar
Umduğunuz gibi, seveceginiz tarz insanlar çıksın umarim karşınıza.
Eşimin arkadaşının eşleri çok uzakta oturuyorlar biri zaten hamile doğum yaptı yapacak . Diğer arkadaşı evli değil kız arkadaşı çok tatlı bir kız ama sağolsun çocuk kızı hiç bırakmıyor hep birlikteler 🤣 keşke bizimki de öyle olsa

zaten sorun herşeyin farkında olmam yani temizlik için teşekkür edemiyorum çünkü onunda sorumluluğu ama takdir ediyormuyum evet çünkü kesinlikle aile yapısı buna hiç müsait bir aile yapısı değil hatta kayinvalidem defalarca dedi oğlum iş yapmasın kızım ben gelir sana yardım ederim diye. Eşimde söyler ben çok özenirim aslında oturan erkeklere diye 🤣🤣 o zaman öyle bir kadın alacaktın derim . evlilik çok zor arkadaşları ile buluşması ayrılık için yeterli mi göreceli . Kızlarla her haftasonu görüşmeyi düşünmüyorum ama benimde bir sosyal çevrem olmalı ne bilim kız kıza bir yerlere gitmeyeli uzun yıllar oldu,
uzun zaman oldu kız kıza alışveriş yapmayalı
Biz alışveriş e birlikte çıkarız gezersek birlikte gezeriz. Ama aynı zamanda o arkadaşları ile de gezer mesela bu yaz arkadaslari ile günü birlik kaç kez denize gitti bende gitsem asla ses etmez yani neden birlikte plan yapmadın madem denize gitmek istiyordun demez. Ama ben içten içe o arkadaşları ile denize gitti diye kıskandım kıskanma sebebim denize gitmesi değil bizimle ilgili plan yapmaması. Hata bende ama benimde onun gibi olmam lazım canım gezmek istiyorsa gezmeliyim denize gitmek istiyorsa gitmeliyim tek problem bunu yapacak sosyal cevremin olmaması.
Yani ne diyeyim :D herşeyin farkındasın kıaz.
Denize arkadaşıyla gidiyor , gezmeye arkadaşıyla gidiyor o zaman neden evlisiniz ?
Benim eşim doğulu ve doğu erkeğine ev işi falan cidden ters :D ama her işi yapıyor. Şimdi artık pes etti bana haftada 2 gün yardımcı ayarladı. Acıma abi ben erkeğe.
Portakal sen bence bir sorgulamaya gir. Bu arkadaşsızlık değil çünkü başka bir şey.

Yani ne diyeyim :KK70: herşeyin farkındasın kıaz.
Denize arkadaşıyla gidiyor , gezmeye arkadaşıyla gidiyor o zaman neden evlisiniz ?
Benim eşim doğulu ve doğu erkeğine ev işi falan cidden ters :KK70: ama her işi yapıyor. Şimdi artık pes etti bana haftada 2 gün yardımcı ayarladı. Acıma abi ben erkeğe.
Portakal sen bence bir sorgulamaya gir. Bu arkadaşsızlık değil çünkü başka bir şey.
Ahah ona kalsa temizliği küçük gorumceme yaptıracak veririm 100 lira diyor. Bazen diyorum biz neden evliyiz diyorum ona da diyorum bu sefer kendimi yetemiyor hissediyorum diyor ay vallahi beni delirtti bende seni delirtcem. Bakalım zaman neyi gösterecek

Çalışma saatleriniz nasıl ?
Hergün mü gece ?
İş arkadaşınız olsa bile o iş arkadaşı olacak yani iş arkadaşları nadiren çok iyi arkadaş olabiliyor samimi vs
Konu komşu da bir yere kadar çünkü insanlar hafta içi çalıştığı için hafta sonunu ailesiyle geçirmek istiyor haliyle
Gündüz boş vaktiniz varsa o avantaj sizin için kursa yazılabilirsiniz mesela belediyenin hobi kuraları oluyor oraya da gelenler hep kadınlar oralardan bir sürü arkadaş edinebilirsiniz ya da forum siteleri.

