- Konu Sahibi beutyandbeast
-
aslında dürüst olayım mı? bunu açık açık söyledi aslında. Ama kibar versiyonunu :) ' o kadar yorulmuş ve stresli hissettiğim zamanlarda seni düşünüyorum, ya da seninle görüştükten sonra deşarj oluyorum, huzur buluyorum, bunaldığımda kaçtığım gizli bahçem gibisin' gibi gibi birşeyler demişti. Tabi böyle tatlı dille söyleyince (bknz. laf ebesi) kulağa çok hoş geliyor ruhunu okşuyor.
Adam aşık değil, sadece mantık ilişkisi kurmuş, muhtemelen 1 seneye evlenir ruhsuz, herkesin kendi hayatına baktığı bir evlilik yaşarsınız.3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.
Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?
Bende tecrube ede ede sunu ogrendim.Asla sozlere kanmayin,davranislar neyse odur.Ozleyen gelir arayan bulur.Bu kadar basit aslinda.Ama biz kadinlar hep yalanlara inanmayi seviyoruz.Gercekleri gormek istemiyoruz.Disaridan baskasina akil verir gibi yasadiklarinizi dusunun.O zaman gercegi goreceksiniz zaten.
Yahu yapmayın böylesi cümleleri ömür billah duyamayan kadınlar varken altında nasıl art niyet arayabildiniz! Lütfen ayrılın bu cumlelerdeki naiflik ve benimsemeyi idrak edemeyecek bir ruh o adaminda ruhunu soldurur çünkü.. yol ver arkadaşım kendini gerçekleştirmiş birey olmayı becerebilmis olgun bir kadın bulabilmesi için yol ver gitsin hakettiğine çünkü siz olgunlukta sanırım değilsiniz
aslında dürüst olayım mı? bunu açık açık söyledi aslında. Ama kibar versiyonunu :) ' o kadar yorulmuş ve stresli hissettiğim zamanlarda seni düşünüyorum, ya da seninle görüştükten sonra deşarj oluyorum, huzur buluyorum, bunaldığımda kaçtığım gizli bahçem gibisin' gibi gibi birşeyler demişti. Tabi böyle tatlı dille söyleyince (bknz. laf ebesi) kulağa çok hoş geliyor ruhunu okşuyor.
pof en azından yalnız değilim:)Ya devirden mi bilmiyorum bende dahil çevremdeki arkadaslarim tanıdıklarım v.s hepimiz 25 35 yas aradı diyelim iş çevresi falan genel kizlar ve kimsenin uzun düzgün bir ilişkisi olmadı son 2 senedir. Erkeklerin bir cogu ne yiyip içiyor bilmiyorum deli gibiler sanki. Hep ciddi ilişki evlilik lafları ama davranışlar direk uzak durulasi.
Sizinkinin ise 5 10 dk mesafeden görusmemesini aşırı garip. Bende diğer üyeler gibi sevgi olmadığını düşünüyorum.
Sizin ona ilginiz hoşuna gidiyordur. Birde haftada bir görüşmeye ve bu kadar ilgisizlige karşı beraber olacak kız çok azdır zaten. Neden kaybetsin ki sizi?
eminim, tek başına da yaşamıyor, bende öyle. Bulunduğumuz ülkede genelde oda kiralanır paylaşımlı evde yaşanır. Oda öyle yaşıyor bendeEvli olmadığından emin misin bu kişinin? 10 dk mesafede oturuyoruz demişsiniz, ailesiyle mi tek mi yaşıyor? Bana evli gibi geldi bir arkadaşımın başına gelmişti de aynı böyle bir olay: adam "sözde" aşırı işkolik filandı yorgundu vs. idi, işte sizin gibi 1 gün görüşürlerdi böyle, sonradan çıktı meydana evliymiş bir de üstüne karısı hamileymiş o dönem.
