çok yazık olmuş bana..

kocaya atar yapamayan da burada aslan kaplan mübarek...

cesaretin varsa kocana konuş

dul kadın! evine gitmeseydin o zaman neden şimdi zoruna gitti gözün kapalı kabul etmeyi cesaret kabul ediyorsun ama onun adı cesaret değil başka birşey...

Son düzenleme:
normalde yorum yapmam arkadaşım ama senin durumun bana çok benzediği için yazmak istedim.. aynı durumları yaşadım evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım ben çalışıyorum gerçi ama biz bekar eşyalarımızı birleştirip bir ev kurduk eşim neye uzansam para yok derdi ..hala da evimde yığınla eksiğim var .. ne denir ne çözüm olur bilmiyorum hamilelik dönemi zaten çok zor geçiyor seni daha zor günler bekliyor zira bebek dünyalara değse de ilk bebek çok zor oluyor.. al karşına kocanı budur budur budur de.. açıkca ne istediğini kızmadan belirt sınırlarını koy ki anlasın azcık öküz oluyorlar sen söylemezsen anlamaz belki.. yavrunla mutlu günler dilerim sağlıkla kucağına al inş

cnm senin de bebişin hayırlı olsun,sağlkla güzellkle gelsn inş.
evt evliliğimiz bu gidişle hiçbir zaman oturmayacak ki!!
keşke ben de burnum kaf dağından inmeseydi,ne istiyorsam yaptırsaydm,aldırsaydm.
evlenme sürecini uzatsaydım,işimi bırakmasaydım,hemen bebişimiz olmasaydı...
hayatımızın her dönemnde var bu keşkeler malesef.
ama en azndan farkndym olanların,değerimi yeniden yükseltmem için çok geç değil.
sadece artk daha az konuşucam,neşeli davranmıycam,bişiler istemiycem.
o zaman peşimde dört döner neyin var neyn var diye.
uyurken sarılmıyoruz bile.iyice koptuk.ayrı yatmakla arasnda hiçbir fark yok bu gecelerin

meoww,

kimsenin sana hakaret ettiği yok
açtığın topicte, içinde hakaret unsurlarının olduğu mesajların alayı sana ait
tabii ki oturup hakaretlerini yazacak değilim, modlarımız gerekeni yapacaktır..

konuya gelirsek,
8 aylık ilişkiyi evliliğe götürmüş
evlenir evlenmez 2. ay hamile kalmışsın
işi de bırakmışsın

hayat senin hayatın diyecek birşey yok

şuanda da bişe yapmak istemiyorum diyorsun

ona da tamam

hayatta başarılar diliyoruz sana o zaman
ne diyelim madem algılarını ve koşullarını değiştirmeyeceksin

daha fazla ne yorum yapılacak yani ne hayal ettin?

başka birşey derken???

ayrıca ben kocama karşı çok sertimdir,asla korkmam ne yanlşsa ya da ne istiyorsam konuşurum.
ya komik olmayın,şu sert çıkışanlar öyle bi konuşuyosunuz ki sanki tanıyosunuz beni kırk yıldır.
laf lazım bence sizin gibilere,hani olur ya böyle meraklı melahatlar,birinin açığını görünce onunla alay edip mutlu olmaya çalışan
çok yazık..

kimileri de buradan öfke kustuğumu ima etmiş,aksine müziğim açık,gayet sakinim ve hatta çok gülüyorum o bilmişlere

bu konu şaka mı,gerçekten insanlara hakaret için özellikle mi açtınız konuyu? hayretler içerisindeyim.

ben senin adına çok üzüldüm ama zor durumda olan sensin sonuçta...

gülünecek birşey yok bu manzarada...

üffff vallaha skldm,cnm skkndı daha beter sktınız helal olsun.kadını kadına desteği anca bu kadar oluyormuş.
tatlım ayrıca yanlş hesaplamışsın ben 4.ayımda gebe kaldm ve evliliğimin 9.uncu ayındaym.
gebeliğimnde 5.5 ayındaym.
ne mi hayal ettim?? nasl bi alaycı tavırdır bu ya???
hakaret mi?? kime hakaret etmişim,saçmalamayın artk ya yeter!

bende dul kadına takıldım ve esınden ayrı yasıyan bırısı olarak gayet guzel bır evım var hıcbırseyımde eskı degıl .

