çok yoğun olduğunu söyleyen erkek modeli

zaten açıklaması dürüstçeyse çokta sorun değil benim için, ama ya yalansa ? belkide beni görmek istemiyor sadece o kadar sık, belki başkaları ile de konuşuyor, nasıl tespit edebilirim ki? :/

Kendi çıkarları için maalesef bu kadar basit. Bazı insanlar çıkarları olduğu insanları yanlarında tutmak için yalan söyler. Bazıları da ayıp olmasın diye, kırmamak için karşısındaki insandan hoşlanmadığını söylemek yerine yalan söyleyebilir.

Gercekten cok yorgun olabilir ve sadece dinlenmek istiyor olabilir. Amaaaaa, kesinlikle sizin heyecanin yuzde 1'i onda yok. Siz askinizi adamakilli yasamak istiyorsunuz, o gayet sakin. Sirf haftasonu 1 gunu kabul edeceginize inaniyorsaniz, devam . Yok beni bu durum deli ediyor derseniz de, bu heyecani payasacaginiz yeni sulara yelken acin derim

İlgilenmek isteyen buluşmak isteyen insan iki eli kanda da olsa gelir.Çok sevimsiz bir adam.Yani resmen sizinle görüşmesini bile programı dahiline almış ?!?

Insan gorusmek istedigine vakit ayirir. Gorusmek istemedigine de bahaneler siralar. Baska biriyke de gorusmedigine emin misiniz?

Bence bu ilişki sizi yorar.Hatta bence size tercih ettirdiği günlerde de görüşmeyin.Haftada 1 gun cıkınca ne eksilioki beyefendinin hayatından.Seven bence hep görmek ister merak eder.

Bence bu ilişki sizi yorar.Hatta bence size tercih ettirdiği günlerde de görüşmeyin.Haftada 1 gun cıkınca ne eksilioki beyefendinin hayatından.Seven bence hep görmek ister merak eder.
az önce yazıştık. Bide bozuk bana. Dün akşam bişeyler yazmıştı geç gördüm cevap vermemiştim. 'yine soğuk havalar mı girdi:) Canın isteyince mi yazıyosun?' yazmış, bende 'geç görmüştüm mesajlarını dün, sıkıntı yok:)' dedim sadece ' hadi bakalım' yazdı.

ilişkiyi ve seni adam yönetiyor.Senin söz hakkı ve tercih hakkının olmadığı bir duruma RAZI edilmiş durumdasın farkındamısın? İş görüşmesi gibi bişi bu.Iğğyyykkk oldum ben şahsen.Ve seni çekende aslında adamın bu dik duruşu ne yazık ki.İleri boyutu seni hasta eder uyarayım! Kaç! Karakterleriniz bammmmbaşka ve adam asla değişmeyecek bir adam.Kısacası KESİŞİM KÜMENİZ ASLINDA BOŞ.Senin için yapabileceği birşeyi olmadığını söyleyen birine sevgili değil kurban olmuşsun bence..Hayatın boyu RAZI olma durumuyla yaşarsın.1 ilerisini göremezsin.Durum bu..

Siz işiniz gücünüz arasında ona ayıracağınız zamanı dengeleyebiliyor o ise sizin için bunu yapamıyor. Görünen o ki siz daha fedakar bir tutum içerisindesiniz. Sürekli sizin talebinizle görüşecek değilsiniz. Benzer şeyleri yaşıyorum o yüzden ne hissettiğinizi anlayabiliyorum ama karnınızda uçuşan kelebekleri şimdilik boşverip objektif olarak düşünürseniz bunun normal olmadığını anlayacaksınız. Sizi şimdiden bu şekilde talepkar konuma sokan birisiyle ciddi bir şey düşünmeyin derim ben.

çok değişik çok değişik adam, hiç böylesini duymamış yaşamamıştım.
dün bir nedenden ötürü ilk defa bozuk konuştu benle, bi önceki gün ki mesajına yazmadım diye sandım ama onlar olabilen şeyler takılmıyordu önceden.. Bugün farkettim, bi etkinlik aplikasyonu var hatta biz orada tanıştık, orada dün gece etkinlik kovalıyordum sıkıntıdan, bir grup buldum, ekleştim yazışıyodum falan. Birileri ile ekleştiğimi gördü sanırım beni silmiş o platformdan.. :/

Ben yillar once bekarken tanistirildigim bir cocuk vardi. Iki kere gorusmustuk, duzgun akilli iyi biriydi ama ben cok isinamamistim. Cocuk neredeyse haftada uc dort kez goruselim bulusalim sen nereye istersen oraya gelirim diyordu. Ki baska sehirde calisiyordu ve benim yasadigim yerle arasi birkac saat mesafeli. Ben surekli bahane uretiyordum. Ve saka gibi ama cocuk yillik izne ayrilmak istedigini soylemisti beni daha rahat gorebilmek icin. Yani sozun ozu: isteyen erkek oyle bir imkan yaratir ki gormek icin sasirirsin. Ki sizde oyle bir durum da yok. Istese her aksam isten sonra bulusup bir kahve icmek o kadar zor degildi. Ayni duygu yogunlugunu yasamiyosunuz bu adamla. Ve basta boyleyse devami daha farkli olmaz. Sahsen ben olsam vazgecerdim. Bana sanki lutfeder gibi haftada bir bir de secenek sunacak c.tesi mi pazar mi diye, ne bu boyle apartman sakinleri toplantisina gider gibi sevmedim.

o
kadar kırgın hissediyorum ki

Bak benim erkek arkadaşım da aynı şekilde davranırdı çok yoğunum bilmem ne sonra ne oldu beni aldattığını öğrendim. O çok yoğun olduğu günlerde başka başka kızlarla görüşüyormuş. Ben de keriz ay yazık diye üzülüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…