çok yazık olmuş bana..

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
ben evlilikten bıktım artık ve çok mutsuzum.
çoğunun gebeliğin verdiği bi ruh hali diyeceksiniz ama eminim ki öyle değil.
8 ay gibi bir sürede evlendk ve 8.ayımız bitti.
ama bende bittim.bi dönem kavgalarımız çoktu,onlarda bizi bıktırdı.
ama ben artık eşimi sevmiyorum.yani hayal ettklerm bunlar değildi.

şu an içeride ve uyuyor,bnde tv.yi ışığı kapadm geldm yine odama.
bktm artk,hergün,hep aynı şeyler.
bnmle birşeyler yapmayı hiçsevmiyor.
ama kendi arkadaş grubuyla çok mutlu.
arkadaşlarımız da evli,hepimiz iyi anlaşıyoruz fakat ben kafa dnlemeyi seven biri olduğm için arada başbaşa bişiler yapalm diyorum.
bi yere götürse bnbir surat,bişi alıyor olsam düşüyor suratı falan.
ama arkadaşlarıyla beraber yaptığı hiçbişeyde acımıyor giden paralara.
içki olsun ya da fuzuli şeyler..

örneğin malum 6.ayıma giriyorum hamilelikte ve yazn başndan beri çok zor geçiriyorum.
hep valtinatör almak istiyordum,paramz olmadığnda bunu sorun yapmadm eşime.
şimdi var ve bugün almak istediğim de tavır yaptı bana,halbuki bugün arkadaşlarımzla buluşup gezicektik.
bnde kzdm köpürdüm,herşeye paran var bana yok diye.

kzlar bıktım artk.evlenmeden öncede ben ve bnm ailem de çok fedakarlklar yaptk,evimi görseniz afedersiniz dul kadın evi gibi.
hiç yeni geln evine benzemiyor,evlendkten sonra bişiler yapmak istedim onları da fuzuli gördü.
şimdilerde ise banyomda sorun var;sularım paslı,giderlerim kokuyor,havuz gibi eski bi küvetim var,tuvaletim alaturka..
hiçbişi yapmıyor,hiçbirişin peşinde koşmuyor.
bayadr baza almaya çalışıyorduk,bugün 242 tlye aldk bi yerden.sonra eve gelnce üzüldüm.bnm gösterdiğim anlayışlara bak,bana yakştırılanlara...

bebeğim olucak yaknda,ona bile heveslenemiyorum.istediğim hiçbişeyi alamıyorum hemen hemen.
bu arada seks hayatımız berbat yine,1 hafta oldu yatmadk afedersnz.şu an gelse bile ben istemiyorum.
çok soğudum ondan,beni 8 ay..ne 8 ayı? 16 aydır hayal kırıklklarına uğratıyor.

yorumlarınızı okuyabiliyorum şimdiden.
bnde farkndaym kendimi onun gözünde basitleştirdiğimi,ama işte herkes iyilik bilecek diye birşey yok.
kocamı düzeltmek istemiyorum artk,boşanma gibi bir lüksüm de olamaz.
sadece paylaşmak istedim..

Boşanmak lüks değildir, evlenmek ne kadar hak ise boşanmak da o kadar haktır. Bu adam madem böyle, değişeceğine dair inancınız yok ne aceleniz vardı da 8 ayda hemen cocuk yaptınız?

boşanmak istemiyorsan düzelsin de istemiyorsan bunu böyle kabul edip yoluna bakacaksın.. neyin varsa onunla mutlu olmaya çalış.. hayatını sorgular durursan sana zindan olur. biraz da sabret uzaktan gözlemle bakalım , istekte bulunma, veryansın etme bakalım napcak...