Tsk ederim sagol. Evet keskelerle olmuyor, bu yüzden önüne bakmani tavsiye ederim.
Dogru tespit etmissin, degerini yeniden yükseltmen icin hicte gec degil.
Bunu anladim sadece biraz cirkef, biraz nazli Bayanlar istediklerini daha bir güzel elde ediyorlar.
Öyle aman simdi parasi yoktur, yok kiyamamla hayat gecmiyor. Bir bakiyorsun o sana coktan kiymis
Ne demisler "Acima - acinacak duruma düsersin". Madem Arkadaslarina gelince, eli cebine gidiyor, sana sira gelince cebinde akrepmi var?
Ozaman evlenmiyecekti, ne güzel arkadaslariyla yer icer gezerdi degilmi?

Üzüldüm durumuna, umarim tez elde gecer..
Fazlada ciddiye alma, kendine ugraslar bul.

O halde sizin durumunuza; ağlanacak haline gülüyor derler.

Siz bize gülerken biz elimizden geleni yaptık. Sonucta dert içinde olan biz değiliz sizsiniz. Ben bacak bacak üstüne atmışım sizin yazdıklarınızı okuyorum....

Neyse cok bile zaman harcadık, siz yardım değil muhabbet edecek adam arıyorsunuz. geyik bölümüne alalım sizi...

arkadaşım merhaba;

yanlış anlamayın ne olur tüm samimiyetimle yazıyorum bunları. peygamberimizin bir hadisi vardır: "bir kimse öfkeli iken ayaktaysa otursun, oturuyorsa uzansın, yatıyorsa kalkıp abdest alsın" diye... farkında değilsiniz belki ama hamilelik ve eşinizin tavırları dolayısıyla belki de biraz sinirlisiniz şu an. kimsenin sizi incitmek gibi bir kaygısı olacağını sanmıyorum. ama siz fevri çıkışlar yapıyorsunuz. ha yapınızdır belki de ama konuyu bir başkasının gibi düşünerek yazdığınız yorumlara bakarsanız incitici ve sert olduğunu anlarsınız. bunu yazmamın sebebi size öncelikle sakin düşünmenizi önerecek olmam. bence önce bi yüzünüzü yıkayın, abdest alın ne bileyim kendinize gelin...

anladığım kadarıyla biraz tez canlısınız. yanlış anlaşıldığınızı ya da haksızlığa uğradığınızı düşününce buna tahammül edemiyorsunuz. eşinize karşı da sert olduğunuzu söylemişsiniz üstelik. belki de eşiniz lafınızı esirgemediğiniz ve sert çıkışlar yaptığınız içiin daha çok geliyordur üstünüze. çünkü erkekler fıtratları gereği bu tavırlardan hoşlanmaz. esasında kadınlar da hoşlanmaz. bence öncelikle tavrınızı bi düşünün. bu konuda bi sorun yok diyorsanız o zaman benim nacizane tavsiyem eşinize isteklerinizi bildirmeyi bir süre erteleyin. ona karşı mesafeli olun ama küs olmayın. en nihayetinde bu tavrınızı fark edecektir. bunun sebebini sorduğunda da "benim isteklerimi karşılamıyorsun" şeklinde değil, "bir erkek olarak sorumluluklarından kaçıyorsun, ben senin eşinsem bir takım ihtiaçlarımı karşılaman gerekir, bu konuda gevşek olduğunu düşündüğüm için üzülüyorum" şeklinde, onu suçlayarak değil, kendi duygunuzu anlatarak durumu anlatın. tartışma çıkacak gibi olursa konuyu kapatın ve tavrınızı sürdürün...

cinselliğe gelince, bence hamilelik cinselliği farklı bir boyuta taşıyor. emin olun eşiniz de bu yüzden uzak duruyordur. sarılmaması bile kötü tabi, ama evlenir evlenmez hamile kalmanız, henüz evliliği anlayamayan bir adam için biraz zaman alıcı bir süreç olabilir. bunu takıp da bebeğinizi ve tatlı canınızı üzmeyin:)

eminim her şey anlayış ve karşılıklı hoşgörü ile yoluna girer. uzun oldu ama kusura bakmayın. sevgiler...

