Ayy çok sıkıcı. Madem hoşlanıyor bir adım atsin . Hiç sevmiyorum bu erkek tipini. Gidip şimdi itiraf etsen ben hazır değilöm öncesinde aldatildom vs vs vs der amannnKızlar konuştuğum biri var. Görüşüyoruz, yaklaşık bir aydır konuşuyoruz. Aslan burcu bende boğa burcuyum. Açılamıyor. Gün içinde sadece napıyosun naptın günün nasıl geçti bu tarz şeyler. O yazmadan yazmıyorum. O görüşmek isterse görüşüyorum. Çok nadir ufak ufak hoşlandığına dair belirtiler gösterdi ben geri çektim kendimi bı karşılık vermedim. O da şimdi kendini geri çekti. ne düşünüyorum diye ortak arkadaşa sormuş. bana sormuyo. bu durumdan çok yoruldum. akışına bırakayım diyorum ama beklentiye de giriyorum. görüşünce gayet iyi ama onun dışında çok bi ilgi alaka yok sadece mesaj atıyor merak ediyor. ben soru sorayım diyorum konu açayım diyorum aklıma hiç bi şey gelmiyor. ne sormalıyım önerisi olan var mı. ya da bu seferde ben mi görüşelim diyeyim. bilemedim. o zaman da şımarıcak cıvıtıcak diye korkuyorum. benim bu başlangıçlar hep sıkıntı. ne sormalıyım önerisi olan varsa yazabilir mi?
istediğni söylüyor ben zaten asla sıkıştırmam. benım adım atmamı bekliyomuş ama zaten görüşmem bi adım değil mi anlamıyorum. ne istediğini evet bilmiyor gibipasif aslan öyle mi? ilk kez duydum
isteyen adam peşinde dolanır görüşmek için uğraşır benim bildiğim
acaba sizi onu sizi istediği kadar istemiyor mu?
evet aldatılmış ki bende öyle bunları konuştuk zamana ihtiyacım olduğunu ben söyledim ama bi ayda da bı arpa boyu yol alamadık anlamış değilim.Ayy çok sıkıcı. Madem hoşlanıyor bir adım atsin . Hiç sevmiyorum bu erkek tipini. Gidip şimdi itiraf etsen ben hazır değilöm öncesinde aldatildom vs vs vs der amannn
Çok nadir ufak ufak hoşlandığına dair belirtiler gösterdi ben geri çektim kendimi bı karşılık vermedim.
Canım bak gerçekten isteseydi su an belkide bir deniz kenarında el ele olurdunuz. Bu tip erkekleri az çok tanıyorum . Muhtemelen konuştuğu yedekte birkaç kız daha vardır. Her çiçekten bal alıyordur düzenli ilişki ya da evlilik dusunmuyordur. Yürüyen bir soru işaretiyle birliktesin şu anda . Çok da hoşlanmıyorsan kapıyı göster ikilesin bi an önce.istediğni söylüyor ben zaten asla sıkıştırmam. benım adım atmamı bekliyomuş ama zaten görüşmem bi adım değil mi anlamıyorum. ne istediğini evet bilmiyor gibi
ama zaten görüşüyo olmam bı adım degıl mı. adı konmadan böyle arkadaş gibi görüşmenin tuhaflığı var. nasıl adım atmam gerekiyor onu da bilmiyorum.neden ?
bir de siz hic ilk adimi da atmiyormussunuz,
adam nereden bilecek sizin de ilginiz oldugunu.
Tipik aslan erkeği ilgiyi karşısından beklerle sımartılmak isterler etrafında dönülsün isterlerKızlar konuştuğum biri var. Görüşüyoruz, yaklaşık bir aydır konuşuyoruz. Aslan burcu bende boğa burcuyum. Açılamıyor. Gün içinde sadece napıyosun naptın günün nasıl geçti bu tarz şeyler. O yazmadan yazmıyorum. O görüşmek isterse görüşüyorum. Çok nadir ufak ufak hoşlandığına dair belirtiler gösterdi ben geri çektim kendimi bı karşılık vermedim. O da şimdi kendini geri çekti. ne düşünüyorum diye ortak arkadaşa sormuş. bana sormuyo. bu durumdan çok yoruldum. akışına bırakayım diyorum ama beklentiye de giriyorum. görüşünce gayet iyi ama onun dışında çok bi ilgi alaka yok sadece mesaj atıyor merak ediyor. ben soru sorayım diyorum konu açayım diyorum aklıma hiç bi şey gelmiyor. ne sormalıyım önerisi olan var mı. ya da bu seferde ben mi görüşelim diyeyim. bilemedim. o zaman da şımarıcak cıvıtıcak diye korkuyorum. benim bu başlangıçlar hep sıkıntı. ne sormalıyım önerisi olan varsa yazabilir mi?
Bir erkek kafasina koydu mu karşı tarafın adımını filan beklemez . Adım atıp ne yapacak ki konu sahibi . Başka zaman efelenmeyi biliyor bu erkekler bi zahmet adımını da atsinneden ?
bir de siz hic ilk adimi da atmiyormussunuz,
adam nereden bilecek sizin de ilginiz oldugunu.
ama zaten görüşüyo olmam bı adım degıl mı. adı konmadan böyle arkadaş gibi görüşmenin tuhaflığı var. nasıl adım atmam gerekiyor onu da bilmiyorum.
dimi hayatta birini övemem alkışlayamam önce güven vermesini ilgi göstermesini beklerim sonra güven veririm ki malesef o güven bekliyomuşTipik aslan erkeği ilgiyi karşısından beklerle sımartılmak isterler etrafında dönülsün isterler
Bir erkek kafasina koydu mu karşı tarafın adımını filan beklemez . Adım atıp ne yapacak ki konu sahibi . Başka zaman efelenmeyi biliyor bu erkekler bi zahmet adımını da atsin
evet canım hiç belli etmedim benbilemiyorum, anlamadim sanirim,
ufak tefek hoslandigini belli eden seylere cevap vermemissiniz, ben direk normal arkadas olarak gorusuyorsunuz olarak anladim bu yuzden.
mesela ne yapmalıyım adım olarakben kendim olsam atarim adim sahsen.
Iliskide baskin kisinin kendim olmasini severim, belki de o yuzden.
Sevgiliyken ipler genelde bizde oluyor zaten evlenince ip mip kalmıyor ortadaben kendim olsam atarim adim sahsen.
Iliskide baskin kisinin kendim olmasini severim, belki de o yuzden.
Yani sadece adamı suçlanamamak lazım bence.. Ufak adımlar attığında niye kendinizi çekiyorsunuz ki? Karşınızda 1 aydır tanıdığınız biri var netice de, onun ufak adımlarına karşılık verseydiniz belki devamı gelecekti karşılık olarak.ama zaten görüşüyo olmam bı adım degıl mı. adı konmadan böyle arkadaş gibi görüşmenin tuhaflığı var. nasıl adım atmam gerekiyor onu da bilmiyorum.
mesela ne yapmalıyım adım olarak
suan agzımın içine bakıyor ya da rol bılmıyorumSevgiliyken ipler genelde bizde oluyor zaten evlenince ip mip kalmıyor ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?