Yüzmeyi seviyorum aslında ama oraya gittiğimde şansıma hep teyzeler ile aynı saate düşmüşüm 🤣 aslında kpss e çalışmam da lazım ama dershane alayı bana hiç mantıklı gelmiyor sosyalleşmek için de dershaneye o kadar para da verilmez. Aklıma başka bişey de gelmiyor 30 yaşında bir insan ne kursuna gider ki acaba 🤔🤔
Seramik resim

Ahah ona kalsa temizliği küçük gorumceme yaptıracak veririm 100 lira diyor. Bazen diyorum biz neden evliyiz diyorum ona da diyorum bu sefer kendimi yetemiyor hissediyorum diyor ay vallahi beni delirtti bende seni delirtcem. Bakalım zaman neyi gösterecek
O delirmez merak etme :D full ajitasyon erkekler. Kocamı küçük emrah diye kaydettim tele hdjshs

O zaman duvarı kemiririz 🤣 fatura ve kira bende krediler onda kalan paradan harçlık alır bende öyle yaparım gerisi mutfak ev gideri üç beş kalırsa kıyıya daha kalmadı ama kalırsa işte aslında ona hak veriyorum sürekli eşinle vakit geciremezsin h.ici çok yorgun gelip uyut dışarı çıkmaz defalarca dedim h.ici arkadaşlarınla buluş diye ama yorgunum diyor asıl sorun bende benim çevrem yok böyle bir şansım da yok anca arkadaşların dediği gibi bir kursa yazilmam lazım ya da işi degistirecem artık
sorun sizde değil eşinizde evet arkadaşınızın olmaması dışarı çıkamamanız kötü ama zaten insanlar eşleriyle hafta sonu plan yaparlar. eşiniz sizin h sonu evde olmanızı umursamıyor her hafta arkadaşla plan yapılmaz evliyken ayda 1 olur 2 olur eş evde otursun o gezsin çok saçma

sorun sizde değil eşinizde evet arkadaşınızın olmaması dışarı çıkamamanız kötü ama zaten insanlar eşleriyle hafta sonu plan yaparlar. eşiniz sizin h sonu evde olmanızı umursamıyor her hafta arkadaşla plan yapılmaz evliyken ayda 1 olur 2 olur eş evde otursun o gezsin çok saçma
Böyle düşününce yurumeyecemiş gibi geliyor her hafta sonu çıkmasa da bı hafta çıkmasa ikinci hafta kesin çıkıyor çok uzun süre kalmıyor belki ama ona anlatamıyorum eğer bana karşı sorumlulukların olduğu için değil benimle vakit geçirmek istediğin için eve gel biseyler yapmaya isteğin olsun diyorum tamm hayatım sen plan yap ben uyarım diyor. Böyle söyleyince bana hiç samimi gelmiyor ama yapısı böyle belki ama ben çok sıkıldım artık

Neye yetemiyor hissediyor?
İki dışarı çıkcan kadinla neyine yetemiyor, yatlar katlar istemiyoz, bi yürüyüş, sinema, kafe nedir yani...
Kimi adamlar, kadını arkadas olarak görmediği icin onunla gezme eglenme planı yapmiyor olabilir mi 🙄🤔 birden bu cok tuhaf fikir aklima geldi. Şaapsin yeter gibi mi düşünüyorlar acaba.

Böyle düşününce yurumeyecemiş gibi geliyor her hafta sonu çıkmasa da bı hafta çıkmasa ikinci hafta kesin çıkıyor çok uzun süre kalmıyor belki ama ona anlatamıyorum eğer bana karşı sorumlulukların olduğu için değil benimle vakit geçirmek istediğin için eve gel biseyler yapmaya isteğin olsun diyorum tamm hayatım sen plan yap ben uyarım diyor. Böyle söyleyince bana hiç samimi gelmiyor ama yapısı böyle belki ama ben çok sıkıldım artık
Yapmiyor musun plan? Uymuyor mu dediği gibi?

Benimki onu bile demiyo çoğu zaman.
Bildigin 'ot'uz.

Çok samimi olarak soruyorum..neden kayınvalideniz ile aynı mahallede oturuyorsunuz?

Yapmiyor musun plan? Uymuyor mu dediği gibi?

Benimki onu bile demiyo çoğu zaman.
Bildigin 'ot'uz.
Ya plan yaparsam uyar ama mesela özel değilim onun için yani ben öyle hissediyorum. Ben nöbet şeklinde çalışıyorum her akşam hastanedeyim sadece gündüz evdeyim o zaman da zaten kimse olmadığı için ev temizliği uyumak ile geçiyor vaktim diyelim ki gece nobetim iptal oldu baki servisinde hasta yok gelme portakal diyorlar gitmiyorum nöbete bu sefer diyorum ki dur bu akşam güzel bı.yemek yapim farklılık olsun film falan izleyelim mısır patlatirim vs. Gibi kendim hayal kuruyorum bı bakıyorum hooop adamın o akşam işi çıkmış arıyorum nerdesin amcam geldi emmim döndü ama ben bu akşam hastaneye gitmeyecem diyorum tamm yemeğe gelirim diyor ama gelene kadar geç oluyor. Hani ben istiyorum ki topuklarini gotune vura vura eve koşsun AA evdemisin bu gün desin mutlu olsun ama yok yani sanki onun için bişey fark etmiyor özel değilim derken bunu kastediyorum yaptığı planı benim için bozmaz e benimde ondan başka kimsem olmadığı için bütün planlarımı onun üstüne kurarak yapıyorum ama eğer onun planı varsa o planı kolay kolay asla bozmaz belki 5 saat kalmaz 1 saat gider kalır ama muhakkak gider ben olsam o plan yapsa kime söz vermiş bile olsam arayıp çok zorda kalmayacaksa planımı iptal ederim ben mi fazla vericiyim o mu fazla umursamaz anlamadım 😔