ya haklısınız, ama o zaman bu adamın iki lafının ikisi de yalan, neden bu kadar yalan söylesin neden neden? ya da düşünüyorum bazen dünyada benden başka dürüst yok herhalde?, Bu arada kimseninde yalanını yaklamadım ama biri bana güzel birşey söylüyorsa ya da birşey için açıklama yapıyorsa kesin yalandır! nedenErkek arkadaşımla biz de birbirimize bunları derdik ama böyle de davranırdık. Adam size bunları deyip tam tersini yapıyor. Hiç unutmam gece 2’de 3’te kabus gördüm birlikte uyuyalım diye aramalarını. Aynısını ben de yapar ayağıma çağırırdım birlikte uyuyalım diye. Canımız bir şeye sıkıldığında birbirimize sığınırdık. Çok yoğun olunur insanın sevgilisi de dahil kimseyle görüşesi gelmez. Olabilir bu, yılda 1-2 kere en fazla bir hafta sürer ama benim için. Sonra da her gün görüşüp acısı çıkarılır o yoğun olduğunuz için birbirinizden ayrı kaldığınız günlerin. Sürekli yoğunum yorgunum bahanesiyle görüşme isteğinizi reddeden insan sizin kadar içinde değildir bu ilişkinin. Beklentiler hisler aynı derecede değildir.
kesinlikle, benim içinde aynı şey geçerli. hergün görüşecek olsak bende istemem, eskiden daha heyecanlı bir tiptim.. Ama hergün bana özledim mesajı atıp sonrada düzenini bozamadığı için görüşemiyo olmamız saçma malesefYani bilmem ki.. Yaş ilerledikçe o özlem, flört duyguları yeteri kadar zirvede olmuyor bence. Heves ve isteği ben eskisi gibi hissedemiyorum mesela kendimi örnek verirsem. Çok görüşmek istediğim bir erkek vardı, çoook hoşlandım kendisinden gerçekten çok görüşmek istiyordum . Ama geçen gün onunla 2.buluşma bile bana inanılmaz zor geldi, tekrar o toplara girmek falan :/ Sonuç olarak çok istediğim halde iptal ettim görüşmeyi sonra bakarız der gibi. Hevesim daha önce başkası tarafından büyük kırıldı ondan sanırım. Bir önceki ilişkisinde insan yıpranınca bu levela gelebiliyor. Ben aşık değil diyebilirim ama size değer vermiyor diyemem. Akıl olarakta buluşma konusunu o açsın derim bundan sonra, siz çok hevesli görünmeyin konu açmayın o istesin. Erkekler avcı ruhlu olduğu için kadınların bu kadar açıksözlü ve hevesli görünmesi onların ilgisini cezbetmiyor bence.
kesinlikle. Dediğim gibi kafasında bir hedef koymuş, şuan biz başka bir ülkedeyiz, burada 2 yıl içinde kazanmayı hedeflediği bir para ve girişimcilik için bir fikri var. Her görüşmemizde de fikrine planına birşeyler eklemiş oluyo heyecanlı onları anlatıyor, inanın neredeyse tüm akşam. İş yerinde neler yaptığını vs anlatıyor. Herhangi bir terslik olup işten çıkarılması tüm planlarını alt üst edecek ve hassas yürümeye çalışıyor.Fazla programlı ve disiplinli yaşıyor. Kendi kafasında projelendirmiş hayatını, sizin müdahale etme şansınız yok. Bu kadar planlı yaşayan biriyle ben yapamazdım. Kontrol alanına girmeniz zor görünüyor. Boşuna çabalamayın, çok hoşlanıyorsanız belki zaman içinde daha esnek hale gelebilir.
Başak Burcu mukesinlikle. Dediğim gibi kafasında bir hedef koymuş, şuan biz başka bir ülkedeyiz, burada 2 yıl içinde kazanmayı hedeflediği bir para ve girişimcilik için bir fikri var. Her görüşmemizde de fikrine planına birşeyler eklemiş oluyo heyecanlı onları anlatıyor, inanın neredeyse tüm akşam. İş yerinde neler yaptığını vs anlatıyor. Herhangi bir terslik olup işten çıkarılması tüm planlarını alt üst edecek ve hassas yürümeye çalışıyor.
Mesela paylaşımlı bir evde yaşıyor şuan, onun düzenli bir işi olduğu için tek başına bir ev tutması da mümkün ama para biriktiriyor. Yani bir odak noktası var onun ve bende hayatında bir noktayım.
Tüm bu anlattıkları da artık yalan değilse (herkes öyle yorum yapıyorya), böyle bir adam.
Çok planlı programlı düzenli biri, anlattıklarından çıkardığım ve de onda gördüğüm. (yine tekrar ediyorum, herşey yalan değilse eğer)
evet :/Başak Burcu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?