- Konu Sahibi littlewaterspirit
- #41
Sabır, sabır ve sabır. Güzel günler yakındır, inanın. Güçlüsünüz zaten, bu güçlülüğünüzü koruyun. Mutlu olacaksınız. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. İnşallah :)Sabır, sabır ve sabır. Güzel günler yakındır, inanın. Güçlüsünüz zaten, bu güçlülüğünüzü koruyun. Mutlu olacaksınız. :)
Amin teşekkür ederim.Duamdasın
Hersey guzel olacsk inşallah
Hiç bir şey istemiyor inanın ama bir anne için evladının istediği ufacık şeyleri bile yapamadığı zamanların yaşattığı acı var ya işte onun tarifi yok...Bir anne icin evladi yaninda olsun baska ne ister..
Amin.Allah yardımcınız olsun
Ne mutlu size... Çok şükür sadece oğlum ve bana ait bir dünyamız var orada huzurlu ve mutluyuz sadece yorgunum ve ailemin bile bizi böyle görmezden gelmesi zoruna gidiyor.Gülüm ben eskiden depresyonlardan ve panik ataklardan cikamayan bir insandim. Cünkü tipki senin gibi herkesin iyi olmasini kendi iyiligimin önüne koyuyordum. Ciddi sekilde hastalandim. En yakin dostum (dost zannettigim meger) tarafindan satildim resmen. Ama sonra ne oldu biliyormusun: O yokluktan ve caresizlikten kendimi yeniden var etmeye basardim. Tek tek adimlar atarak önce sagligimi geri kazandim. Sonra tek tek adimlar atarak kendime bir yuva ve aile kurdum. Kimseye eyvallahim yok. Artik kimin dost kimin düsman oldugunu gayet iyi biliyorum. Sahte arkadasliklar kurmaktansa yalniz kalmayi tercih ederim. Kaldir kafani. Kendi boslugundan kendini yeniden yarat. Yapabilirsin!
Geçmiş konu ama meraktan yazıyorum neler oldu bir senede hayatınızda siz ve oğlunuz iyi misiniz geçip gitti mi o yorgunluk??Ne mutlu size... Çok şükür sadece oğlum ve bana ait bir dünyamız var orada huzurlu ve mutluyuz sadece yorgunum ve ailemin bile bizi böyle görmezden gelmesi zoruna gidiyor.
Teşekkür ediyorum değişen hiç bir şey yok hayatımızda çalışıyorum oğlumla yaşayıp gidiyoruz çok şükür sağlığımız ve huzurumuz yerinde çok yorucu ama bir o kadar da güzel hiç kimsenin hayatımız ve bizim üzerimizde bir hak iddia edememesi :)Geçmiş konu ama meraktan yazıyorum neler oldu bir senede hayatınızda siz ve oğlunuz iyi misiniz geçip gitti mi o yorgunluk??
Canım her şey aynı çok şükür iyiyiz , kuzu gayet iyi bu yıl 70 aylık oluyor dilekçe ile erteleyeceğim ilkokula vermeyi düşünmüyorum bu sene :) Sen nasılsın iyisindir umarım , teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ediyorum , Rabbim bütün kuzuları korusun , kollasın , iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Sizi ve oğlunuzu gözüyle görmesede seven,sizin için hayır dileyen,uzakta ama,bir o kadarda yakınınızda bir sürü dostunuz,arkadaşınız var burada unutmayın.Oğlunuzun 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.Ona ve size sağlıklı,hayırlı ve mutlu bir ömür diliyorum.
Kuzum hiç bir sorun yok çok şükür , eski konudan merak eden arkadaşlarım olmuş sağ olsunlar , o yüzden hortladı konum :)Tatlim ne oldu sorun nedir?
Hay allah tarihe bakmadan yazmisim bende :)Kuzum hiç bir sorun yok çok şükür , eski konudan merak eden arkadaşlarım olmuş sağ olsunlar , o yüzden hortladı konum :)
Yalan oldu oğlum ve ben aynen devam :)aaa ben de sizi merak ediyordum, bir beyefendi vardı ne oldu diye :) heyecan yapmıştık ne güzel![]()
güzel günleriniz olsun ❤Yalan oldu oğlum ve ben aynen devam :)