çok yazık olmuş bana..

bana pek soruyormussunuz gibi gelmedi,daha cok neden yaptin diye elestiriyorsunuz gibi geldi.o yuzden yazdim.konuya yorum yapan kac kisi var arkadasim..hala tutturmuslar bi dul kadin almis basini gitmis.

eleştrmekten ck kızıyorum.. geri çekilmeyi korunaklı bir doğum kontrol yöntemi zannedenler var.. dul kadın muhabbetine takılmamak lazım.. kötü bi niyeti oldğnu sanmıyorum deyim amaçlı kullanılmıs olmalı.. öle umuyorum..

Hamile karısına vantilatör almak yerine (dün migrosta 32 liraydı 12 taksite bölüyorlardı) alkol alan adamla evlenirseniz.
Dul kadın evine de razı olursunuz.(bu deyimleri kadın kullanıyorsa erkekleri suçlamamız aptallık)
Vakti zamanında Bu düz mantığı kuramamak sonra hayata küsmek,lanet etmek sadece kaçış yolu.
Şimdi ben bunu hakediyor muyum diyorsunuz ,etmiyor olsanız bile kendinize bunu layık görmüşsünüz.
Bana 32 liradan 12 ay taksitle vantilatör almayan adamla yatağa girmem doğal olarak hamile de kalmam.
Siz "bebiş gelince herşeycikler muhteşem olur" diyenlere inanın birkaç ay daha idare edersiniz.

banlandığım yerden sonrasını okumadım,eminim yine iyi kötü bişiler yazılmıştır.
canımı sıkmak istemedim ve evt konuyu açtığıma pişmanım,bir daha asla yazmam buraya derdimden ölsem de..
iyi niyetli olarak bana yazan herkese çok teşk.ederim.
iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…