Ben hayretler içerisinde okudum yazılanları. Ama malesef konu sahibina tepkili olanlar kendi tepkilerinin farkında değiller bana göre. Konu sahibi susacak, diğerleri boşan, yok bu yaşta çocuk mu olur falan filan diye ağzına geleni söylecek öyle mi?...
Yardım etmek zorunda değil kimse. Olumlu yapıcı birşey yazamıyorsan yardım etmeyebilirsin. Veya sert uslup kullanıyorsan karşındakinden ne bekliyorsun ki?...Etki-tepki...
Dul evi gibi demiş arkadaş..Alınanlar olmuş.Bu sözü bende sevmiyorum ama toplumumuzda kemikleşmiş bir deyim ne niyetle kullanıldığı çok açık yani...Deyimlerde yasaklansın bari!..
Bence herkes karşı tarafı suçlayacağına önce kendine bakmalı bende dahil. Hemen yargılıyoruz, kırıyoruz,döküyoruz. Yapıcı olamadığımız gibi kafasına vura vura eleştiri yapıyoruz sanki...Bu mübarek günlerde daha yapıcı ve hassas olmak gerekir.
Evet bir kişi daha konu açtığına açacağına pişman edilmiş. Ben anlamıyorum bu saldırganlığı ya. Evet keşke az sürede tanıdığı birisiyle evlenmeseydi, kısa sürede çocuk yapmasaydı, işinden ayrılmasaydı falandı filandı. Ama yapmış işte. Şimdi "boşanma cesaretin yok ne için evlendiğin de belli", "niye o kadar erken çocuk yaptın", "niye kısa sürede evlendin" vs. demenin ne anlamı var ki ? Olmuş işte. İlk mesajında yaptığı bi gaf için sağlı sollu girişmişsiniz resmen üstelik hamile. Foruma girerken anlayışınızı rafa mı kaldırıyorsunuz hanımlar:/
elektraya .!.:ben ortada çok büyük bir problem göremedim.eşin gibi erkek çok ,yani arkadşlarıyla gezen onlarla vakit geçiren,eşle takılmaktan pek hoşnut olmayan.ona uyum sağlamaya çalışabilirsin ya da ilgisini çekecek aktiviteler önerebilirsin.daha çok yenisiniz ortak zevkleriniz vardır mutlaka henüz ortaya çıkmamış.
ev, eşya olayını hiç takma canım.bunlar konfor sağlar ama mutluluk getirmez.elindekilerle mutlu olmaya çalış.daha sonra daha iyilerini alabileceğin günler de gelir çok önemli değil.
"cinsellik berbat,o istese de ben istemem" demişsin.e o zaman berbat olur zaten.renk katacak fantaziler deneyebilirsin.senin için de bir heyecan olur.eşin sana daha çok ilgi gösterir.istediklerini de çatır çatır alır bak görürsün.
ne güzel vajinismusu yenmişsin bebek bekliyorsun bunun ne kadar kıymetli olduğunu herkesten önce senin bilmen lazım.onun için hazırlıklar yapıp gelecek mutlu günleri hayal edebilirsin.ona daha iyi bir anne olmak için konuyla ilgili kitaplar okuyup internetten araştırmalar yapabilirsin.
başka ne kalmış.aa bak bir şey kalmadı.bütün sorunlar çözüldü gitti.
hayır ben anlamıyorum evliliğin oturmamıs daha 8 aylık evliyken 6 aylık hamile olmak nedir ya? 2 aydr tanıdığndan adamdan cocukmu yaptın.. doğum kontrol yöntemlerindenmi haberin yok?.. pişmanlık yasaman cok normal düşünmeden hareket etmişsin snra olan arada kalan cocuklara oluyor ya ben onlara üzülüyorum.. sana kızdım bu yüzden.. diğer tarafa yasadğn sorunlara gelincede adam sosyal anlamda aktif biri sanrm sende ona ayak uydurmaya calıs basbasa bseyler yapalım demekten vazgec.. sende braz onun suyuna git.. o da snn cabaladğnı görünce zaten sana karsı daha anlayıslı olmaya calısacaktr.. hamilelikte zor tbi fazlasıyla duygusalsndr.. bunları kocanla otrp hallet..doğumdan sonra evden daha cok kopmasın..
bende dul kadına takıldım ve esınden ayrı yasıyan bırısı olarak gayet guzel bır evım var hıcbırseyımde eskı degıl .
canim durumuna cok uzuldum:-(
ilk baslar benim esimde aynen anlattigin gibiydi surekli arkadaslariyla disatidaydi gunde toplam 10 saat goruyordum oda uyurken ozamanlar ben birde calisiyordum, 1bucuk sene calistim evliligimde,
az daha esimle bosanma noktasina geliyoduk,
sonra biraktim isimi su an iyiyiz,
zannedersem calismiyorsun,
boyle anlayissiz eslere inanamiyorum ya
kendisine gelince herseyi alilar hanimlarina gelince para yok zaman yok
moralim yok,
buneyaaa bejar adam gibi takilmayami calisiyorlar nedir-.-
sinir oldum valla eski gunlerim geldi aklima,
elimize bir miktar para al bunu idare et bakseeen,
ama bi okadarinida sirf kendine harciyosun,
ickilere para verecegine o parayi kumbaraya,
cocugunuza ilerde isteklerini alirsiniz-.-
bence acil konusun esinizle,
isteklerini belirt biraz duygusal yaklas acindir kendini hamileyimde neden bukadar anlayissizsin
bu sicaklarda beni neden bunaltiyisun yavrunu dusunde,
insallah duzelirsiniz,
evinde esyalara gelince hersey zamanla olur onu dert etme;-)
Peki eşin nasıl değişti.Para konusunda eşimle bir sorunumuz yok yanı bana karsı bır cımrılığı yok,buara maddı sıkıntımız var o ayrı.Evde olmasını nasıl sağladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?