Çok yıprandım, kalbim paramparça

Benim de erkek kardeşimden hiç hayır yok onceden de böyleydi. Gecen denk geldi youtube'da abla, kardeş video çekmisler izlerken bi tuhaf oldum bizimkinin ölsem haberi olmaz.

Sanırım burada aile önemli. Sizde de erkek diye onu kayırıyor olabilirler ama yanlıs yapıyorlar işte.

Arabanız varken sizin uzak yoldan poşetler taşimaniz ne kadar can sıkıcı. Konuyu bi de babanızla sakince bir kez daha konuşup arabanın lazım oldugunu söyleyin.

Ancak kardeşinizin kalbi size sıcak değilse ne yapacaksınız ki bilmiyorum, ben olsam kendi işimi kendim yapar onun suratını çekmezdim ha ama ileride kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız kardesinize asla tavır almayin ve tartışmayın. Çünkü sonra kendinizi suclu hissedersiniz ne gerek var, siz iyi olun...

Kayırma yok deseler de kayırma olduğunu hissettim bazen. Ve aslında onu çok ilgisiz bıraktılar benim uzerime daha çok düştüler. Gerci dersler konusunda uzerime düştüler sadece ama bu da ilgi sonuçta. Kardeşimle kimse ilgilenmedi nereye gidiyor ne yapıyor denmedi. Çocukluktan beri para sevgisi vardi ve istediğini verdiler. Artık karar aldım kendi hayatıma bakacağım. Aman şu surat yapmis aman bunu demiş demeyeceğim.

Belki sacma olacak ama sizi paylasmak istemiyor olabilir mi? Sonucta yaslarınız yakın,birlikte büyümüşsünüzdür belki üzüldügü icindir bu tavır.Erkekler duygularını pek belli edemiyor malum

Belki sacma olacak ama sizi paylasmak istemiyor olabilir mi? Sonucta yaslarınız yakın,birlikte büyümüşsünüzdür belki üzüldügü icindir bu tavır.Erkekler duygularını pek belli edemiyor malum

Bilmiyorum ki. Normalde de benimle vakit geçirmeyen arkadaşları ile gezen biriydi. Tabi olayın psikolojik boyutuna bakmaya çalışırsak altindaki neden bu da olabilir

Merhaba...

Ben ileri bir tarihte nişanlanacağım. Bu süreçte ne yapılacaksa annem,sevgilim ve ben koşturduk. Bu süreçte ne kendimden bir buçuk yaş küçük erkek kardeşim ne de babam yanımda oldu. Babamın suratı sürekli asık zaten. Kardeşim de arkadaşları ile gezmelere gidiyor umrunda değilim. Bizim fotoğraf makinemiz vardı kardeşim bürosuna götürmüştü. Nişan evde olacağı için o fotoğraf makinesini istemistim ya da başka bir makine bulup bulamayacağını sormuştum. Onları erkek tarafı bulurmuş ona neymiş. Bunu bana diyor ama hiç tanımadığı insanlara sırf işi düşer diye bebek mevludunu cekmisti ve album yapıp vermişti. Bi koli alınacak oluyor arıyorum arıyorum açmıyor ama arkadaşının kız kardeşini benim de gittiğim kursa bırakıyor, o kızdan öğreniyorum. Sinirim öyle bozuk ki. Biliyorum umursamamalıyım kendimden başkasını şu durumda düşünmemeliyim ama olmuyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.

Bir de şu var, ben yokken babam odamı karıştırıyormuş.
Peki bunları neden yapıyorlar sizce

O erkek kardeşten bendede varda. Babanızın odanızı karıştırması tuaf geldi. Buldum dedikleri neydiki ilgisini çekmiş. Anneniz ayıp degilmi genç kızın odasını karıstırıyorsun demedimi. Anlam veremedim

O erkek kardeşten bendede varda. Babanızın odanızı karıştırması tuaf geldi. Buldum dedikleri neydiki ilgisini çekmiş. Anneniz ayıp degilmi genç kızın odasını karıstırıyorsun demedimi. Anlam veremedim

Kurabiye yapacaktım misafirlere margarin almıştım o da margarin sevmiyor. Onu bulmuş. Annem demiş de anlayana denir...

Merhaba...

Ben ileri bir tarihte nişanlanacağım. Bu süreçte ne yapılacaksa annem,sevgilim ve ben koşturduk. Bu süreçte ne kendimden bir buçuk yaş küçük erkek kardeşim ne de babam yanımda oldu. Babamın suratı sürekli asık zaten. Kardeşim de arkadaşları ile gezmelere gidiyor umrunda değilim. Bizim fotoğraf makinemiz vardı kardeşim bürosuna götürmüştü. Nişan evde olacağı için o fotoğraf makinesini istemistim ya da başka bir makine bulup bulamayacağını sormuştum. Onları erkek tarafı bulurmuş ona neymiş. Bunu bana diyor ama hiç tanımadığı insanlara sırf işi düşer diye bebek mevludunu cekmisti ve album yapıp vermişti. Bi koli alınacak oluyor arıyorum arıyorum açmıyor ama arkadaşının kız kardeşini benim de gittiğim kursa bırakıyor, o kızdan öğreniyorum. Sinirim öyle bozuk ki. Biliyorum umursamamalıyım kendimden başkasını şu durumda düşünmemeliyim ama olmuyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.

Bir de şu var, ben yokken babam odamı karıştırıyormuş.
Acaba, evleniyor olmanıza bozuluyor olabilir mi?

Nişanlanıcağım zaman küçük abim de böyle davranıyordu.Umursamaz , kıskanç ve kayıtsızdı.Sürekli de sevgilimi eleştiriyordu.Ben kendimi çektim , görüşmedim , tavırlarımla belli ettim.Kardeş veya abi diye her yaptıklarını affetmemiz gerekmiyor bence.Nasıl davranıyorsa öyle karşılık verin.

Babanızın odanızı karıştırmasına zaten diyecek söz yok.Ailenizin erkekleri bi' gariplermiş.

Back
X