Çok yıprandım

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Merhabalar,
Bugün modum o kadar düşük ki. Iş yerinde aksilikler zaten peşimi bırakmadı. Moralimi bozacak üzecek daha ne olabilir demiştim yaklaşık 10 dk. Önce gerçekleşti.
Benim 4 seneye yaklaşan bir ilişkim var. Ikimizde muhendislik öğrencisiydik. Ben mezun oldum ve 1 senedir çalışıyorum. Sevgilim 4 senedir son sınıf öğrencisi. Ilk dönemden bir dersi kalmıştı ve bu dönem 3 dersi vardı. 2si büte kaldı ve bugün ilk bütünün kötü geçtiğini söyledi. Biliyorum çok çalıştı canla başla. Ama olmadı yine yine ve yine
O kadar yoruldum ki. Eğer kalırsa seneye yarım dönem daha uzayacak okulu. Ki bu diğer bütten geçerse...
7. Senesi olmuş hala iğne deliği arıyoruz.. O kadar yoruldum ki. 4 senedir son sınıfta. Yaşıtlarımın görüştüğü insanlar kaç senelik meslek sahibi insanlar..
Şuan çok moralim bozuk. Hiç birseye odaklanamıyorum. Çaba göremesem terkedeceğim ama çok çabaladı. Bi yandan da diyorum ki 4 sene bekledim bir sene daha mı bekleyeceğim bu okulu.
Başıma ağrılar giriyor onun okulunun konusu her geçtiğinde.

Evlilik icin mi bekliyorsunuz ?

Evlilik icin mi bekliyorsunuz ?
Hemen evlenmeyi beklemiyorum elbette. Ama karşımdakinin öncelikle sorumluluk aldığını görmek istiyorum. Bi işi olsun çalışsın belli bir aşama kaydetsin evlenelim istiyorum ama henüz çalıştığını gormedigim biriyle şu aşamada evlenmek istemiyorum.

4 senedir son sınıfta ise bırakın gitsin ya istemiyor bitirmeyi ya da kafası almıyor. Kafası almasa kazanamazdı bölümü. Enteresan geldi acaba hocalar mi kafayı takti
Zannetmiyorum. Bildiğim şeyi yapamadım basiretim bağlandı dedi. Onunda psikolojisi bozuldu. Daha ne yapayım diyor. Zeki bi çocuk ama olmuyor olmuyor
Gerçekten bende artık sıyıracağım

Yok hayir yani okulu bitirsinde resmiyete dökelim isi diye mi bekliyorsunuz ..? Eger öyleyse tabi sinir bozucu bir durum yol alamamak ama mezun olsun calissin sorumluluk alsin diyeyse ya bekleyeceksiniz yada bu isten vazgececeksiniz baska yapacak pek bisey yok gibi ..

Beklemekten yoruldum. Yoksa evlilik için acele etmiyorum. Fakat benimde bir ailem var. Kızım sen biraz daha gez demeyecekler

4 senedir son sınıfta mı
Artık ezberlemiştir o dersleri, hocanın yerine geçip onun anlatması falan lazım hatta
Nasıl geçemiyor
Ya da geçmek mi istemiyor, çalışıyormuş gibi mi yapıyor
Istiyor psikolojisi bozuldu. Ama ben anlamıyorum. Inanın anlamıyorum neden olmadığını. Çok yoruldum artık çok yıprandım. Basiretim bağlandı neden böyle ağlayacağım diyor

3 dersi 4 senede veremedi mi? Çok ilginç gerçekten. Hangi okul bilmiyorum ama normalde bu kadar uzatmasına hocalar da pek müsade etmez, daha toleranslı davranıyorlar benim gördüğüm.
Hocaların takmasına sebep olacak bir şey mi yaptı acaba?
Şehir efsanelerinde hep anlatılır ama gerçekte hiç bu kadar okul uzatan duymamıştım ben.

Istiyor psikolojisi bozuldu. Ama ben anlamıyorum. Inanın anlamıyorum neden olmadığını. Çok yoruldum artık çok yıprandım. Basiretim bağlandı neden böyle ağlayacağım diyor

Çalışan insanın basiretinin bağlandığına hiç şahit olmadım.

Çabalıyor diyorsunuz. Ne kadar eminsiniz?

Kendisini bıraksın hadi, sizi düşünüp canını dişine takıp o 3 dersi vermesi lazımdı.

Baştan savıyor gibi geliyor bana. Ayrıca psikolojisi bozulduysa psikoloğa gitmeli.

4 sene önce toplamda 40 dersi vardı neredeyse. 4 senede ancak 3 derse düştü. Bazı hocalar 33te bile bırakıyor. Ama geçen geçiyor.
Hocalara karşı olumsuz bir tavrı hiç olmadı.

Benimle dahi telefonda kısa kısa konuştu final zamanı. Ve bir de final zamanı annesi ciddi bir ameliyat geçirdi. Detay vermeyeyim ama zorlu bir süreçti. Bırakmaya kıyamiyorum ama artık sabrım bitmiş gibi

Ne demek çalışan insanın basireti bağlanmaz? Ne demek neden geçemiyor? Çocuk çalıştı ama geçemedi diyorsun. En yakın örnek kendimden biliyorum sınav konularında bildiğim halde kaç kere basiretim bağlanmıştır ki illa bi olayı anlamak için yaşamanız mı gerekir anlamıyorum. Kendimden çıkarak yorum yaptım bazen olmayınca olmuyor bu işler. Siz burda bunaldığınızı yazmışsınız ama kim bilir o ne kadar bunaldı. Siz mezun olmuşsunuz kurtulmuşsunuz o ise bildiği halde geçemiyor bir de onun açısından bakın. Başkalarıyla neden karşılaştırıyorsunuz? Herkesin sonuçta kendi hayatı var. Bence destek olun sonuçta sevgi zor zamanlarda yanında olmak demektir..

4 sene önce toplamda 40 dersi vardı neredeyse. 4 senede ancak 3 derse düştü. Bazı hocalar 33te bile bırakıyor. Ama geçen geçiyor.
Hocalara karşı olumsuz bir tavrı hiç olmadı.
40 ders mi? Bu adam sorumsuz bence. Okulun normal süresinde hiç mi ders çalışmamış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…