Çok samimi olarak soruyorum..neden kayınvalideniz ile aynı mahallede oturuyorsunuz?
Aslında kira olarak oturduğumuz ev çok uygun bahçeli bir ev ve kedim için çok güzel tabi bu bu evin artıları tabi ilk nedenlerden biri ben eşimle sevgiliyken ev sahibi oğlunu getirecek diye bana evden çıkmamı söyledi kışın birden ev bulmam tasinmam çok sıkıntılı oldu eşim de o zaman bu evi buldu çok istemiyordu aynı mahallede olmamızı dedikodu olur diye ama kayinpederim o zaman ısrarcı olunca biz kıza sahip çıkarız falan dedi Allah razı olsun çokta yardımı dokundu ev de bulamayınca bu eve taşındım sonra evlendikten sonrada eşim kaldığım eve geldi. Evlendikten sonra taşınmama sebeplerimden biri benim evim eşimin iş yerine yakın servis problemi yok tabi evlilik bekar hayatı gibi olmaz her akşam yenek lazım yeri gelir yorgun olurum bişey olur kaynanama gider yeriz diye düşündük Allah var kayinvalidem annem gibidir Maşallah diyeyim herhalde eşime sabrım biraz kaynanamlar yüzünden yani işin özü bu ev bize bir çok açıdan mantıklı geldi tabi eksileri yok mu var ama görmediğim daha ne eksileri var onu bilemem

Aslında kira olarak oturduğumuz ev çok uygun bahçeli bir ev ve kedim için çok güzel tabi bu bu evin artıları tabi ilk nedenlerden biri ben eşimle sevgiliyken ev sahibi oğlunu getirecek diye bana evden çıkmamı söyledi kışın birden ev bulmam tasinmam çok sıkıntılı oldu eşim de o zaman bu evi buldu çok istemiyordu aynı mahallede olmamızı dedikodu olur diye ama kayinpederim o zaman ısrarcı olunca biz kıza sahip çıkarız falan dedi Allah razı olsun çokta yardımı dokundu ev de bulamayınca bu eve taşındım sonra evlendikten sonrada eşim kaldığım eve geldi. Evlendikten sonra taşınmama sebeplerimden biri benim evim eşimin iş yerine yakın servis problemi yok tabi evlilik bekar hayatı gibi olmaz her akşam yenek lazım yeri gelir yorgun olurum bişey olur kaynanama gider yeriz diye düşündük Allah var kayinvalidem annem gibidir Maşallah diyeyim herhalde eşime sabrım biraz kaynanamlar yüzünden yani işin özü bu ev bize bir çok açıdan mantıklı geldi tabi eksileri yok mu var ama görmediğim daha ne eksileri var onu bilemem
Şöyle evlenirken insanlar karşılıklı fedakarlıklar yaparlar ve "yeni bir yola girerler".Sizin bahsettiğiniz düzenekte eşinizin hayatında hiçbirşey değişmemiş.Sizin yokluğunuzu farkedeceği/hissedeceği /özlem yaşayacağı hiçbir değişiklik yok. Siz olmazsanız arkadaşları.. kendi büyük ailesi ile her dakikası dolu bir insan.. Bu yüzden yalnızlık çeken sadece sizsiniz diye düşünüyorum.

Evet doğa yürüyüşü yapan kulüpler olabilir ama onları internetten bulabilir miyim
Doğa yürüyüşü yapan klupleri genelde facebook tan bulabilirsiniz orada haftasonu nereye gideceklerinin planlarını da paylaşırlar iletişim numarası da verirler arar sorarsınız size de uyarsa güzel bir hobi bence. trekking klubu diye kendi şehrinizde arama yapın çıkanları inceleyin. hiç yapmadıysanız başlangıçta dağcılık klupleriyle yürümeyin sosyalleşeceğim diye canınız çıkıp nefret ettiğinizle kalırsınız :))

Dil kurslarına yazılabilirsiniz. Dans kursları olabilir. Ben koronada karantina zamanında online dil kursuna katılmıştım. O kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki anlatamam. Whatsapp grubumuz var. Yüz yüze de görüştük. Çok çok güzel bir deneyim oldu benim için. Sosyalleşmeme de yardımcı oldu ki benim de çevremde çok arkadaşım yoktur. Biraz çekingenim. Şimdiki kurslar artık online da olmuyordur yüz yüze daha iyi olur hem.

