Çok yorgunum...

kimsesisiz kimsesi Allah'tır bunu hiç unutma.
en yalnız,çaresiz olduğunda seni Duyan'dır.
ve her şeyi verecek tek O'dur.

her şey geçtiğinde çok güçlü bir insan olarak kalacaksın.
Allah yardımcın olssun.
insanoğlu vefasızdır.
yoluna bak ve sahip olduğun biricik evladına sarıl.

insanlara takıldığında ruhen çökersin.
insan işte de geç.

Bende kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar . Sanki hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi. Sonra diyorum ki geçecek herşey daha iyi olacak . Sanada söylüyorum geçecek herşey güzel olacak buna inanalım

Kendimi gördüm yazdıklarınızda, nedense ben de aynı şeyleri hissediyorum son günlerde.
Devamlı yapılan fedakarlıklar ve özveriler sonucunda koca bir hiçlik duygusu.
Kurulan onca şen şakrak masaların ardından kalan kocaman bir yanlızlık...

Malesef hayat ve insanlar böyle, çokta yapılabilecek birşey yok gibi sanki.
Ben de çocuklarıma sarılıyorum bu noktada. Çünkü yeri geliyor eş bile anlamıyor insanı.
Eşin kendisi bile anlamsızlaşıyor çoğu zaman, varlığı sorgulunanıyor.

Bu günler geçecek tabii ki, geçmek zorunda.
Hangi karanlık gece geçmedi ki? Hangi zor gün arkada kalmadı?
Bunlarda geçecek, zaman alacak belki ama eminim geçecek ve aydınlanacak dünyalarımız.
Umut etmek zorundayız ve bunun için çabalamak zorundayız.
Yoksa nasıl katlanılır herşey?
İnşallah canım ya inşallah... Bazen çok güçsüz hissediyorum kendimi , oğlum vaktinden önce büyüsün istemiyorum , ona yansıtmak istemiyorum ama anlıyor kuzum bazı şeyleri...

'En karanlık an,şafak sökmeden önceki andır'
Bu dibe çöküşün muhakkak bir yükselişi olacaktır,Allah sizinle beraber olsun,yardımcınız olsun.
Umudunuzu,dualarınızı eksik etmeyin.
Güzel olacak.
:KK200: Amin. Çok teşekkür ederim. Rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin.

Bende kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar . Sanki hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi. Sonra diyorum ki geçecek herşey daha iyi olacak . Sanada söylüyorum geçecek herşey güzel olacak buna inanalım
:KK200: İnşallah arkadaşım , inşallah... Ne kadar yalnız bir insanmışım ben ... Olsun çok şükür bir şekilde oğluma bakabiliyorum. Mevcut durumu koruyabilmek tek derdim.

:KK200: İnşallah arkadaşım , inşallah... Ne kadar yalnız bir insanmışım ben ... Olsun çok şükür bir şekilde oğluma bakabiliyorum. Mevcut durumu koruyabilmek tek derdim.
Özel değilse ailen yok mu acaba neden böyle bu kadar yanlızsınız

kimsesisiz kimsesi Allah'tır bunu hiç unutma.
en yalnız,çaresiz olduğunda seni Duyan'dır.
ve her şeyi verecek tek O'dur.

her şey geçtiğinde çok güçlü bir insan olarak kalacaksın.
Allah yardımcın olssun.
insanoğlu vefasızdır.
yoluna bak ve sahip olduğun biricik evladına sarıl.

insanlara takıldığında ruhen çökersin.
insan işte de geç.
Haklısınız. Ama insan işte takılmadan geçemiyor hele ki en yakınlarının umarsızlığı , umarsamazlığı çok yaralıyor insanı...

Özel değilse ailen yok mu acaba neden böyle bu kadar yanlızsınız
Çok şükür sağ ve salimler , varlar ama yoklar. Sağda solda o her şeyi halleder , o yapar , o güçlüdür demekle meşguller işte en acısı bu... Görmezden geliyorlar , canları sağ olsun... Bir tek evladım ve Allah var çok şükür ne diyeyim.

Çok şükür sağ ve salimler , varlar ama yoklar. Sağda solda o her şeyi halleder , o yapar , o güçlüdür demekle meşguller işte en acısı bu... Görmezden geliyorlar , canları sağ olsun... Bir tek evladım ve Allah var çok şükür ne diyeyim.
Ben bile hissettim herşeyi yapabilecek bir kadınsın inançların varsa lütfen dua oku lütfen herşey yoluna girecek . Herşey hep kötü gitmez ki Birgün herşey güzel olacak senin için de benim içinde

Tümm bu kötü günler etrafımızdaki insanları tanımamız için verilmiş ödüllerdir.
Siz kimde ne kadarsınız,sizde onlar ne kadar bunu net şekilde görürsünüz.
Ve o muhteşem iyi günler fazlasıyla ödüllü geri döner.
Sizde hayatınıza yük olan,karabulut olan,yıllarca eziyet olmuş varlıklardan kurtulup huzur içinde yaşarsınız.
Böyle çok ağır bir dönem sonunda okadar çok insan çıkardımki hayatımdan,bahsettiğiniz gibi sırf soframı,evimi,hayatımı değil ömrümü sömürmüşler yemişler.
Onlar gitti artık huzurlu ve mutluyum.
Hayatımda olması gerekenlerin ne ve nasıl insanlar olması gerektiğini çokk iyi biliyorum artık.
Sizede en kısa zamanda aydınlık ve ferah günlerin gelmesi ve hiç gitmemesini diliyorum.

Ben bile hissettim herşeyi yapabilecek bir kadınsın inançların varsa lütfen dua oku lütfen herşey yoluna girecek . Herşey hep kötü gitmez ki Birgün herşey güzel olacak senin için de benim içinde
:KK200: İnşallah canım , umarım hayat artık bize de gülümser. Gerçi kendim için bir tasam da yok ama evladımın kendini kurtarabildiğini görmek istiyorum.

Tümm bu kötü günler etrafımızdaki insanları tanımamız için verilmiş ödüllerdir.
Siz kimde ne kadarsınız,sizde onlar ne kadar bunu net şekilde görürsünüz.
Ve o muhteşem iyi günler fazlasıyla ödüllü geri döner.
Sizde hayatınıza yük olan,karabulut olan,yıllarca eziyet olmuş varlıklardan kurtulup huzur içinde yaşarsınız.
Böyle çok ağır bir dönem sonunda okadar çok insan çıkardımki hayatımdan,bahsettiğiniz gibi sırf soframı,evimi,hayatımı değil ömrümü sömürmüşler yemişler.
Onlar gitti artık huzurlu ve mutluyum.
Hayatımda olması gerekenlerin ne ve nasıl insanlar olması gerektiğini çokk iyi biliyorum artık.
Sizede en kısa zamanda aydınlık ve ferah günlerin gelmesi ve hiç gitmemesini diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için , ne mutlu size , darısı başıma :KK200:

Evladın kaç yaşında ?
Bence güçlü bir insansın, şuan ki dönem geçici tekrar toparlanırsın
Bide insan en dibi görünce kalkıp doğrulması daha sağlam olurmuş.

Evladın kaç yaşında ?
Bence güçlü bir insansın, şuan ki dönem geçici tekrar toparlanırsın
Bide insan en dibi görünce kalkıp doğrulması daha sağlam olurmuş.
4,5 yaşında ablası , 40 yıllık hatalar silsilesinden oluşan yaşamımın tek doğrusu... Umarım.. Teşekkür ederim.

Back
X