canım şu anda duygusallıkla yazmışsın, baya dolmuşsun. Bir kere cinsel hayatınızı kafana takma...Hem herkesin rutin farklı hemde hamilesin. 1 haftadır birlikte olmamanız çok normal...Sorun olan şu bence, seni yalnız bırakmış. Sen eşinin arkadaşlarıyla daha mutlu olduğunu düşünüyorsun. Onlarla parayı daha rahat harcayabildiğini...Yaptığın fedakarlıklar çok önemli...Evine istediğin şeyleri alamadığın halde sorun yapmamışsın. Durumunuz düzelince işşallah istediğin şeyleri alırsın. Herkes evlenirken sorun yaşıyor, inan bana az bir bütçeylede istediğin ev eşyalarını alamıyorsun. Ben ve çevremde birkaç kız arkadaşım evlendi. Hiçbirimiz hayalimizdeki evlerde, istediğimiz eşyalarla oturmuyoruz. Eşinin eşya konusunda çok sıcak olduğu ve sen hamile olduğun için istediğin soğutucuyu alması gerekirdi. Erkekler ev sorunlarıyla pek uğraşmayı sevmezler. Malesef...Sen de hamilesin, duygusalsın, diyorsun bu kadarlık fedakarlığa daha fazla ilgiyi hak etmiyor muyum? Hak ediyorsun elbette, en güzelini en iyisini...Bunun için biraz sabret lütfen, umutsuzluğa kapılma...Eşinde anlayacaktır parasını nasıl kullanması gerektiğini...Yarında eşinle birlikte istediğini almaya git, 30 tl ye bile var. Belki eşin daha iyisini alalım diye seni bekletmiştir. Bu yeterli şimdilik dersin...Gönlünü ferah tut, Allah sana hiç uğraşmadan bebek vermiş, 8 ayda evlendiğine göre aşık oldun veya sevdin, sevecek ve seni seven eş vermiş. Pozitif düşünmeye çalış...

dul kadın evi ne ya?
neyi aşağılıyosunuz siz?

evliliğine ağlayıp zırlayıp boşanma cesareti gösteremeyen, hem sızlanıp, hem bulunduğu yerden bir adım ilerleyemeyen kadın, boşanma cesareti gösteren, duruşu olan kadından üstün mü?

kimi aşağılıyosunuz allaseniz?

Canım konuşmayı dene ilk önce bi ömür böyle katlanabilecekmisin? kocanız neden böyle davranıyor onu sordunuzmu?

8 aylık evlisin, 6 aylık hamilesin..daha birbirinizi tam anlamıyla tanıyıp evliliğinizi rayına oturtmadan çocuk yapmak çok yanlış bana göre. ne acelen vardı ki bu kadar?

İnsana değer vermeyen birisiyle yaşamak yaşamaya çalışmak inanılmaz zor.Seni cok iyi anlıyorum bazen benim babamda çok gerekli birşey için gereksiz muamelesi yapıp ilgisiz davranıyor üzüyor bizi bizde yüzüne bile bakmıyoruz tavır yapıyoruz ama hiç ağzımızı bıçak açmıyor düiünüyor kendi kendine soruyor cevap yok bir süre sonra kendi yörüngemize giriyor.Sıkma canını derim ben beterin beteri var içkici ayyaş dayak atan hor gören ya da aldatan biri olmadığına şükretmelisin...Tamam eksiklerin var ama düzelmeyecek şeyler değil maddi şeyler elbetti yoluna girecektir belki bebekten sonra sabır ve dua et canım Allah yardımcın olsun

sorunu tam olarak anlayamadım ama var bi duygusallığınız belli..sanki biraz bartıp içinizde büyütmüşsüniz gibi.ortada büyük sorunlar göremedim ben.tek sorun 8 aylık evlilikte dul kadın ! evi gibi bir evde ilgisiz bir adamla yaşayıp bir de 6 aylık hamile olmak gibi görünüyor...yani daha evliliğe alışmadan bir de bebek araya girince bazı sorunlar kaçınılmaz olabilir.boşanılacak bir durum yok ki boşanmaktan bahsediyorsunuz..ne evlilik ne de ayrılık bu kadar kolay olmamalı..konuşun eşinizle,sorunlar böyle halledilir..

ya bi sakin olun ! kadın hamile niye erken yaptın o zaman cart curt napsın aldırsınmı bu kadın niye böyle yapıyosunuz:S olmuş bi kere kadın lafın gelişi bişey söylüyo onun üstüne gidiyosunuz yapmayın arkadaşlar:S

konu sahibi;üzüldüm yaşadıklarına karşına alıp konus birazda naz yap artık

Boşanmak lüks değildir, evlenmek ne kadar hak ise boşanmak da o kadar haktır. Bu adam madem böyle, değişeceğine dair inancınız yok ne aceleniz vardı da 8 ayda hemen cocuk yaptınız?

lüks demekten kastım,çalşmıyorum evlendkten sonra bıraktm.kendi ailemle de geçinemiyorum.yani boşanacak kadar lüks bi garantim yok..
çocuk olayına da gelnce,kazara oldu ki ben zaten vajinismusla uğraştm ve yeni 1 aydır ortadan kalktı bu sorun.
umarım merakını giderebilmişimdir?? zira insanlar buraya paylaşmaya ya da yardm istemeye yazıyorlar.
hemen direk yok bu yaşta neden evlendn,yok hemen boşan,yok ooo çocuk neden yapıverdn hemen,işini niye bıraktın...

