Evimden uzaktayim iki aydir. Is sebebiyle. Cok yoruldum bu durumdan. Ne zaman bitecegini bile bilmiyorum. Sayili gun olsa katlanmak daha kolay gelirdi diye dusunuyorum. Her hafta yollardayim. Evliyken evden uzak olmak cok zormus. Hep aklim yapilacaklarda. Daima unutmamam gereken birseyler var. Hicbir vakit yeterli degil. Hersey sıkısıyor. Evime gidiyorum haftasonu ama hicbirsey anlamadan kendimi yine yollarda buluyorum. Ne zaman bitecek bilmiyorum. Icim hic rahat degil. Cok ama cok ozluyorum eski duzenimi. Keske kendi sehrimde calisabilsem. Keske tayin isi biran once olsa.
Hep aklim yapilacaklarda. Daima unutmamam gereken birseyler var. Hicbir vakit yeterli degil. Hersey sıkısıyor.
Esiminki cakili kadro. Baska sehre tayin isteyemiyor.eşiniz neden çalıştığınız yere gelemiyor?
Maalesef gelemiyor. Muhendisim ben.Mesleğiniz nedir ?
Eşiniz bulunduğunuz yere gelemiyor mu geçici olarak
Birbucuk evin diyelim. Burdaki evin ve gercek evimin yari yuku.iki evin yükü de sizde mi anlamadım.
Birbucuk evin diyelim. Burdaki evin ve gercek evimin yari yuku.
Hallemedigi birsey yok. Haftasonu ister istemez is oluyor. Ailelerle gorusme oluyor. Esim yuk degil. Kosusturmayla geciyor.gerçek evin yükünü de bi zahmet kocanız yüklensin. neyi halledemiyor tek başına?
Hallemedigi birsey yok. Haftasonu ister istemez is oluyor. Ailelerle gorusme oluyor. Esim yuk degil. Kosusturmayla geciyor.
Basindan beri savasini veriyorum bunun. Iki aile de gorusmek istiyorlar. Gorusmeyince tavir yapiyirlar. Hatta benim ailem olur olmaz heryere davet ediyorlardi. Artik dedim gormek isteyen bize gelsin lutfen. Vaktim yok enerjim yok. Simdi iki aile de bize geliyor ayri ayri. Birlikte gelseler ona da raziyim ama oyle de olmuyor. Bu kadar duzeltebildim. Bana kalsa bi hafta birisiyle bi hafta birisiyle gorussek yeter ama onlara yetmiyor.her hafta sonu işe ve ziyaretlere gömülmeyin derim o zaman.
o neden gelmiyor hafta sonları da hep siz gidiyorsunuz?Maalesef gelemiyor. Muhendisim ben.
Esim de evimizde degil genelde. O yuzden haftasonlari evimizde bulusuyoruz. Temizligi cok yuzeysel yapiyoruz. Yemek yapiyorum gunu kurtaracak sekilde. Kalanini buzluga koyuyorum sonraki hafta yiyoruz. Cogu zaman kahvalti yapiyoruz. Disari cikmissak disaridan yiyoruz.o neden gelmiyor hafta sonları da hep siz gidiyorsunuz?
sakın yemek yapmaya ev temizlemeye falan demeyin
eşiniz neden gelmiyor yanınıza her hafta siz yoruluyorsunuzEsim de evimizde degil genelde. O yuzden haftasonlari evimizde bulusuyoruz. Temizligi cok yuzeysel yapiyoruz. Yemek yapiyorum gunu kurtaracak sekilde. Kalanini buzluga koyuyorum sonraki hafta yiyoruz. Cogu zaman kahvalti yapiyoruz. Disari cikmissak disaridan yiyoruz.
Esimin turnesi oluyor. Sehir disi gorevde. Ve ikimiz icin orta nokta evimiz. Ne ben onun oldugu sehre gidebilirim ne de o gelebilir. Mesafe cok fazla.eşiniz neden gelmiyor yanınıza her hafta siz yoruluyorsunuz
hala anlamadım
Basindan beri savasini veriyorum bunun. Iki aile de gorusmek istiyorlar. Gorusmeyince tavir yapiyirlar. Hatta benim ailem olur olmaz heryere davet ediyorlardi. Artik dedim gormek isteyen bize gelsin lutfen. Vaktim yok enerjim yok. Simdi iki aile de bize geliyor ayri ayri. Birlikte gelseler ona da raziyim ama oyle de olmuyor. Bu kadar duzeltebildim. Bana kalsa bi hafta birisiyle bi hafta birisiyle gorussek yeter ama onlara yetmiyor.
Iste kesin olarak konustum. Simdi de herkes bize geliyor. Bu aralar oraya buraya cagirma huylari son buldu en azindan.ben sizin eski konunuzu da hatırladım. bence kendi ailenize bakın. yani eşiniz ve sizden oluşan çekirdek aileye. öyle her hafta sonu milleti ziyaretle neden uğraşıyosunuz? alınırlarsa alınsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?