Olmus'la ölmüse care yok. Tebrik ederim, allah bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza versin insallah.
Evliliginiz henüz oturmamis.
Keske bastan ne eksigin varsa söyleseydin. Erkeklere yaranmiyorki zaten.
"Aglamiyan cocuga meme yok" - Bence bundan böyle biraz kararli olup "istiyorum" demegi dene.
Karamsarliga kapilma, biraz sabir - ve hersey güzel olacak...
kocaya atar yapamayan da burada aslan kaplan mübarek...
cesaretin varsa kocana konuş
dul kadın! evine gitmeseydin o zaman neden şimdi zoruna gitti gözün kapalı kabul etmeyi cesaret kabul ediyorsun ama onun adı cesaret değil başka birşey...
başka birşey derken???
ayrıca ben kocama karşı çok sertimdir,asla korkmam ne yanlşsa ya da ne istiyorsam konuşurum.
ya komik olmayın,şu sert çıkışanlar öyle bi konuşuyosunuz ki sanki tanıyosunuz beni kırk yıldır.
laf lazım bence sizin gibilere,hani olur ya böyle meraklı melahatlar,birinin açığını görünce onunla alay edip mutlu olmaya çalışan
çok yazık..
kimileri de buradan öfke kustuğumu ima etmiş,aksine müziğim açık,gayet sakinim ve hatta çok gülüyorum o bilmişlere
meoww,
kimsenin sana hakaret ettiği yok
açtığın topicte, içinde hakaret unsurlarının olduğu mesajların alayı sana ait
tabii ki oturup hakaretlerini yazacak değilim, modlarımız gerekeni yapacaktır..
konuya gelirsek,
8 aylık ilişkiyi evliliğe götürmüş
evlenir evlenmez 2. ay hamile kalmışsın
işi de bırakmışsın
hayat senin hayatın diyecek birşey yok
şuanda da bişe yapmak istemiyorum diyorsun
ona da tamam
hayatta başarılar diliyoruz sana o zaman
ne diyelim madem algılarını ve koşullarını değiştirmeyeceksin
daha fazla ne yorum yapılacak yani ne hayal ettin?
dul kadın evi ne ya?
neyi aşağılıyosunuz siz?
evliliğine ağlayıp zırlayıp boşanma cesareti gösteremeyen, hem sızlanıp, hem bulunduğu yerden bir adım ilerleyemeyen kadın, boşanma cesareti gösteren, duruşu olan kadından üstün mü?
kimi aşağılıyosunuz allaseniz?
cnm senin de bebişin hayırlı olsun,sağlkla güzellkle gelsn inş.
evt evliliğimiz bu gidişle hiçbir zaman oturmayacak ki!!
keşke ben de burnum kaf dağından inmeseydi,ne istiyorsam yaptırsaydm,aldırsaydm.
evlenme sürecini uzatsaydım,işimi bırakmasaydım,hemen bebişimiz olmasaydı...
hayatımızın her dönemnde var bu keşkeler malesef.
ama en azndan farkndym olanların,değerimi yeniden yükseltmem için çok geç değil.
sadece artk daha az konuşucam,neşeli davranmıycam,bişiler istemiycem.
o zaman peşimde dört döner neyin var neyn var diye.
uyurken sarılmıyoruz bile.iyice koptuk.ayrı yatmakla arasnda hiçbir fark yok bu gecelerin
başka birşey derken???
ayrıca ben kocama karşı çok sertimdir,asla korkmam ne yanlşsa ya da ne istiyorsam konuşurum.
ya komik olmayın,şu sert çıkışanlar öyle bi konuşuyosunuz ki sanki tanıyosunuz beni kırk yıldır.
laf lazım bence sizin gibilere,hani olur ya böyle meraklı melahatlar,birinin açığını görünce onunla alay edip mutlu olmaya çalışan
çok yazık..
kimileri de buradan öfke kustuğumu ima etmiş,aksine müziğim açık,gayet sakinim ve hatta çok gülüyorum o bilmişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?