Çok yoruldum Allah'ım...

Ben bakarım, inanın bu zamana kadar hiçbir desteklerini zaten görmedim. Benim kardeşlerim hep sorunlu hep omzuma yük olan insanlardı çok fedakarlık yaptım üçünü de her şeye rağmen çok destekledim. Ama karşılığında harcanan, aptal yerine konan, hayatı, gençliği hiçe sayılan hep ben oldum. Çünkü onların düşündüğü tek şey kendilerini.

Artık yüzlerine bakmayın degmezler.

İstedim abim olacak insan geri vermiyor. Altın olmazsa olmaz diyormuş kadın. Evde bakım aylığını verip bakıcı tutabilirim belki bilmiyorum:KK43:
Kusura bakmayın ama abiniz tam bir salak.o kadınla görsün ebesini tersten. Herkesin kendi vicdanı maalesef. Onlardan bir halt olmaz belli ki. Elinizden geleni siz yapın. Diğer kardeşleredr maddi olarak annenizi babanızı kullandırmayın bundan sonra

Annenizle babanızı ikna edin. Mal mülk ne varsa anne ve babanızın faydalanacağı şekilde harcama yapın. Diğerleri zırnık koklamasın. Kim bakacaksa paranın bir kısmı ona gitsin. Affedersiniz ama para için eşşek gibi de koşa koşa geleceklerdir.

Bir de babanız niye annenize bakamıyor? 80 küsur yaşındaki dedemin bile maşallahı var ev işi yapıyor.
Her 80 yaşındaki yaşlı sizin deseniz gibi olamıyor maalesef..

Herkese merhaba öncelikle şimdiden hepinizden canınızı sıkacağım için özür diliyorum...

29 yaşında, çalışan, kendi ayakları üstünde duran genç bir kadınım. Ancak bana büyük haksızlık ediliyor edende ailem... Konu şu

2016 yılında annem hipertansiyon nedeni ile felç geçirdi çok severek okuduğum okulu açık öğretime çevirip anneme baktım ve bundan gurur duyuyorum onu fizik tedaviye yatırdım bebek gibi baktım ve evet sonunda yürüttüm..
Diğer bu sürede ne yaptı derseniz;

Büyük ablam sürekli ağladı psikolojisi bozuldu ama hastanede bir gece annemin yanında kalmadı eşim izin vermiyor diye. Eşinden ayrıldı 2 ay sonra başkasıyla evlendi...

Erkek kardeşim evli ufak bir bebeği var eşi istemediği için annemin sorumluluğunu alamıyor.

Abim.. o da şöyle annemin bakıcısı ile evlilik kararı aldı kadının üç çocuğu var hepsi yetişkin 20 li yaşlarında ilkten abim, eşi annem ve babam aynı evde kalacaklardı. Ben de tayin oldugum yere kadının kızlarını götürecektim kızlar birlikte oturmak istememislerdi. Bilezik alındi( Hepsini annem aldı) imam nikahi kıyıldı resmi nikah Mayıs'ta şimdi kadın birlikte oturmak istemediğini, anneme bakmaya devam edemeyeceğini, EVLENDİKTEN SONRA CALİSMAK İSTEMEDİGİNİ söyleyerek kenara çekildi.

Abim de şunu yaptı. Bu kadının tek evladı ben değilim birlikte oturmak istemiyor eşim biz yine gider geliriz. Sen sadece kendini düşünüyorsun işime karışma benden uzak ol dedi bana.

Peki neden? Ben kalıcı değilim. Annemin çocuklarına ihtiyacı var birinin onun yanında olması lazım bakmak istemiyorsanız bakıcı tutarız ama yanında yaşayın annem tek başına ihtiyaçlarını göremiyor babam yaşlı anneme yetişemez dediğim için en kötüsü ben oldum. Ben sadece kendimi düşünüyormuşum!

Şu an bir hastane odasından ağlayarak yaziyorum. 11 gündür annemin yanindayim ufak bir tedavi görmesi gerekiyor. Ben ne yapayım? Ne yapmalıyım? Kafayı yiyeceğim. Nerde hata yapıyorum? Yanlış mı düşünüyorum...
Kusura bakma tam anlayamadım tam olarak neye üzülüyorsun.Sanırım sinirlerin bozulmuş,bir sakinleştrici al.Kendini topla önce kendini düşün.üç kardeşsiniz ve en küçük sen misin?Çalışıyorum demişsin ama anneme ben baktım demişsin.tabiki anne babamıza bakıcaz ama tek evladı sen degilsin herşeyi üstlenme.önce lütfen bir uzmandan destek ol yani sakin ol.Mantıklı hareket için sakinlik şart ve önce kendi hayatını düşün

Gideceğiniz yere anne babanızı götürüp orada bakıcı tutma şansınız var mı? Varsa eğer diğer arkadaşların da yazdığı gibi malı mülkü kardeşlerinize yedirmeyin. Ailenizi ikna edin, her şeyi satıp onların ihtiyacı için kullanırsınız. Diğerleri de avcunu yalasın.

Kesinlikle siz o kadının kızları ile ilgilenmeyin,tayin olduğunuz yere götürmeyin.
Anne ve babanızın maaşı da vardır.Biraz destek olursanız bakıcı tutarsınız.Yoksa satılacak bir şey varsa satılır kendi bakımlarına harcanır.Siz de gidip destek olursunuz ailenize.Hiç bir kardeşinize de para göndermeyin.Çok bencil kardeşleriniz var.Bir bakıcı tutulup maaşı aranızda bölüşülmesi en iyisi ama kimse buna yanaşmayacak.

Siz o kadinin kizlarinin anasi degilsiniz. Herkes kendi anasinin dizinin dibinde otursun. Abiniz evlenirken 3 kizi biliyordu heralde. Evinize de ana babanizi alin alacaksaniz. Onlar da para yonetimini size biraksin maas vs. Kardeslerinizin tavri belli ama ben en cok anne ve babanizin tutumunu merak ediyorum. Kendileriyle ilgilenen tek evlatlarini ezdirmezler insallah.

Back
X