Allah aşkına herkes 25 inde kendi ayakları üzerinde duran ve evlendkten 3 yıl sonra çocuk yapacak diye bi kayde yok,herkes aynı mı olmak zorunda??
herkese aynı akıl vermeye çalışıyor ama onların da mı hiç sorunu yok,bırakn Allah aşkına ahkam kesmeyi de yardmcı olacaksanz yazın.zira boş yere sinir bozuyorsunuz...
bana çıkışan herkes için söylüyorum...

hmm
konu açıp, yorum yazanlara atarlanma sorunsalı, ok.

ne diyosun sen ya?? ne aşağılaması???
dul kadın derken,yeni gelinin herşeyi yeniolur,özenilir bnm bildiğim..ve yakınm olan ve çocuklu adamlarla evlenenler hep adamn evine gtmiştir.
yani hiçbişi sıfırdan olmuyor diye biliyorum ben ve ona istinaden söyledm.
saçma sapan çıkışlarnla istersen konuyu dağıtma!!

ayryetten cesaretmin olmayışıyla suçlamşsın beni ama ben sevdiğimi gözü kapalı kabul ederek en büyük cesareti göstermişim..
ay lütfen yaaa saptırmayn konuyu,bu ne asabiyet anlamıyorumki...
herkesn hayatı kendine,ha tmm eleştir,yorumla ama bu suçlamalarda ne anlam veremiyorum??

bence bi sakin ol önce..bir konu açtın,insanlarda istediği yorumu yapar.herkes anlayışlı olmak zorunda değil..herkes senin istediğin yorumu da yapmak zorunda değil.öfkeni gelip de buradakilere böyle yansıtamazsın..ayıp şu yaptığın...konuna gelince,diğer mesajımda da söyledim boşancak ne var,sorun ne tam olarak? eşinle severek mi evlendin?sevgin mi tükendi? tek çözüm boşanmak değil ki..

Hamile olduğunuz için dilimi biraz yumuşatmıştım ama yazdıklarınızı okuyunca kanım dondu. Burada yazılanlar zorunuza gidecekse konu açmayacaksınız! Kimse size hakaret etmemiş, kötü söz söylememiş, herkes kendi hayatının öncülüğünde yorum yazmış, kaldı ki "dul kadın" tabiri ile aşağılayıcı kelimeler kullanan sizsiniz.

Vajinusmus olmanız, evlendikten sonra ev hanımı olmanız, ne zaman seviceğiniz vs sizi ilgilendirir. Evliliğin ilk bir yılında ev atom bombası atılmış hiroşimaya benzer. Zaten kriz var siz de ikinci bir kriz getiriyorsunuz eve.

Kocam ona bozulur bunu almaz vantilatöre laf eder bilmem ne... O zaman kendi ayaklarının üzerinde duracaksın arkadaş. Kimseye tamah etmeyeceksin, evlenir evlenmez işte cıkmayacaksın ya da seni çalıştırmayan adamla 8 ayda evlenmeyeceksin.

Sizin yorumlarınız da bizim sinirimizi bozuyor ama yapacak bişi yok. Herkes aynı aklı veriyorsa sizin aldığınız kararlarda bi sıkıntı var demek ki. İğneyi kendinize çuvaldızı başkalarına batırmayın rica ederim.

Olmus'la ölmüse care yok. Tebrik ederim, allah bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza versin insallah.
Evliliginiz henüz oturmamis.

Keske bastan ne eksigin varsa söyleseydin. Erkeklere yaranmiyorki zaten.
"Aglamiyan cocuga meme yok" - Bence bundan böyle biraz kararli olup "istiyorum" demegi dene.

Karamsarliga kapilma, biraz sabir - ve hersey güzel olacak...

Canım nerden bilebilirsinki böyle sorunların olacağını çocuk olmuş artık yapacak bişey yok ama eşinle konuş bu durumu yoksa kendi içinde büyütür durursun bu olayı başka şeyler kurarsın kafanda. Daha 8. ayınızdasınız ömür boyu sürmez böyle :26:

Canım konuşmayı dene ilk önce bi ömür böyle katlanabilecekmisin? kocanız neden böyle davranıyor onu sordunuzmu?

cnm artk yapabilecek birşeym yok ki..defalarca konuştum.benden 5 yaş büyük ama ben ondan bi o kadar büyüğüm sanki,ben daha olgunum.
hep ben çözmeye çalışırım olayları ama bu sorumluluklardan sıkıldm.
konuşmaya çalşsak,tartşma oluyor ardndan da standart kavgalarımız..
hem bilirsin,erkekler kolay kolay hiçbi suçlarını kabul etmezler.
hep özür dilerler,gönlünü aldktan sonra ama ben haklıydım gibisinden konuşurlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…