çok yemek yediğim halde kilo alamıyorum... boyum 1.65 kilom 42... boyum kiloma göre uzun olunca çok çirkin bir görüntü oluyor... bacaklarım kollarım çok ince, hiç güzel durmuyor... benim yediğim yemekleri normal bir insan yese heralde obez olmuştu... kan değerlerimede baktırdım hiçbir sorun çıkmadı... yardımcı olursanız çoook sevinirim...
bunuda bi deniycem bakalım işe yarar inş...canım şu ekmeğin üstüne sürülen çikolardan yok mu onlardan al kaşık kaşık ekmeksiz ye fayda sağlıyor özellikle televiyon karşısında akşam yyiebilirsin ben muzun üstüne sürüyorum yanında da süt içiyorum çok iyi oluyor şimdi ramazan dolayısıyla yiyemeyebilirisn ramazandan sonra bir dene ama hergün ye kafana da takma derim rahatsızlığın yoksa boşver ilerde eminmki alınır
canım şu ekmeğin üstüne sürülen çikolardan yok mu onlardan al kaşık kaşık ekmeksiz ye fayda sağlıyor özellikle televiyon karşısında akşam yyiebilirsin ben muzun üstüne sürüyorum yanında da süt içiyorum çok iyi oluyor şimdi ramazan dolayısıyla yiyemeyebilirisn ramazandan sonra bir dene ama hergün ye kafana da takma derim rahatsızlığın yoksa boşver ilerde eminmki alınır
Allah sanada kolaylık versin.. bende balık yağı almayı düşünüyodum. sonra bazı balık yağı kullanan arkadaşlarımı gördüm. onlarda aşırı kilo ve cilt bozukluğu yaptı.. bu yüzden kullanıp bünyemi bozmak istemedim... başka yöntemler bulmaya çalışıyorum...Bende 1.66 boyunda 41 kiloyum.Valla o kadar yiyorum ki anlatamam.Fish oil concreate diye bir balık yağı hapı atıyorum 1000mg ama etki etmiyor.Ben zaten yiyorum,çok mutsuz olmadığım günler.Ama gel gör ki kilo alamıyorum,artık bunun psikolojik boyutundaım.Telkinle kilo alabiliyor muyuz acaba? Hani ben zayıf değilim desemde vücut buna inansa,belki size göre olan ücut anlayışı bana göre değil.Belki de sıfır beden benim için 38 beden.İşin artık bu boyutundayım.
ben kan tahlillerimi yaptırdım. kansızlık yok... ama zaten pekmezi çok tüketen biriyim... yinede saol... daha çok tüketmeye çalışıcam...öle olur mu ya hasta olur kız kilo alcam diye şeker hastası mı olsun:mymeka:
bence yaşınla ilgili olabilir bende 17 yaşıma kadar 45e bile çıkamamıştım ama şu an 20 yaşındayım. 55 kiloyum. gayet hatunum:)
ayrıca başka bi topiktede yazdım. gece yatmadan önce 1 kaşık dut pekmezi yedim ben 1-2 hafta. sonrasında kilo almaya başladım. bende çok yerdim. yediklerim nereye gidiyo diye düşünürdümi hem dut pekmezi kan yaptığı için yağ olarak almıyorsun kilo. bence dene
denedikten sonra buraya sonucu yazarmısın canım... gerçekten işe yarıyorsa bende alıyım...bontavi kilo aldırıcı diye bir kapsül var nette araştırdım yorumların çou olumlu yönde aldım bugün ianşallah işe yarar 47 kiloyum bayrama kadar 50 olsam keşkeboshayallersmile
denedikten sonra buraya sonucu yazarmısın canım... gerçekten işe yarıyorsa bende alıyım...
işe yararsa paylaşırım tabi canım bugün geldi bi tane içtim bakalım sonuç alabilecekmiyim
Spor yapıyormusunuz?
Bazı kişilerin metabolizması hızlı çalışır.Kilo alması zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?