ben evlilikten bıktım artık ve çok mutsuzum.
çoğunun gebeliğin verdiği bi ruh hali diyeceksiniz ama eminim ki öyle değil.
8 ay gibi bir sürede evlendk ve 8.ayımız bitti.
ama bende bittim.bi dönem kavgalarımız çoktu,onlarda bizi bıktırdı.
ama ben artık eşimi sevmiyorum.yani hayal ettklerm bunlar değildi.
şu an içeride ve uyuyor,bnde tv.yi ışığı kapadm geldm yine odama.
bktm artk,hergün,hep aynı şeyler.
bnmle birşeyler yapmayı hiçsevmiyor.
ama kendi arkadaş grubuyla çok mutlu.
arkadaşlarımız da evli,hepimiz iyi anlaşıyoruz fakat ben kafa dnlemeyi seven biri olduğm için arada başbaşa bişiler yapalm diyorum.
bi yere götürse bnbir surat,bişi alıyor olsam düşüyor suratı falan.
ama arkadaşlarıyla beraber yaptığı hiçbişeyde acımıyor giden paralara.
içki olsun ya da fuzuli şeyler..
örneğin malum 6.ayıma giriyorum hamilelikte ve yazn başndan beri çok zor geçiriyorum.
hep valtinatör almak istiyordum,paramz olmadığnda bunu sorun yapmadm eşime.
şimdi var ve bugün almak istediğim de tavır yaptı bana,halbuki bugün arkadaşlarımzla buluşup gezicektik.
bnde kzdm köpürdüm,herşeye paran var bana yok diye.
kzlar bıktım artk.evlenmeden öncede ben ve bnm ailem de çok fedakarlklar yaptk,evimi görseniz afedersiniz dul kadın evi gibi.
hiç yeni geln evine benzemiyor,evlendkten sonra bişiler yapmak istedim onları da fuzuli gördü.
şimdilerde ise banyomda sorun var;sularım paslı,giderlerim kokuyor,havuz gibi eski bi küvetim var,tuvaletim alaturka..
hiçbişi yapmıyor,hiçbirişin peşinde koşmuyor.
bayadr baza almaya çalışıyorduk,bugün 242 tlye aldk bi yerden.sonra eve gelnce üzüldüm.bnm gösterdiğim anlayışlara bak,bana yakştırılanlara...
bebeğim olucak yaknda,ona bile heveslenemiyorum.istediğim hiçbişeyi alamıyorum hemen hemen.
bu arada seks hayatımız berbat yine,1 hafta oldu yatmadk afedersnz.şu an gelse bile ben istemiyorum.
çok soğudum ondan,beni 8 ay..ne 8 ayı? 16 aydır hayal kırıklklarına uğratıyor.
yorumlarınızı okuyabiliyorum şimdiden.
bnde farkndaym kendimi onun gözünde basitleştirdiğimi,ama işte herkes iyilik bilecek diye birşey yok.
kocamı düzeltmek istemiyorum artk,boşanma gibi bir lüksüm de olamaz.
sadece paylaşmak istedim..
ben evlilikten bıktım artık ve çok mutsuzum.
çoğunun gebeliğin verdiği bi ruh hali diyeceksiniz ama eminim ki öyle değil.
8 ay gibi bir sürede evlendk ve 8.ayımız bitti.
ama bende bittim.bi dönem kavgalarımız çoktu,onlarda bizi bıktırdı.
ama ben artık eşimi sevmiyorum.yani hayal ettklerm bunlar değildi.
şu an içeride ve uyuyor,bnde tv.yi ışığı kapadm geldm yine odama.
bktm artk,hergün,hep aynı şeyler.
bnmle birşeyler yapmayı hiçsevmiyor.
ama kendi arkadaş grubuyla çok mutlu.
arkadaşlarımız da evli,hepimiz iyi anlaşıyoruz fakat ben kafa dnlemeyi seven biri olduğm için arada başbaşa bişiler yapalm diyorum.
bi yere götürse bnbir surat,bişi alıyor olsam düşüyor suratı falan.
ama arkadaşlarıyla beraber yaptığı hiçbişeyde acımıyor giden paralara.
içki olsun ya da fuzuli şeyler..
örneğin malum 6.ayıma giriyorum hamilelikte ve yazn başndan beri çok zor geçiriyorum.
hep valtinatör almak istiyordum,paramz olmadığnda bunu sorun yapmadm eşime.
