- 20 Eylül 2013
- 7.541
- 16.409
- 448
- 41
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Ne kaa ayni kocalarımız var.Ya plan yaparsam uyar ama mesela özel değilim onun için yani ben öyle hissediyorum. Ben nöbet şeklinde çalışıyorum her akşam hastanedeyim sadece gündüz evdeyim o zaman da zaten kimse olmadığı için ev temizliği uyumak ile geçiyor vaktim diyelim ki gece nobetim iptal oldu baki servisinde hasta yok gelme portakal diyorlar gitmiyorum nöbete bu sefer diyorum ki dur bu akşam güzel bı.yemek yapim farklılık olsun film falan izleyelim mısır patlatirim vs. Gibi kendim hayal kuruyorum bı bakıyorum hooop adamın o akşam işi çıkmış arıyorum nerdesin amcam geldi emmim döndü ama ben bu akşam hastaneye gitmeyecem diyorum tamm yemeğe gelirim diyor ama gelene kadar geç oluyor. Hani ben istiyorum ki topuklarini gotune vura vura eve koşsun AA evdemisin bu gün desin mutlu olsun ama yok yani sanki onun için bişey fark etmiyor özel değilim derken bunu kastediyorum yaptığı planı benim için bozmaz e benimde ondan başka kimsem olmadığı için bütün planlarımı onun üstüne kurarak yapıyorum ama eğer onun planı varsa o planı kolay kolay asla bozmaz belki 5 saat kalmaz 1 saat gider kalır ama muhakkak gider ben olsam o plan yapsa kime söz vermiş bile olsam arayıp çok zorda kalmayacaksa planımı iptal ederim ben mi fazla vericiyim o mu fazla umursamaz anlamadım![]()
Sadece uzulebiliyorum şu anda seninle.
Ama bi arkadas dedi ki, birak tınlama, sen de onsuz plan yap gez eğlen, bunu tuttum, deniyorum.