Çok yoruldum artık hayattan zevk almıyorum.

Kalk çabuk yerinden o adamı kapı dışarı et evlat vermek ne demek töbe haşa y küfür edicem etmiyorum ban yememek için . Hanımefendi sen kendinde misin bu adam senin çocuğunu satar bak haberin olsun adam kafayı yemiş ne demek ailen destek olmuyor kim ne olurs olsun bu adamın yanında çocuk mu büyür yaparken nerdeymiş aklı töbe tövbe

Eşin seni apacık aldatıyor ve sorumsuz seni ve çocukları istemiyor daha rahat aldatmak ve başından savmak için annenlere git diyor bunu kabul etme sınırını koy kendi yollarını ara destek al gerekiyorsa avukata danış plan yap çocukların ve kendi hayatın önemli bekleme ve tolere etme işte böyle birine nasıl tahammül edebiliyorsun ailen sana destek çıkmıyor diye kendi ve çocuklarını bu bataklıkta daha ne kadar tutacaksın.Birde çoğu kez evliliğin ve üzerindeki sorumluluklar için konu açıp durmuşsun madem kimin ne dediğini umursamıyorsun sürekli aynı konuları açıp durma.

Eşine de ki otellere para vermekten bıktın heralde artık bizi göndermeye çalışıyorsun hangi fahişeleri getireceksen artık de. ben gitmiyorum sen s**ip gidiyorsun çocukların nafakasını vs de düzenli ödüyorsun bi daha da karşımıza çıkmıyorsun de.

ha bu arada burda tiksinmesi gereken biri varsa o ben olmalıyım de. senin gibi başkalarının koynundan çıkıp eve gelmiyorum benim alnım açık başım dik de. burda asıl tiksinç olan mide bulantısı olan sensin de. neden eziliyosun karşısında? erkekleri aşağılayıp ağızlarının payını verince o kalkık egoları sönüyo dene bunu.

Eve bağlarım umuduyla yapılmış 2. çocuk
Basiretiniz mi bağlanıyor anlamıyorum. Zorla kendinizi böyle adamlara mahkum ediyorsunuz.

Neler var ya. Asiri üzüldum zavalli cocuklara.
Defet at evden. Sen git ben kalcam de.
Disini göster biraz ya,

vay şerefsiz vay cocukları yapmış uçkuruna sahip cıkamamış şimdi de ver gitsin diyo öyle mi ? git boşan bacım bunun psiklolojisi bozulmuş zaten o mesleği yapanlar da var bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…