şimdi var ve bugün almak istediğim de tavır yaptı bana,halbuki bugün arkadaşlarımzla buluşup gezicektik.
bnde kzdm köpürdüm,herşeye paran var bana yok diye.
kzlar bıktım artk.evlenmeden öncede ben ve bnm ailem de çok fedakarlklar yaptk,evimi görseniz afedersiniz dul kadın evi gibi.
hiç yeni geln evine benzemiyor,evlendkten sonra bişiler yapmak istedim onları da fuzuli gördü.
şimdilerde ise banyomda sorun var;sularım paslı,giderlerim kokuyor,havuz gibi eski bi küvetim var,tuvaletim alaturka..
hiçbişi yapmıyor,hiçbirişin peşinde koşmuyor.
bayadr baza almaya çalışıyorduk,bugün 242 tlye aldk bi yerden.sonra eve gelnce üzüldüm.bnm gösterdiğim anlayışlara bak,bana yakştırılanlara...
bebeğim olucak yaknda,ona bile heveslenemiyorum.istediğim hiçbişeyi alamıyorum hemen hemen.
bu arada seks hayatımız berbat yine,1 hafta oldu yatmadk afedersnz.şu an gelse bile ben istemiyorum.
çok soğudum ondan,beni 8 ay..ne 8 ayı? 16 aydır hayal kırıklklarına uğratıyor.
yorumlarınızı okuyabiliyorum şimdiden.
bnde farkndaym kendimi onun gözünde basitleştirdiğimi,ama işte herkes iyilik bilecek diye birşey yok.
kocamı düzeltmek istemiyorum artk,boşanma gibi bir lüksüm de olamaz.
sadece paylaşmak istedim..
Boşanmak lüks değildir, evlenmek ne kadar hak ise boşanmak da o kadar haktır. Bu adam madem böyle, değişeceğine dair inancınız yok ne aceleniz vardı da 8 ayda hemen cocuk yaptınız?
lüks demekten kastım,çalşmıyorum evlendkten sonra bıraktm.kendi ailemle de geçinemiyorum.yani boşanacak kadar lüks bi garantim yok..
çocuk olayına da gelnce,kazara oldu ki ben zaten vajinismusla uğraştm ve yeni 1 aydır ortadan kalktı bu sorun.
umarım merakını giderebilmişimdir?? zira insanlar buraya paylaşmaya ya da yardm istemeye yazıyorlar.
hemen direk yok bu yaşta neden evlendn,yok hemen boşan,yok ooo çocuk neden yapıverdn hemen,işini niye bıraktın...
Allah aşkına herkes 25 inde kendi ayakları üzerinde duran ve evlendkten 3 yıl sonra çocuk yapacak diye bi kayde yok,herkes aynı mı olmak zorunda??
herkese aynı akıl vermeye çalışıyor ama onların da mı hiç sorunu yok,bırakn Allah aşkına ahkam kesmeyi de yardmcı olacaksanz yazın.zira boş yere sinir bozuyorsunuz...
bana çıkışan herkes için söylüyorum...
dul kadın evi ne ya?
neyi aşağılıyosunuz siz?
evliliğine ağlayıp zırlayıp boşanma cesareti gösteremeyen, hem sızlanıp, hem bulunduğu yerden bir adım ilerleyemeyen kadın, boşanma cesareti gösteren, duruşu olan kadından üstün mü?
kimi aşağılıyosunuz allaseniz?
hmm
konu açıp, yorum yazanlara atarlanma sorunsalı, ok.
lüks demekten kastım,çalşmıyorum evlendkten sonra bıraktm.kendi ailemle de geçinemiyorum.yani boşanacak kadar lüks bi garantim yok..
çocuk olayına da gelnce,kazara oldu ki ben zaten vajinismusla uğraştm ve yeni 1 aydır ortadan kalktı bu sorun.
umarım merakını giderebilmişimdir?? zira insanlar buraya paylaşmaya ya da yardm istemeye yazıyorlar.
hemen direk yok bu yaşta neden evlendn,yok hemen boşan,yok ooo çocuk neden yapıverdn hemen,işini niye bıraktın...
Allah aşkına herkes 25 inde kendi ayakları üzerinde duran ve evlendkten 3 yıl sonra çocuk yapacak diye bi kayde yok,herkes aynı mı olmak zorunda??
herkese aynı akıl vermeye çalışıyor ama onların da mı hiç sorunu yok,bırakn Allah aşkına ahkam kesmeyi de yardmcı olacaksanz yazın.zira boş yere sinir bozuyorsunuz...
Canım konuşmayı dene ilk önce bi ömür böyle katlanabilecekmisin? kocanız neden böyle davranıyor onu sordunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?