Çok yoruldum arkadaşlar

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Evimden uzaktayim iki aydir. Is sebebiyle. Cok yoruldum bu durumdan. Ne zaman bitecegini bile bilmiyorum. Sayili gun olsa katlanmak daha kolay gelirdi diye dusunuyorum. Her hafta yollardayim. Evliyken evden uzak olmak cok zormus. Hep aklim yapilacaklarda. Daima unutmamam gereken birseyler var. Hicbir vakit yeterli degil. Hersey sıkısıyor. Evime gidiyorum haftasonu ama hicbirsey anlamadan kendimi yine yollarda buluyorum. Ne zaman bitecek bilmiyorum. Icim hic rahat degil. Cok ama cok ozluyorum eski duzenimi. Keske kendi sehrimde calisabilsem. Keske tayin isi biran once olsa.

Bence bulunduğun yere de alışmaya çalış biraz. Sen böyle düşünürsen pire olur sana deve. Senin gibi çok kişi var ne yazık ki, kimisinin tayin seçeneği bile yok üstelik. Hem daha iki ay olmuş bak, bu kadar çabuk pes etme. :)

Mesleğiniz nedir ?
Eşiniz bulunduğunuz yere gelemiyor mu geçici olarak

Nikah Temmuz 2015, düğün Şubat 2016.

Aynı evde yaşamaya başlama tarihi Şubat 2018.

Bir gün bile şu saydığınız isyanlara girmedim, bazı şeyler bile bile lades.

Daha iki ay olmuş, durun bismillah.

gerçek evin yükünü de bi zahmet kocanız yüklensin. neyi halledemiyor tek başına?
Hallemedigi birsey yok. Haftasonu ister istemez is oluyor. Ailelerle gorusme oluyor. Esim yuk degil. Kosusturmayla geciyor.

her hafta sonu işe ve ziyaretlere gömülmeyin derim o zaman.
Basindan beri savasini veriyorum bunun. Iki aile de gorusmek istiyorlar. Gorusmeyince tavir yapiyirlar. Hatta benim ailem olur olmaz heryere davet ediyorlardi. Artik dedim gormek isteyen bize gelsin lutfen. Vaktim yok enerjim yok. Simdi iki aile de bize geliyor ayri ayri. Birlikte gelseler ona da raziyim ama oyle de olmuyor. Bu kadar duzeltebildim. Bana kalsa bi hafta birisiyle bi hafta birisiyle gorussek yeter ama onlara yetmiyor.

o neden gelmiyor hafta sonları da hep siz gidiyorsunuz?
sakın yemek yapmaya ev temizlemeye falan demeyin
Esim de evimizde degil genelde. O yuzden haftasonlari evimizde bulusuyoruz. Temizligi cok yuzeysel yapiyoruz. Yemek yapiyorum gunu kurtaracak sekilde. Kalanini buzluga koyuyorum sonraki hafta yiyoruz. Cogu zaman kahvalti yapiyoruz. Disari cikmissak disaridan yiyoruz.

eşiniz neden gelmiyor yanınıza her hafta siz yoruluyorsunuz
hala anlamadım

Bu kadar şikayet edilecek ne var? Sevmişsiniz, evlenmişsiniz. Hayat şartlarını yoluna koyana kadar bekleyebilirdiniz de.. Ama o zaman da “keşke evli olsaydık o bile yeterdi” diye üzülürdünüz.

Boşverin ya Fizan’a da gitseniz sevdiğiniz adam nikahlı kocanız, elbet aynı çatı altında buluşursunuz bi gün.

ben sizin eski konunuzu da hatırladım. bence kendi ailenize bakın. yani eşiniz ve sizden oluşan çekirdek aileye. öyle her hafta sonu milleti ziyaretle neden uğraşıyosunuz? alınırlarsa alınsınlar.

ben sizin eski konunuzu da hatırladım. bence kendi ailenize bakın. yani eşiniz ve sizden oluşan çekirdek aileye. öyle her hafta sonu milleti ziyaretle neden uğraşıyosunuz? alınırlarsa alınsınlar.
Iste kesin olarak konustum. Simdi de herkes bize geliyor. Bu aralar oraya buraya cagirma huylari son buldu en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…