çok yoğun olduğunu söyleyen erkek modeli

Fazla programlı ve disiplinli yaşıyor. Kendi kafasında projelendirmiş hayatını, sizin müdahale etme şansınız yok. Bu kadar planlı yaşayan biriyle ben yapamazdım. Kontrol alanına girmeniz zor görünüyor. Boşuna çabalamayın, çok hoşlanıyorsanız belki zaman içinde daha esnek hale gelebilir.

Açık konuşacağım, ben de içten içe ilerlemeyeceğini bildiğim, aşık olmadığım ve sevmediğim bir adama böyle davrandım en son. Arkadaş olarak tanımak istedim sadece, haftada 1 gün ayırmak istedim. Ama o bunalttı, sıktı, işi tacize kadar vardırdı ve bitirdim. Şu an sadece arkadaşsınız bence.

Adam aşık değil, sadece mantık ilişkisi kurmuş, muhtemelen 1 seneye evlenir ruhsuz, herkesin kendi hayatına baktığı bir evlilik yaşarsınız.

+1.
Erkeklerin söylediklerine değil, yaptıklarına bakacaksın.

Benim de böyle görüşmek için randevu almam gereken sevgililerim olmuştu lisede. Biriyle okul dışında ayda bir diğeriyle de haftada bir görüşürdüm... İkinciyle ayrılmamıza sebep olan şey benim görüşmek için randevu almak istemememle ilgili yaptığım şikayet sonucu çıkan kavga olmuştu. Çok saçma.

Şimdiki erkek arkadaşımla bir buçuk yıl aynı sokakta ve iki buçuk yıl da 2-3 sokak mesafede oturduk. Kar yağdığında gece 11’de yürüyüşe çıktığımız da oldu habersiz birbirimize yemeğe/kahvaltıya gittiğimiz de. Seven ya da aşık olan insan eviniz de o kadar yakınken iş çıkışı yorgunluğunu gelip yanınızda atmak ister. Gerçi sevgi ya da aşk için çok kısa bir süredir birliktesiniz ama hoşlantı dahi yeterli olur böyle bir isteğe. Evde bir yemek hazırlayası gelmez sizi arar mesela yemek yemediysen dışarıda yiyelim der. Ya da tam tersi güzel yeni bir tarif dener sizi davet etmek ister falan.

Yani belli bir süre sonra oturur ilişki, görüşme günleri düzene girer. Erkek arkadaşımla 4. yılımızda ikimiz de çalışırken cuma-salı birlikte geçiriyorduk sonrasını evde geçiriyor cuma geliyordu. Bir programa oturtmuştuk. Ama sizinkisi böyle bir monotonluğa girmek için çok çok çok erken.

Yogunum dediginde ne yaptigini bir sorun Allah askina satis pazarlama yapip haftaici evden cikamiyorsa yoneticilerin eve gelmemesi lazim.
Eşim gercekten yogun bir adam evde ne yaptigini goruyorum, bazen gece 2lere kadar kafa patlatiyor ona ragmen "haftaiçi cikmam" diye tripleri olmuyor cikiyoruz bazen, haftasonlari da gezebiliyoruz.

Sevgili oldugumuz donem biz ayri sehirlerdeydik eşim benim oldugum sehre her cumadan gelir pazar gunune kadar otelde kalirdi benimle gorusmek icin. Siz 10 dakikalik mesafede hafta ici cikamamak, haftada bir gorusmek yogunluk filan olamaz.

Ayy siz de adami amma begendiniz.
Yok kardesime alayim, yok övgüler, adami tanimiyorsunuz bile alt tarafi haftada bir bulusmak istemesi
Buna bu kadar bayilacak kadar ne yaşadiysaniz artik.

Hayatima giren her erkekten şiirler, iltifatlar, guzel konusmalar oldukca fazla duydum. Agzi guzel konusan herkesin ruhu ince olmuyor
Boyle bir adama bulunmaz hint kumaşi muamelesi yapmak için, dahasi butun erkeklerin duygusuz oldugunu dusunmek için hayatinda hic deger gormemis olmak lazim.

Evlerinizin arası 10 dakikalık mesafeyken görüşmüyor oluşunuz normal değil bence. Kaldı ki ilişkilerin ilk dönemlerinde özellikle erkekler daha ilgili olurlar. Size vakit ayırmasını lütuf olarak görmesi sinirlerimi bozdu. Üstelik sizin sorun ettiğiniz bir şeyi de laf ebeliği yaparak -ki kendini haklı görüyor- bu konuya dair hiçbir şey yapamayacağını söylemesi de her şeyi açıklıyor aslında. bence yol yakınken vazgeçin.

Erkek arkadaşımla biz de birbirimize bunları derdik ama böyle de davranırdık. Adam size bunları deyip tam tersini yapıyor. Hiç unutmam gece 2’de 3’te kabus gördüm birlikte uyuyalım diye aramalarını. Aynısını ben de yapar ayağıma çağırırdım birlikte uyuyalım diye. Canımız bir şeye sıkıldığında birbirimize sığınırdık. Çok yoğun olunur insanın sevgilisi de dahil kimseyle görüşesi gelmez. Olabilir bu, yılda 1-2 kere en fazla bir hafta sürer ama benim için. Sonra da her gün görüşüp acısı çıkarılır o yoğun olduğunuz için birbirinizden ayrı kaldığınız günlerin. Sürekli yoğunum yorgunum bahanesiyle görüşme isteğinizi reddeden insan sizin kadar içinde değildir bu ilişkinin. Beklentiler hisler aynı derecede değildir.

pof en azından yalnız değilim:)

eminim, tek başına da yaşamıyor, bende öyle. Bulunduğumuz ülkede genelde oda kiralanır paylaşımlı evde yaşanır. Oda öyle yaşıyor bende

ya haklısınız, ama o zaman bu adamın iki lafının ikisi de yalan, neden bu kadar yalan söylesin neden neden? ya da düşünüyorum bazen dünyada benden başka dürüst yok herhalde?, Bu arada kimseninde yalanını yaklamadım ama biri bana güzel birşey söylüyorsa ya da birşey için açıklama yapıyorsa kesin yalandır! neden

kesinlikle, benim içinde aynı şey geçerli. hergün görüşecek olsak bende istemem, eskiden daha heyecanlı bir tiptim.. Ama hergün bana özledim mesajı atıp sonrada düzenini bozamadığı için görüşemiyo olmamız saçma malesef

kesinlikle. Dediğim gibi kafasında bir hedef koymuş, şuan biz başka bir ülkedeyiz, burada 2 yıl içinde kazanmayı hedeflediği bir para ve girişimcilik için bir fikri var. Her görüşmemizde de fikrine planına birşeyler eklemiş oluyo heyecanlı onları anlatıyor, inanın neredeyse tüm akşam. İş yerinde neler yaptığını vs anlatıyor. Herhangi bir terslik olup işten çıkarılması tüm planlarını alt üst edecek ve hassas yürümeye çalışıyor.
Mesela paylaşımlı bir evde yaşıyor şuan, onun düzenli bir işi olduğu için tek başına bir ev tutması da mümkün ama para biriktiriyor. Yani bir odak noktası var onun ve bende hayatında bir noktayım.
Tüm bu anlattıkları da artık yalan değilse (herkes öyle yorum yapıyorya), böyle bir adam.
Çok planlı programlı düzenli biri, anlattıklarından çıkardığım ve de onda gördüğüm. (yine tekrar ediyorum, herşey yalan değilse eğer)

Başak Burcu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…