Çok yıprandım

Kuzum kısmetin nereden geleceğini bilemeyiz
Belki de okulu biter bitmez çok güzel atılımlar yapacak ve okul hayatındaki çalışmalarının karşılığını iş hayatında alacak
Bildiğim kadarıyla mühendislik bölümlerinin ek olarak bilecekleri belgeler var, uluslararası çalışma hakkı veren belgeler
Erkek arkadaşınız çalıştığı, çok çalıştığı dersler sayesinde o belgeleri daha kolay alacak belki de
Sizinle birlikte o da çok üzülmüştür..
Ve sizi kaybederse hepsinden daha çok üzülür..
Kötü zamanlarınızda birbirinize destek olunuz ki iyi zamanlarınızda şampanyayı birlikte patlatın

Ne mühendisliği bilmiyorum ama sizde biliyorsunuz ki dersleri ağır bir bölüm.Hem kötü geçti diye kaldı sayılmaz.Ayrıca yaz okulu yapabilir.

Birak canim benim birak. Sana abla tavsiyesi.. Bir insan evladi 1 senede 3 ders kodlayip hala da bute ota cope kaliyor hatta buna ragmen veremiyorsa ondan bir cacik olmaz. 1 arpa boyu yol alamazsin. Yol yakinken dön bu isten. İnsan biraz sorumluluk alir cok istese adam olmayi canla basla çalışır verir dersleri. Bildigin ergenlikte takili kalmis o. Sen de nasilsa ceptesin.. oh ne ala.. Anasina babasina da mi acimiyor hic? Bi yerde muhendislik disi ise baslasa eli ekmek tutardı simdiye.. Erkek dediğin taşı siksa suyunu cikarmali bu ne be. Okuyorum ayagina yaymis canim o kusura bakma. İyi dusun dogru karar ver.

4 sene aynı sinifta kalmak.... Gercek hayata atilmaya korktugu icin bilerek calismiyor bence. Hem tembel hem sorumsuz. Evlilik yonunde beklentiniz oldugumu bildigi halde boyleyse sizi kaybetme korkusu yok demek ki.

Çok çalışkanlarını da gördük be dostum... genç yaşta yönetici olan bir mühendisle evliyim. Olmayaydım iyiydi burada mevzu senin sabrın, beklentilerin, ne yapmak istediğin... daha bekleyemem yolumu çizmek istiyorum da diyebilirain, zaten genciz zamanımız var da diyebilirsin... kendini tartacak ve kararını verecek olan sensin

Ailesinin durumu çok çok iyi sanırım yoksa insan aileme yük oluyorum diye didinir yine bitirurdi. ama ilk 3-4 yılı boş geçirmiş resmen .

Birde 40 dersi nasil alıyor anlamadım belli kredi veya ders sayısı dışında alinmyordu sistem değiştirse bilemem tabiki.

kız kardeşim de mühendislik okudu yeni mezun oldu epey zor bir bölümdü cok severek okumadigi halde uzatmadan bitirdi yani imkansız değil ...

Özür dileyerek söylüyorum ama ailesi tarafından pamuklarda büyütülmüş ,rahatına düşkün birisi gibi düşündürdü bunlar

Evlenmek istiyorsanız evlenin gitsin diyeceğim de iş yok güç yok tabi... açık açık konuştunmu hiç bu konuları ? Tepkisi nasıldı ? Konuşmadıysanız net konuşun sonra duruma göre karar verirsiniz. Erkek dediğinde böyle olmayacak ya

üniversite 2. sınıfta bir dersten kaldım o kadar basit bir ders ki hoca her yıl aynı soruları sorar
nasıl olsa uzadı diye 7 derste ben bıraktım neyse hepsini verdim ama bu dersi veremiyordum
ezberledim artık soruları ama 5. senemde verebildim o da zorla neredeyse yine uzayacaktı
ben kendime bile soruyordum "aynı sorular neden geçemiyorsun sen diye?"
o yüzden fazla üzerine gitmeyin ama kendi hayatınızı da heba etmeyin

Geçmiş olsun bakalım..
Aranızda başka sorunlar var mı?
Okul hayata dışında ilişkinizin durumu nedir?
Bir de delikanlı okul dışında çalışıyor mu? Nasıl geçiniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…