- 8 Temmuz 2019
- 285
- 355
- 53
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Şu fibromiyaljiden kurtuldum nickli üye kim acaba? Konuda aradım fakat bulamadım, bir şey soracaktım.evet :/
hahahŞu fibromiyaljiden kurtuldum nickli üye kim acaba? Konuda aradım fakat bulamadım, bir şey soracaktım.
zaten açıklaması dürüstçeyse çokta sorun değil benim için, ama ya yalansa ? belkide beni görmek istemiyor sadece o kadar sık, belki başkaları ile de konuşuyor, nasıl tespit edebilirim ki? :/bu durum bir tek bana mı normal geldiben de hafta içleri çıkmayı hiç sevmem ve çıkmam. hep haftasonuna plan yaparım. çünkü çalışıyorum, düzenim bozuluyor, uyku düzenim bozuluyor, biyolojik düzenim bozuluyor, daha yorgun hissediyorum, çay kahve vs içmişsem hemen uyuyamıyorum, anneme vakit ayırıyorum, beraber vakit geçiriyoruz falan filan. ama bu şekilde 6 yıl ilişki yürüttüm ben. erkek arkadaşım arada şikayet ederdi ama çok da üstelemezdi. kabullenmişti yani. haftasonu da hafta içinde yorgun argın geçirebileceğimizden çok daha kaliteli ve uzun zaman geçirirdik. herkesin kendine göre bir düzeni bir enerjisi var. adam yoruluyor hafta içi akşamları evinde dinlenmek istiyor demek ki.
ne soracaktınızŞu fibromiyaljiden kurtuldum nickli üye kim acaba? Konuda aradım fakat bulamadım, bir şey soracaktım.
Kendi çıkarları için maalesef bu kadar basit. Bazı insanlar çıkarları olduğu insanları yanlarında tutmak için yalan söyler. Bazıları da ayıp olmasın diye, kırmamak için karşısındaki insandan hoşlanmadığını söylemek yerine yalan söyleyebilir.ya haklısınız, ama o zaman bu adamın iki lafının ikisi de yalan, neden bu kadar yalan söylesin neden neden? ya da düşünüyorum bazen dünyada benden başka dürüst yok herhalde?, Bu arada kimseninde yalanını yaklamadım ama biri bana güzel birşey söylüyorsa ya da birşey için açıklama yapıyorsa kesin yalandır! neden
Bence bu ilişki sizi yorar.Hatta bence size tercih ettirdiği günlerde de görüşmeyin.Haftada 1 gun cıkınca ne eksilioki beyefendinin hayatından.Seven bence hep görmek ister merak eder.3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.
Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?
yok nasıl emin olabilirim ki?! herşey mümkün erkekleri anlamak çok zorInsan gorusmek istedigine vakit ayirir. Gorusmek istemedigine de bahaneler siralar. Baska biriyke de gorusmedigine emin misiniz?
az önce yazıştık. Bide bozuk bana. Dün akşam bişeyler yazmıştı geç gördüm cevap vermemiştim. 'yine soğuk havalar mı girdi:) Canın isteyince mi yazıyosun?' yazmış, bende 'geç görmüştüm mesajlarını dün, sıkıntı yok:)' dedim sadece ' hadi bakalım' yazdı.Bence bu ilişki sizi yorar.Hatta bence size tercih ettirdiği günlerde de görüşmeyin.Haftada 1 gun cıkınca ne eksilioki beyefendinin hayatından.Seven bence hep görmek ister merak eder.
çok değişik çok değişik adam, hiç böylesini duymamış yaşamamıştım.Siz işiniz gücünüz arasında ona ayıracağınız zamanı dengeleyebiliyor o ise sizin için bunu yapamıyor. Görünen o ki siz daha fedakar bir tutum içerisindesiniz. Sürekli sizin talebinizle görüşecek değilsiniz. Benzer şeyleri yaşıyorum o yüzden ne hissettiğinizi anlayabiliyorum ama karnınızda uçuşan kelebekleri şimdilik boşverip objektif olarak düşünürseniz bunun normal olmadığını anlayacaksınız. Sizi şimdiden bu şekilde talepkar konuma sokan birisiyle ciddi bir şey düşünmeyin derim ben.
kadar kırgın hissediyorum kiBen yillar once bekarken tanistirildigim bir cocuk vardi. Iki kere gorusmustuk, duzgun akilli iyi biriydi ama ben cok isinamamistim. Cocuk neredeyse haftada uc dort kez goruselim bulusalim sen nereye istersen oraya gelirim diyordu. Ki baska sehirde calisiyordu ve benim yasadigim yerle arasi birkac saat mesafeli. Ben surekli bahane uretiyordum. Ve saka gibi ama cocuk yillik izne ayrilmak istedigini soylemisti beni daha rahat gorebilmek icin. Yani sozun ozu: isteyen erkek oyle bir imkan yaratir ki gormek icin sasirirsin. Ki sizde oyle bir durum da yok. Istese her aksam isten sonra bulusup bir kahve icmek o kadar zor degildi. Ayni duygu yogunlugunu yasamiyosunuz bu adamla. Ve basta boyleyse devami daha farkli olmaz. Sahsen ben olsam vazgecerdim. Bana sanki lutfeder gibi haftada bir bir de secenek sunacak c.tesi mi pazar mi diye, ne bu boyle apartman sakinleri toplantisina gider gibisevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?