Ben de arkadasın hamılelık nedeniyle ve eşinin ilgisizliğinden dolayı boyle alıngan olduğunu düşündüm.Bir de konuyu acarken gaf yapmış o yuzden konu baska yerlere gitti.ÇUnku ordakı terim kimin basına gelır bellı olmaz kasıtlı soyledığını düşünmüyorum.Nasıl evlenmek normalse boşanmak ve hiç evlenmemek de normal.Aman ben bosanmayayım diye de kımsenın kahrını cekecek değiliz hayat bizim hayatımız.

konu sahibi konuyu açtığına açacağına pişman oldu yine

ben ortada çok büyük bir problem göremedim.eşin gibi erkek çok ,yani arkadşlarıyla gezen onlarla vakit geçiren,eşle takılmaktan pek hoşnut olmayan.ona uyum sağlamaya çalışabilirsin ya da ilgisini çekecek aktiviteler önerebilirsin.daha çok yenisiniz ortak zevkleriniz vardır mutlaka henüz ortaya çıkmamış.

ev, eşya olayını hiç takma canım.bunlar konfor sağlar ama mutluluk getirmez.elindekilerle mutlu olmaya çalış.daha sonra daha iyilerini alabileceğin günler de gelir çok önemli değil.

"cinsellik berbat,o istese de ben istemem" demişsin.e o zaman berbat olur zaten.renk katacak fantaziler deneyebilirsin.senin için de bir heyecan olur.eşin sana daha çok ilgi gösterir.istediklerini de çatır çatır alır bak görürsün.

ne güzel vajinismusu yenmişsin bebek bekliyorsun bunun ne kadar kıymetli olduğunu herkesten önce senin bilmen lazım.onun için hazırlıklar yapıp gelecek mutlu günleri hayal edebilirsin.ona daha iyi bir anne olmak için konuyla ilgili kitaplar okuyup internetten araştırmalar yapabilirsin.

başka ne kalmış.aa bak bir şey kalmadı.bütün sorunlar çözüldü gitti.

bir anda ne konu kalmış ne konu sahibi

kimsenin şartları da hayata bakışı da bir değil, bir olmak zorunda da değil keşke böyle konularda fevri davranmasak :/

bazen konu sahiplerinin üstüne çok gidiliyor sanki, evet bir çok hata yapmış yapmaya da devam ediyor ama halinden memnun, belki biraz pohpohlanmaya "naparsın kardeş erkek milleti değil mi hepsi böyle"yi duymaya ihtiyacı var. gerçekleri dan dan yüzüne vurunca insanlar sinirleniyorlar biliyoruz görüyoruz da neden üsteliyoruz bilmem. hem insan her zaman gerçekleri duymak istemiyor belki de?

dul kadın evi hoş bir tabir değil katılıyorum ama sık sık kullanılır benim duyduğum, düğün istemeyenlere dul kadın gibi mi evleneceksin denir ya da yeni eşya almaya yanaşmayan ne bileyim kız tarafının istediği altınları takmaya yanaşmayanlara dul kadın mı veriyoruz biz denir. çirkin bir tabir ve ben de kullanılmasından hoşlanmıyorum ama kullanıldığını biliyor duyuyorum sanmıyorum ki arkadaş hakaret amaçlı yazmış olsun.

çok hümanist günümdeyim galiba normalde tepki verirdim ben de bu konuya ve sahibine ama üzüldüm şimdi görünce bir de hamileymiş, yazık allah yardımcısı olsun.

Nediyecegimi bilemedim. Cok haklisin

Kadin parasizliga, isteklerini ertelemeye alisiyor da kocasinin ilgisizligine, cabalamamasina katlanamiyor.

Allah sabir versin sana....

Ben hayretler içerisinde okudum yazılanları. Ama malesef konu sahibina tepkili olanlar kendi tepkilerinin farkında değiller bana göre. Konu sahibi susacak, diğerleri boşan, yok bu yaşta çocuk mu olur falan filan diye ağzına geleni söylecek öyle mi?...

Yardım etmek zorunda değil kimse. Olumlu yapıcı birşey yazamıyorsan yardım etmeyebilirsin. Veya sert uslup kullanıyorsan karşındakinden ne bekliyorsun ki?...Etki-tepki...

Dul evi gibi demiş arkadaş..Alınanlar olmuş.Bu sözü bende sevmiyorum ama toplumumuzda kemikleşmiş bir deyim ne niyetle kullanıldığı çok açık yani...Deyimlerde yasaklansın bari!..

Bence herkes karşı tarafı suçlayacağına önce kendine bakmalı bende dahil. Hemen yargılıyoruz, kırıyoruz,döküyoruz. Yapıcı olamadığımız gibi kafasına vura vura eleştiri yapıyoruz sanki...Bu mübarek günlerde daha yapıcı ve hassas olmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…