Sporla ilgili biseyler yapın. İster plates, ister fitness. Hem zaman geçirirsiniz, hem fit kalırsınız. Arkadaş bulunabilir mi bilmem çünkü herkes spor yaptığı ve nefes nefese olduğu için pek sohbet ortamı değil

Kizlar öncelikle konunun özeti ben çok yanlızım.
Hafta içi geceleri çalışıyorum. Hafta sonuda boş. Ama çalıştığım birimde tek nöbet tuttuğum için hiç arkadaşım yok gece çalışmakta ayrı bir olay zaten. Tabi iş böyle olunca h.ici eşimle görüşemeyince h.sonu bütün herşeyini bana versin istiyorum ama birinden ne kadar bişey istersen o kadar g.tü kalkar ya, herhalde eşim de öyle yoksa adamın kendisi demesi lazım yavrum h. İçi görüşemiyoruz h.sonu birlikte geçirelim diye zaten o konuda da çok muzdaribim ama onu daha sonra farklı bir başlıkta açarım. Neyse konu çok dağılmasın benim hiç kız arkadaşım yok oturup konuşacağım gezip tozacağım. Ne bilim kız kardeş diyeceğim kimse yok.
Oturduğum yer kaynanamlarin mahallesi evi burda tuttuk diyeceksiniz komşu falan yok mu üst komşumuzun kızı var çok konuşmaz. Kaç defa kahveye falan çağırdım.
Onun dışında mahalledeki kız görümcemin çevresinden biliyorum kim düğünde ne takmış kim kaç gram altın istemiş kim kocasına kaçıncı yüzüğü aldırmış çeyizi nasılmış daral geliyor bana varsa yoksa koca koca koca çeyiz düğün takı yani hayata bakış açılarımız aynı değil. Gerçi bazen onlara bakıyorum helal olsun eşlerine her istediklerini aldiriyorlar acaba onlardan bu işi mi öğrensem diyorum sonra bakıyorum ki bazen dert yandığı evliliğini başkasının yanında güllük gülistanlıkmış gibi anlatıyorlar. Yok diyorum aman benim aklım bana yetsin. Bu arada ben evlenmeden önce benim hep erkek arkadaşlarım vardı bı kaç tanesi ile hala görüşürüm hala oturup dert anlatabilirim ama haftada iki üç kezde görüşemem yani etik olmaz eşim yapsa çok kıskanırdım gerçi ben onun şu an yaptığı gibide yapmazdm ama neyse özümüz şu , sosyellesmem lazım. Öyle yuzmeyle sporla sosyalleşmiyorum ben birileri ile gitmem lazım yanımda biri olunca sevdiğim samimi olduğum biri olunca yaptığım şeyden zevk alıyorum ama hiç arkadaşım yok ne yapcam bilmiyorum
İşyerın nasıl .Hemsıremısın .Kurs fln gezsen kız kardesın fln yok mu .Ben artık ınsanların ıyı oldugunuda dusunmuorum.Cevremdekı ınsanlar 15 yıllık arkadas bırbırlerının arkasından konuşuolar .O kadar cok yasadım ki

Yoga kursuna gidebilirsiniz. Genelde kadınlar gider ve sizin aradığınız soruna çözüm olabilir diye düşünüyorum. Öyle gruplu yapılan sporlardan arkadaş bulunuyor. Onların bazen haftasonu workshopları fln oluyor iki günlük yakın şehirlere . Onlara da katılırsınız çevreniz genişler.

Şöyle evlenirken insanlar karşılıklı fedakarlıklar yaparlar ve "yeni bir yola girerler".Sizin bahsettiğiniz düzenekte eşinizin hayatında hiçbirşey değişmemiş.Sizin yokluğunuzu farkedeceği/hissedeceği /özlem yaşayacağı hiçbir değişiklik yok. Siz olmazsanız arkadaşları.. kendi büyük ailesi ile her dakikası dolu bir insan.. Bu yüzden yalnızlık çeken sadece sizsiniz diye düşünüyorum.
Peki öneriniz ne olur

Back
X